Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: CREATIVE GIGAWORKS S750 İSTASYONU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: CREATIVE GIGAWORKS S750 İSTASYONU Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
venom800

Sisteme Gözat

20 Mart 2007; 22:42:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

@armagedon@ sana bahsettiğim müzikleri upload ettim sana zahmet bir ara bunları sisteminle dinleyip yorum yaparsan sevinirim

http://r a p i d s h a r e.com/files/21966040/heavy_metal.rar.html

ok hocam işlerden vakit bulunca en kısa zamanda testini yapıcam güzel bi videoda patlatırım

Merakla bekliyorum dostum ama acelesi yok yani geniş geniş çekersin videoyu müsait bir zamanın da

YOLDAN ÇEKİLİN MUTLAK GÜÇ GELİYOR!!!
@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

20 Mart 2007; 23:05:45 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

quote:

@armagedon@ sana bahsettiğim müzikleri upload ettim sana zahmet bir ara bunları sisteminle dinleyip yorum yaparsan sevinirim

http://r a p i d s h a r e.com/files/21966040/heavy_metal.rar.html

ok hocam işlerden vakit bulunca en kısa zamanda testini yapıcam güzel bi videoda patlatırım

Merakla bekliyorum dostum ama acelesi yok yani geniş geniş çekersin videoyu müsait bir zamanın da

@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Mart 2007; 1:26:25 

herkez kendi topiğinde derken z5500 le ilgili bir lafın 5500 topiğinde konuşulup tartışılmasını istediğimi belirttim s750 topiğinde z5500 lafı geçior sürekli ve bu beni rahatsız edior boşu boşuna post artıyor.bu topikte tümüyle s750 nin + ve - yönlerini tartışalım diyorum ve bunları kulaktan dolma gerekçelerle değil birebir kullanmış veya test etmiş kişilerce yapılmasını arz ediyorum.S750 alıcak kişilere yararlı bir topik olmasını diliyorum saygılarımla
ayrıca gecomert lafım kişiye özel değil genel olaraktı ztn onlar bilir kendilerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 21 Mart 2007; 1:28:26 >
aykutx

21 Mart 2007; 14:25:34 

Bu topikde herkes istediği set hakkında istediğini yazabilir.Zaten bunu benim söylememe de gerek yok.Forumun kuralları bunda bir kısıtlama yapmıyor.Yeter ki mesajlar hakaret, küfür vb. ifadeler içermesin.Bir de şu konu var.Setler hakkında yapılan kötü yorumları bazı arkadaşlar setin kullanıcısı olarak kendine yapılmış gibi görüyor.İşte bu çok yanlış.z5500 topiğinde ben bir arkadaşa ''z5500 e çabuk aşık olmuşsın sana bir de s750 dinletelim'' dedim.Şİmdi ne var bunda.Benim bunu dememle o arkadaş setini satıp s750 mi alacak.Sadece güzel yapılmış bir şaka idi ama başka yönlere çekildi.Hatta şakayı yapığım arkadaş bile şaşırdı bu işe.Çok set kullandım ama hiç birinin fanatiği olmadım.Bu işlere gönül vermiş biri olarak hep daha iyisini istedim.Bu forumda yeni fikirlere, beğenilere karşı bir ön yargı var.Daha önce de aynısı x-fi ve audigy 2 ses kartları arasında yaşanmıştı.X-fi çıkar çıkmaz almıştım.ZS yi elimden çıkarmadan ikisini birden deneme imkanım olmuştu.x-fi bariz gfarkla çok daha iyiydi.Bu iki kartın incelemesini yapan ve şu anda üst konu olan yorumları okuyunca şaşırdım ve tepkilerimi dile getirdim.O incelemeyi okuyun bana hak verirsiniz.Bütün yeniliklerine rağmen x-fi gözardı edilmişti.;Bunun gibi daha birçok konuda aynı şeyleri yaşadım.Neyse şu anda işlerim çıktı sonra yine devam ederiz...

Kelimelerin kuvvetini bilmeyen insanlarla esaslı bir konuyu konuşmak mümkün değildir.
helsloot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Mart 2007; 14:31:28 

quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

@armagedon, sen burda aykutla birbirinize neşeli çocuklar gibi yazdığınız mesajlarınız haricinde nereye ne yazdığını söyle de bilelim istersen.. Burası kimsenin tapulu malı olmadığına göre isteyen istediği yerde kurallara uyarak yazar ve buna uymayanlar senin gibi sürekli ceza alırlar ve fake nick alıp oraya buraya sataşırlar. İstersen sen daha uzatma bunu, konuştukça batıyorsun. Ayrıca da bu sizin s750 topiğinizde 11 sayfaya gelinmişse bu burda bizimle yazışmalarınız neticesinde olmuştur. Biz yazmasak bu topic kaç sayfa olacaktı ki? Aslında ben dahil diğer tüm arkadaşlar kendi mesajlarını silseler burda 2-3 sayfa mesajdan başka bişey kalmaz geriye. Bir de sürekli s750nin eksik ve artı yönlerini konuşalım diyip duruyorsun, bunlar defalarca konuşuldu ve bu konu bitti. Daha uzatmaya gerek yok ki.. s750 malesef z5500 gibi olmadığından her geçen gün yeni bir özelliğini keşfetmeniz mümkün olmuyor. s750 ile ilgili öğrenilecek başka ne var, zorla bişey yazmak istersen sen yaz ama aynı şeyleri yazarsan bu sefer de mesaj kalabalığını sen yapmış olacaksın, haberin olsun..

Bende sizi devamlı aykutx ve armegeddon nickli kişilere laf yetilştirirken görüyorum başka işiniz yokmu sizin ?

İnsanlar görüntüleriyle karşılanır, şahsiyetleriyle uğurlanır.
zapatero

21 Mart 2007; 14:39:07 

valla aykutx benim gördüğüm ve anladığım , insanların zevkleri ve sahip oldukları ürünler konusunda fanatikliği var...bu ürünlere de toz kondurmama ve başka ürünlere karşı da aşırı bir düşmanlık gibi bir durum sözkonusu....çok komik bir durum bu.ama maalesef böyle...yok z5500 , 750 den iyiymiş..yok o dijitalmiş öbürü analogmuş....o onu dövermiş öbürü davulmuş...bu, topiğin bilgi verme amacına da hiç uygun olmuyor.Birileri cihazla ilgili iyi birşeyler yazmaya kalksa sanki dayak yer gibi muamele görüyor.maalesef de bu 5500 kullanan arkadaşlar tarafından yapılıyor.acaip canım ve ruhum sıkıldı resmen.Sanırım çoğu insan da bu durumdan benim gibi rahatsız oluyordur.Burda cihazla ilgili artılarda var eksilerde.kimse bu cihazı mükemmel diye adlandırmıyor.zaten bu da saçma olur.ben cihazla ilgili dinlediğim ve gördüğüm şeyler olursa, artısıyla eksisiyle paylaşırım...onun dışındaki tartışma ve polemiklerin kimseye fayda getirmeyeceğini düşünüyor ve fanatiklikten uzak durulmasını bir arkadaşınız ve ağabeyiniz olarak herkese tavsiye ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

Bu topikde herkes istediği set hakkında istediğini yazabilir.Zaten bunu benim söylememe de gerek yok.Forumun kuralları bunda bir kısıtlama yapmıyor.Yeter ki mesajlar hakaret, küfür vb. ifadeler içermesin.Bir de şu konu var.Setler hakkında yapılan kötü yorumları bazı arkadaşlar setin kullanıcısı olarak kendine yapılmış gibi görüyor.İşte bu çok yanlış.z5500 topiğinde ben bir arkadaşa ''z5500 e çabuk aşık olmuşsın sana bir de s750 dinletelim'' dedim.Şİmdi ne var bunda.Benim bunu dememle o arkadaş setini satıp s750 mi alacak.Sadece güzel yapılmış bir şaka idi ama başka yönlere çekildi.Hatta şakayı yapığım arkadaş bile şaşırdı bu işe.Çok set kullandım ama hiç birinin fanatiği olmadım.Bu işlere gönül vermiş biri olarak hep daha iyisini istedim.Bu forumda yeni fikirlere, beğenilere karşı bir ön yargı var.Daha önce de aynısı x-fi ve audigy 2 ses kartları arasında yaşanmıştı.X-fi çıkar çıkmaz almıştım.ZS yi elimden çıkarmadan ikisini birden deneme imkanım olmuştu.x-fi bariz gfarkla çok daha iyiydi.Bu iki kartın incelemesini yapan ve şu anda üst konu olan yorumları okuyunca şaşırdım ve tepkilerimi dile getirdim.O incelemeyi okuyun bana hak verirsiniz.Bütün yeniliklerine rağmen x-fi gözardı edilmişti.;Bunun gibi daha birçok konuda aynı şeyleri yaşadım.Neyse şu anda işlerim çıktı sonra yine devam ederiz...

zapatero

21 Mart 2007; 14:48:49 

benim isimlerle işim olmadı hiç bir zaman.ama eğer 11 sayfanın geneline bakar ve oradaki tartışmaları okursan isimleri görebilirsin.
tepeb

21 Mart 2007; 15:03:42 

quote:

Orjinalden alıntı: zapatero

valla aykutx benim gördüğüm ve anladığım , insanların zevkleri ve sahip oldukları ürünler konusunda fanatikliği var...bu ürünlere de toz kondurmama ve başka ürünlere karşı da aşırı bir düşmanlık gibi bir durum sözkonusu....çok komik bir durum bu.ama maalesef böyle...yok z5500 , 750 den iyiymiş..yok o dijitalmiş öbürü analogmuş....o onu dövermiş öbürü davulmuş...bu, topiğin bilgi verme amacına da hiç uygun olmuyor.Birileri cihazla ilgili iyi birşeyler yazmaya kalksa sanki dayak yer gibi muamele görüyor.maalesef de bu 5500 kullanan arkadaşlar tarafından yapılıyor.acaip canım ve ruhum sıkıldı resmen.Sanırım çoğu insan da bu durumdan benim gibi rahatsız oluyordur.Burda cihazla ilgili artılarda var eksilerde.kimse bu cihazı mükemmel diye adlandırmıyor.zaten bu da saçma olur.ben cihazla ilgili dinlediğim ve gördüğüm şeyler olursa, artısıyla eksisiyle paylaşırım...onun dışındaki tartışma ve polemiklerin kimseye fayda getirmeyeceğini düşünüyor ve fanatiklikten uzak durulmasını bir arkadaşınız ve ağabeyiniz olarak herkese tavsiye ediyorum.

kesinlikle katılıyorum
venom800

Sisteme Gözat

21 Mart 2007; 15:58:23 

Creative ile ilgili söylediğiniz şeylere katılıyorum. Benim de creativeden uzak durmamın en önemli nedeni genelde güçsüz sayılabilecek modeller üretmesiydi ve güçlü diyebileceğimiz modeller üretmeye megaworks serisi ile başladı diyebilirim. Ama yine de kendimce bazı nedenlerden dolayı bu sistemlerden birini almak istemedim çünkü tam olarak tüm istediklerim yoktu bunlarda. S750 yi dinlediğimde gerçekten beğenmiştim bunu her zaman söylerim ama z-5500 benim zevkime ve isteklerime daha uygun geldi ve onu aldım. Üstelik o zaman istesem bile s750 alamıyacaktım fiyatından dolayı. Herneyse sonuçta bu sistemler multimadia kategorisinde en üst düzeyde yer alan sistemler ve alan kişinin memnun kalmama gibi bir durumu çok nadir görülür.

YOLDAN ÇEKİLİN MUTLAK GÜÇ GELİYOR!!!
aykutx

21 Mart 2007; 16:20:33 

quote:

aykut, geç bunları karrdeş.. sen şu an günah keçiliği yapıyorsun. burası günah çıkarma yeri değil. şu yazdıklarının bile bir kısmında hala inceden inceye dokundurma var, bunu yapmadan edemiyorsun. ne zaman ki sen bu tür laf çakma, laf sokma, dokundurma tarzı yazmaktan vaz geçersin o zaman bu forumda yalnız kalmazsın, ama şu an yapayalnızsın.. ben 2 yıl önce z5500 kullanmaya başladığımda sen yoktun burda.. ben 4 yıl önce inspire 5700 kullandığımda sen yoktun burda, onu satıp jazz 9940b alıp incelemesini yazdığım zaman da sen yoktun. ondan sonra megaworks ve s750 giga aldığımda da sen yoktun. ben o incelemelerimi sen olmadan yapıp burda açıkladım ve bir sürü kişi faydalandı. yani seninle bu işin hiçbir alakası yok ama sen burda z5500 kullanıcısı herkese kafayı takmış durumdasın, öncelikle de bana. ama sen böyle yaptıkça, bir insanın sanal ortamda dahi olsa üstüne gelip onun haklarına saldırdıkça tepki almaya devam edeceksin. keşke şu yaptığın yorumlarda herhangi bir kişiyi hedef almadan yazmayı başarabilsen.. ama malesef bu senin kişiliğine işlemiş. birilerine sataşmadan yazamıyorsun.. ben 2-3 yıl önce o setler hakkında burda bişeyler yazdığımda sen yoktun ve ben o zamanlar z5500 sahibi olmadığım halde bu setleri özelliklerine göre kötülüyor veya övüyordum. İyi-kötü yanlarını yazıyordum ve senin gibi fanatik olmadığını iddia eden ama logitech firmasına kafayı takmış kişilerle uğraşmak zorunda kalmıyordum. Ama biz senin hydra gibi bir elemanla alakan olduğu zamanları da biliriz, yaptığınız çirkeflikleri de.. şimdi de etrafındaki bikaç yalaka kişiyle yoluna devam ediyorsun, et bakalım, ama nereye kadar...

Pardon... burda olmam mı gerekiyorduZaten ne zaman ben burada olmaya başladım senin açından sorunlar başladı dimi Çünkü senden farklı şeyler söyleyen biri çıkmıştır.Ama boşver takma kafana farklılık iyidir.Bahsettiğin setleri bende kullandım ve birçoğunu vasat buldum.Bunlara her iki firmanın setleri dahil.Bende iz bıraktı dediğin creative 5700 ün uyduları 7 şer watt, center 21 watt, subwoofer ise 30 watt dı.Fiyatı da 300$+kdv idi.Güzel decoderini çıkarırsak geriye bir şey kalmıyordu.Ayrıca z680 ben de kullandım. z5500 den tek frkı subwooferı biraz daha kötü.Uydulardaki eksiklik maalesef z5500 dede devam etmiş.Zaten her 2 firmada da gördüğüm ve kızdığım en büyük eksiklik:Logitech setlerindeki uydu kalitesi yetersizliği ve Creative nin güçlü bir setini dijital yapmaması.Tamam DDTS 100 çıkartmış ama bunu ayrıca satması hem fiyatını yükseltiyor hem de kullanıcıya haksızlık yaratıyor.

Bir de dikkat ettiysen ben mesajlarımda ''birader'', ''çirkeflik'', ''............'' gibi avam ifadeler hiç kullanmadım.Ne sana ne de bana ayrıca konumumuza yakışmıyor.Senden de aynı şeyi rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 21 Mart 2007; 16:35:01 >

Kelimelerin kuvvetini bilmeyen insanlarla esaslı bir konuyu konuşmak mümkün değildir.
helsloot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Mart 2007; 16:56:47 

quote:

Sen şu an benimle diğer 2 kişi arasına girenlere ........ durumuna sokma kendini istersen birader.. Ben o kişilerle gerektiği gibi yazışıyorum ama sen atlama istersen ve kendi çapında takıl.. uğurlar olsun..
quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

quote:

@armagedon, sen burda aykutla birbirinize neşeli çocuklar gibi yazdığınız mesajlarınız haricinde nereye ne yazdığını söyle de bilelim istersen.. Burası kimsenin tapulu malı olmadığına göre isteyen istediği yerde kurallara uyarak yazar ve buna uymayanlar senin gibi sürekli ceza alırlar ve fake nick alıp oraya buraya sataşırlar. İstersen sen daha uzatma bunu, konuştukça batıyorsun. Ayrıca da bu sizin s750 topiğinizde 11 sayfaya gelinmişse bu burda bizimle yazışmalarınız neticesinde olmuştur. Biz yazmasak bu topic kaç sayfa olacaktı ki? Aslında ben dahil diğer tüm arkadaşlar kendi mesajlarını silseler burda 2-3 sayfa mesajdan başka bişey kalmaz geriye. Bir de sürekli s750nin eksik ve artı yönlerini konuşalım diyip duruyorsun, bunlar defalarca konuşuldu ve bu konu bitti. Daha uzatmaya gerek yok ki.. s750 malesef z5500 gibi olmadığından her geçen gün yeni bir özelliğini keşfetmeniz mümkün olmuyor. s750 ile ilgili öğrenilecek başka ne var, zorla bişey yazmak istersen sen yaz ama aynı şeyleri yazarsan bu sefer de mesaj kalabalığını sen yapmış olacaksın, haberin olsun..

Bende sizi devamlı aykutx ve armegeddon nickli kişilere laf yetilştirirken görüyorum başka işiniz yokmu sizin ?

Sözlerine dikkat et karşında