Olaylar çok yavaş gelişiyor. Açıkçası Shippuuden'de Bleach'teki gazın yarısı yok. Gaara'yı o dandik Akatsuki'li adam bile alt edebildi, Gaara'nın daha güçlü olması gerekir. Haftaya 1 saatlik special var galiba. Ben bu mantığı anlamadım, 3 hafta birşey gösterme sonunda 3 bölümü de bir anda çıkar. Boşu boşuna bekletiyorlar bizi.
Şaka yaptığını söyle? Yahu Naruto bitti bitecek gözümde. Önce fillerlar ile bunalttılar insanları, şimdide 2-3 hafta bölüm çıkarmayıp kıytırıktan special bölümler çıkarıyorlar. Ne diye bu kadar bekletirler ki insanları...
Valla şu an için Bleach derim başka birşey demem. Naruto'da zırt pırt içi boş çift bölüm yayınlıyorlar. Sasuke görünmeye başlasa seri haraket kazanacak ama nerdee....
ya brak sasuke eziğini, gitti arkadaşlarını aldattı. Rock Lee çıksa ortalık şenlenecek resmen. hani büyüdü ya, şarapçı olmuştur artık. tam bir "drunken master"
Episode 16'nın sonunda Gaara'nın diğer bölümde öleceği söyleniyordu ama birşeyler olacak tabi mangayı okuyanlar bilirler.
@johnbjk;
Sadece oodame rasenganı öğrendiğini sanmıyorum ilerki bölümlerde başka ne teknikler öğrendiği ortaya çıkar.Ayrıca itachi ve kisame daha çakralarının %30'unu kullandıklarını söyledi ilerki bölümlerde %100'ünü kullanınca neler olacak çok merakediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 8 Haziran 2007; 18:47:18 >
şey diye düşündüm hani Naruto sabırsız biri ya Sakura ya göstermeden duramaz bence ama arkadaş magaları okuyo bi kaç spoiler yaptı da gerçekten çok güçlenmiş
biri bana 16. nın inkini verirmi ben eskidendir izliyomda tabikide sorun kotaydı bende 13.bölümden sornakilerini tamizleyemedim shipuuden tabiki naruto deil o coktan gecti :D ben 15e kdr buldum şu an ndiriyom 14,15,17 yi indiriyom 16 yı koymamışlarda linkiverirmisiniz anianka nında linkler çalışmıyo 1haftalık serverı bakıma alınmış 1haftalık indirilmiyo