aykutx
Uzaklaştırılmış 31 gün cezanın 12 günü kaldı.
17 Şubat 2007; 19:52:30
FORUMDAKİ S750 KULLANICILARI YA DA KULLANICI ADAYLARI BU TOPİK ALTINDA TOPLANABİLİR.BÖYLECE S750 HAKKINDAKİ DAĞINIK BİLGİLER BURADA TOPLANMIŞ OLUR. HERKESE İYİ BİR KAYNAK OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.SAYGILAR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 8 Mayıs 2007; 16:11:17 >
aykutx
17 Şubat 2007; 20:42:43
@armagedon
ayrıntılı resimler için teşekkürler. s750 nin en sevdiğim özelliği titaniun tweeterların o inanılmaz sesi. özellikle caz dinlerken sanki zil sesi kulağımın içinde. tabiki subwooferın o güzel yumuşak ve dolgun sesini unutmamak lazım.
ayrıntılı resimler için teşekkürler. s750 nin en sevdiğim özelliği titaniun tweeterların o inanılmaz sesi. özellikle caz dinlerken sanki zil sesi kulağımın içinde. tabiki subwooferın o güzel yumuşak ve dolgun sesini unutmamak lazım.
çok doğru kardeş caz müziklerdeki tweter performasnı inanılmaz tını sesleri çok başarılı veriyor
Subwoofer'ın içi ne kadar basitmiş ilk defa görme şansım oldu dağıldım diyebilirim.Tam anlamı ile hayal kırıklığı
s750+ddts100ü sony dvd playera coaxial olarak bağladım panasonic plazmada mevcut tek kelime ile muhteşem bir ses decoderden dolby digital ex e alıyorum muhteşem bir ambiyans oluyor ve görüntü ile birlikte tam bir sinema keyfi hele patlama sesleri çok sarsıcı ve etkili oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @armagedon@ -- 17 Şubat 2007; 22:14:08 >
aykutx