Giriş | |
|
|
|
19 Temmuz 2007; 15:31:04
|
|
|
bu velet aynı ben makara çocuk ama bizim mahallede bir ocuk var buna çok benziyo ona uyuz olduğum kadar bush a uyuz olmuyorum
|
|
|
19 Temmuz 2007; 17:08:53
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: MAKSIMUS çık quote:
Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu 20. bölüm çıktımı ? bu hafta çıkmadı.önümüzdeki haftadan ititbaren bölümler haftada bir yayınlanmaya başlıycak yine. hayır yanlışın var, naruto shippuuden 20. bölüm 19 temmuz itibariyle yani bugün yayına girdi diye biliyorum. subları hazırlanıyor olması gerekiyor
|
|
|
19 Temmuz 2007; 17:48:12
|
|
|
ben narutoyu bikac kez izledim fazla diil yani.,şimdi shippudeni izliyorum.ama ben internetten indiriyorum izliyorum gaaranın o sarışın elinde agız olan adamla dövüştükten sonrasını bulamadım bi linkiniz var mı acaba?
|
|
|
19 Temmuz 2007; 21:26:39
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: rockin22 ben narutoyu bikac kez izledim fazla diil yani.,şimdi shippudeni izliyorum.ama ben internetten indiriyorum izliyorum gaaranın o sarışın elinde agız olan adamla dövüştükten sonrasını bulamadım bi linkiniz var mı acaba? çok büyük hata yapıyorsun, shippuuden bölümleri tamamen naruto ve sasuke üzerine kurulu. sen ilk naruto bölümlerini izlemeden bu yeni bölümlere atlarsan hiç izleme daha iyi. temelsiz bina olmaz
|
|
|
20 Temmuz 2007; 13:25:49
|
| | | |