Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: CREATIVE GIGAWORKS S750 İSTASYONU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları >> Cevap: CREATIVE GIGAWORKS S750 İSTASYONU Sayfa: <<   < önceki  5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Mart 2007; 2:45:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

tribünlere oynandığını iddia ettiğiniz setlere örnek gösterir misiniz? Bunu yapanları somut kanıtlar elinizde varsa şikayet edelim ve artık insanlara yanlış bilgi vermesinler. Ancak bu söylediğinizi ıspatlayamazsanız biçok kişiyi zan altında bırakıp iftira atmış olacaksınız.
quote:

Orjinalden alıntı: playmaker

başka setler gibi tribünlere oynamayıp saf ses kalitesi sunan bu set hakkında yorumlar burada...

Kimi zan altında bırakıcam? Yüz milyonlarca dolarlık firmaları mı

Acayip çıkış güçlerine sahip ve insana sadece davul sesi vadeden setler yerine ses kalitesinede

önem veren s750'i her zaman önde...

gerçekten ses kalitesi faktörünü herkez atlıo dangır dangır çalınca millete hoş gelio geçen sordum 250 ytl dedi düğün salonu kolonuna adam ondan bi tane alcam bide kıydırık bi amfi kapışıcam milletle
@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Mart 2007; 2:51:55 

quote:

Sizin müzik ve sesten beklentiniz bu yöndeyse ve tarzınız buysa size kimse hayır yapma demez zaten.
quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

gerçekten ses kalitesi faktörünü herkez atlıo dangır dangır çalınca millete hoş gelio geçen sordum 250 ytl dedi düğün salonu kolonuna adam ondan bi tane alcam bide kıydırık bi amfi kapışıcam milletle

bence sizin beklentiniz bu yönde baksanıza z5500 ün mid ve tiz seslerinden hoşlandığınıza hatta baş tacı yaptığınıza göre
@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Mart 2007; 3:00:32 

quote:

250liralık hoparlör ve anfi almayı düşünen ben olmadığıma göre bu lafın muhatabı da değilim. Ayrıca size istediğiniz kadar otorite web sitelerinde ve alanında uzman kişilerce yapılmış bahsini ettiğiniz mid ve tizlerin gerçekten nasıl kaliteli olduğunu anlatan testler ve incelemelerle ilgili dış kaynaklı ve Türk yorumculardan oluşan onlarca adres verebilirim. Ama fikrinizin değişeceğinizi hiç sanmıyorum.
quote:

bence sizin beklentiniz bu yönde baksanıza z5500 ün mid ve tiz seslerinden hoşlandığınıza hatta baş tacı yaptığınıza göre

sen 5500 ün ii olduğuna inanıosan burda çok yorulmaman gerek bence bize anlatmakla sen seti beğenion ben beğenmiom bu kadar basit bişey
playmaker
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 2 günü kaldı.

3 Mart 2007; 3:03:51 

Valla bu konu dışı birşey de söylemem zaten hemen saldırırlar, ama creative'ın de böyle ürünleri var hemde bolca.
@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Mart 2007; 3:09:19 

quote:

Dikkat edin, konuyu z5500e ben değil siz getirdiniz. Ben sadece @playmakera bahsini ettiği davul sesi veren setleri kanıtlarıyla ıspatlayın demişim. Ama araya siz girip lafı z5500e getiriyorsunuz ki şu an konu z5500 değil.
quote:

sen 5500 ün ii olduğuna inanıosan burda çok yorulmaman gerek bence bize anlatmakla sen seti beğenion ben beğenmiom bu kadar basit bişey

bende davul sesi veren bir örnek verdim laf onun için oraya gitti neyse
@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Mart 2007; 3:14:42 

quote:

Yani size göre davul sesi veren sete örnek hangisi o zaman?
quote:

bende davul sesi veren bir örnek verdim laf onun için oraya gitti neyse

Z5500
playmaker
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 2 günü kaldı.

3 Mart 2007; 3:15:18 

bakamıycam
aykutx

3 Mart 2007; 3:15:56 

valla davul sesi denilince benim aklıma z5500 geliyor ilk

Kelimelerin kuvvetini bilmeyen insanlarla esaslı bir konuyu konuşmak mümkün değildir.
aykutx

3 Mart 2007; 4:00:13 

Her iki seti de kullandım. Klipsch i daha çok beğendim.Daha sonra ikisi de beklentilerime cevap vermeyince bir kuruma bağışladım.Zevkler kişiseldir.Z5500 beğenenlere de niye beğeniyorsun denemez.Dinlenmeyecek bir set değil.Ama dediğim gibi bana pek uymuyordu.
quote:

z5500ün sesine davul sesi diyen birinin yaptığı önerilere bakın.. klipsch öneriyor mesela. Elimde klipsch promedia ile z5500 kıyasının yapıldığı ve z5500ün testi önde bitirdiği inceleme yazısı bile var. Madem öyleydi, klipsch gibi bir seti neden davul sesi veren bir setle kıyasladılar sizce? üstelik testi davul sesi veren set önde bitirmiş...
quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

valla davul sesi denilince benim aklıma z5500 geliyor ilk

Kelimelerin kuvvetini bilmeyen insanlarla esaslı bir konuyu konuşmak mümkün değildir.
aykutx

3 Mart 2007; 11:13:57 

Üslup değil sadece kişisel bir tercih.İsteyen katılır isteyen katılmaz.Benim sorunum değil.

helsloot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Mart 2007; 13:16:48 

Klipsh gibi yıllarını hoparlör üretmeye vermiş bir firmanın ürünü ile logitech karşılaştırılamaz kesinlikle , bana kalırsa bende z-5500'ün sesini kuru gürültü olarak görüyorum bana göre ses kalitesi her zaman yüksek sesten önce gelir , z-5500'de kaliteli sesi hiç duyamadım maalesef ve daha öncede yazdığım gibi boost 17'ye gelince sesteki hakimiyeti kaybediyor z-5500 ve kuru gürültüden başka birşey vermiyor BANA GÖRE.

İnsanlar görüntüleriyle karşılanır, şahsiyetleriyle uğurlanır.
aykutx

3 Mart 2007; 13:45:22 

Davul da zurna da güzel enstrümanlardır.Lütfen küçümsemeyelim

helsloot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Mart 2007; 14:10:44 

enteransan olacak bir durum yok o wooferın nasıl portladığını bilirim son seste bozulma olmuyor dediğiniz z-5500 öyle bir portluyorki 17. kademe ve sonrasında, sırf bu yüzden arkadaşım setinden oldu neyseki yenisi ile değiştirildi şimdi sesini açmaya korkuyor

İnsanlar görüntüleriyle karşılanır, şahsiyetleriyle uğurlanır.
EnigM@

3 Mart 2007; 14:24:14 

Arkadaşlar hepiniz yanlış yapıyorsunuz bence çünkü bir kaç arkadaşimiz s750 ile sorun yaşamış daha sonra z5500 kullanmaya başlamış ve sorun yaşamamış z5500 ü beğenmiş.Bu durumda da s750 in z5500 den iyi olmadığını savunuyorlar. Diğer bir taraftan da s750 kullanıp sorun yaşamamış ve z5500 ile sorun yaşamış arkadaşlarda s750 z5500den üstün diyor.Ancak hepimizinde bildiği gibi bu cihazlar elektronik ve kimde hangi aletin sorun çıkartacağı belli olmuyor Bana göre ikiside iyi sistemlerdir.ÇÜnkü ikiside iki ayrı firmanın en üst modelleridir.Artık bu konuyu bence daha fazla uzatmayın sonuçta z5500 ve s750 sahiplari setlerinden memnun kimse kimsenin sistemine dokunmasın Eğer birileri set tavsiyesi istersede lütfen kıyaslama yaparken üslublarımıza dikkat edelim ve birbirimizin sistemlerini hakir görmeyelim

Son olarakda burası s750 topiği olduğuna göre sadece s750 hakkında fikir alışverişi olsun incelemeler olsun.Çünkü topic açıldığından bu yana doğru dürüst s750 hakkında konuşulmadı.Bunca sayfa sadece kavgalara ve cezalara şahit oldu.Bu topicten bence bundan sonra z5500 konuşulmasın artık.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 3 Mart 2007; 14:27:11 >

P4 3.0Ghz / Asus P5GD2-X LGA775 / Seagate 120GB SataII / OEM(512MBx2)-Kingston(1GBx2) /Asus GeForce 6600 Silence/ LG CD-RW / LG DVD-RW / Samsung 740N 17" / Logitech MX3200 Wireless / Creative Audigy Value 7.1/24Bit (x-fi audio mod)/ Creative GigaWorks G500
AKREPmt.

Sisteme Gözat

3 Mart 2007; 15:01:01 

bitmez bu tartışmalar

SATILIK PC: Intel Q6600 işlemci, Msi x38 platinum anakart, ati 3870x2 ekran kartı, 2x1375mhz DDR3 ram, 2x160 gb HDD, Tagan2 force 700w. PSU, RC-831 CM Stacker kasa, DVD RW, X-fi platinum seskartı (2000 $) Logitech Z4, Logitech Z5500, Creative G500