Şimdi Ara

Metro 2035 Romanı Türkçe Olarak Çıkış Yaptı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
       Rus yazar Dmitry Glukhovsky tarafından kaleme alınan Metro serisinin son romanı Metro 2035 Türkçe olarak çıkış yaptı. 

Panama Yayıncılık/Zarifa Huseynova tarafından Rusçadan çevirilen roman KitapYurdu ve İdefix gibi sitelerde satışa sunulmuş durumda. Bugün çıkış yapan romanı belli başlı kitapçılarda da bulmak mümkün olacaktır. 

608 sayfalık romanın tanıtım yazısı ise şu şekilde: 

"Yıl 2035… Üçüncü Dünya Savaşı yirmi yılı aşkın bir süre önce dünyayı yok etmiş, yaşama dair izler yeryüzünden tamamen silinmiştir. Nükleer saldırının yakıp yıktığı koskoca şehirler artık toz ve külden ibarettir. Her şey paslanıp çürümekte, uydular yörüngede başıboş bir halde dönmektedir. 

Sadece Moskova metrosuna sığınanlar hayatta kalır ve radyasyondan korunmak için, yerin onlarca metre altında bambaşka bir dünya kurarlar. Metro istasyonları da dinî ve ideolojik ayrımların hâkim olduğu birer şehir-devlet haline gelir. İktidardakilerin yazıp oynadığı bir tiyatro oyununu andıran bu hayatta, vatandaşlar gelecek kaygısından uzak, sadece günü kurtarma derdindedir.

Ama içlerinden biri, büyük bir hayalin peşinden koşmaktadır: Radyasyon seviyesi düştüğünde yeryüzüne geri dönmek ve insan gibi yaşamak. Bir zamanlar adına Dünya denilen koca boşlukta, hayatta kalmış olabilecek başka insanları arayan bu inatçı gencin adı Artyom’dur. Ve herkesin bu hayali takip etmesi için, metronun karanlık tünellerinde heyecan verici bir yolculuğa çıkacak, pek çok kirli sırrı açığa çıkaracaktır.

En büyük sürpriz ise Artyom’u günışığında beklemektedir…" 

Ek olarak 4A Games'in geliştirici olduğu Metro video oyun serisinin yeni oyunu ise yolda. Detaylara başlıklara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yeni Metro Oyunu Duyuruldu 

• Oyununu alacaktım şimdi fikrim değişti :) çok güzel haber

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bioshock Rapture Şehri kitabını bitrdikten sonra bu seriyede başlıcam inşallah.
  • Habere sevindim fakat en altta yeni metro oyununun 2017'de çıkmayacağını görünce sevincim yarıda kaldı
  • witcher dan sonra bunun çıkması çok güzel oldu.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bu vesileyle 3 lemeyi komple aldım ne zaman okuruz orasını Allah bilir

• Yeni oyun ciksin artik,sevdigim ender serilerden biridir metro serisi. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitaptan başlayım bari seriye belki bu vesileyle oyunuda oynarım sonrasında.
  • Muhteşem oyundu tadı damağımda kaldı
  • Sonunda çıktı.
  • Ooo Azeri Ruscadan Türkçeye kitap çeviriyor
  • Beyler D&R bakın serisi 52 tl kargo dahil kaçırmayın kaptım ben.

• d&r da seri bulamadım tek tek alınca 48 lira yapıyor toplam. kargo ne tutuyor bilemedim genşler

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Kitaptan başlayım bari seriye belki bu vesileyle oyunuda oynarım sonrasında.

Oyununu seviyordum, bir de kitabını da okuyayım dedim kitabı daha çok sevdim. Oyunu tekrar oynadığımda çok soğuk geldi. Birçok sahneyi yutup sahne uydurmuşlar. Kitapta olmayan yaratıkları uydurmuşlar. Hikayeden çok yaratık öldürmeye dönmüş iş. Asıl iş de hikayede. Mükemmel bir evren kurgulanmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2033 u okumadan 2034 u aldım bağlantı var mi aralarinda baslamadan 2033 u almam lazım mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Isengardlı

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

Kitaptan başlayım bari seriye belki bu vesileyle oyunuda oynarım sonrasında.

Oyununu seviyordum, bir de kitabını da okuyayım dedim kitabı daha çok sevdim. Oyunu tekrar oynadığımda çok soğuk geldi. Birçok sahneyi yutup sahne uydurmuşlar. Kitapta olmayan yaratıkları uydurmuşlar. Hikayeden çok yaratık öldürmeye dönmüş iş. Asıl iş de hikayede. Mükemmel bir evren kurgulanmış.

Kitabın gazıyla oyuna başlanmaz beklediğini bulamazsına döner iş yani.

• 2035'e kadar cikarmayacaklar diyorduk, cevirdiler cok şükür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingShady

2033 u okumadan 2034 u aldım bağlantı var mi aralarinda baslamadan 2033 u almam lazım mi?

aynen bende bunu merak ediyorum 2033'ün bittiği yerden mi devam ediyor acaba bu kitap yoksa 2034'ün devamı mı?Sonuçta 2034'te hunter'in hikayesi vardı artyomun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: KingShady

2033 u okumadan 2034 u aldım bağlantı var mi aralarinda baslamadan 2033 u almam lazım mi?

aynen bende bunu merak ediyorum 2033'ün bittiği yerden mi devam ediyor acaba bu kitap yoksa 2034'ün devamı mı?Sonuçta 2034'te hunter'in hikayesi vardı artyomun değil

Bence 2034 yerine 2033 okuyun . 2033 daha akıcı , detaylı bir kitaptı bana göre. Aralarında bağlantı yok gibi sadece arada bir kaç atıf yapıyor diye hatırlıyorum.
  • 2034'de hunter fena..

kitabı sipariş ettim kitapyurdundan parası umrumda değil 3. kitabı da okumak istiyorum bir an önce
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.