Önceki sayfalarda cevabın verilmiş hala anlayamadın mı
Fill doldurma bölüm oluyo. Yani manga ile alakası olmayan bölümler. Sanırım sen narutoyu izliyorsun. Narutoda 135. bölümden sonrası filler. Korkma fill bölümleri izlemezsen kopukluk yaşamazsın.
arkadaşlar birşey soracam naruto ve naruto shpungen farklı mı aynımı anlamadım ?
Naruto shippuuden Naruto'nun 2.5 yıl sonrası , konu daha ciddi karakterler büyümüş vs vs.
The true measure of a shinobi is not he lives but he dies. Thinking back on it my story is one full of failures. But this..isn't I wanted it to turn out... This isn't how the ''Tale of the Gallant Jiraiya'' was supposed to end...Pathetic.
The true measure of a shinobi is not he lives but he dies. Thinking back on it my story is one full of failures. But this..isn't I wanted it to turn out... This isn't how the ''Tale of the Gallant Jiraiya'' was supposed to end...Pathetic.
2. sezona başladım bu gece 26-27, 28, 29, 30'u izledim.
30'u geçmiş olan cevap verebilir mi?
O adam Naruto'ya beş element mühürü yaptı ne iş pek anlamadım orasını?
Edit: Anime çok tempolu gidiyor. Hep böyle mi devam edecek?
merak ettim birde bu doldurma bölümler shippuden'de de var mı?
Kyubinin çakrasının dışarı çıkmasını engellemek için mühür yaptı hemde çakrasını düzgün kontrol edemiyor ondan sonra naruto ileriki bölümlerde göreceksin zaten.
Shippuduende şuan filler yayınlanıyor 56 bölüm filan yayınla sonra filler zaten konu çok yavaş ilerliyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalét -- 7 Ağustos 2008; 9:26:30 >
2. sezona başladım bu gece 26-27, 28, 29, 30'u izledim.
30'u geçmiş olan cevap verebilir mi?
O adam Naruto'ya beş element mühürü yaptı ne iş pek anlamadım orasını?
Edit: Anime çok tempolu gidiyor. Hep böyle mi devam edecek?
merak ettim birde bu doldurma bölümler shippuden'de de var mı?
Kyubinin çakrasının dışarı çıkmasını engellemek için mühür yaptı hemde çakrasını düzgün kontrol edemiyor ondan sonra naruto ileriki bölümlerde göreceksin zaten.
Shippuduende şuan filler yayınlanıyor 56 bölüm filan yayınla sonra filler zaten konu çok yavaş ilerliyordu.
allah belasını versin onun. Bizde Tilki çıksın diye bekliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S3ZGEK -- 7 Ağustos 2008; 15:43:38 >