tekrar yazıyorum yurtdışından geldi. kardeşim tüm işlemlerini yaptırmış o şekilde gönderdi. burada dediğiniz yere baktım S yazıyor işte. A yazanlara geçmiş olsun şimdiden
ulan kafayı sıyırıcam bizim memleketin kaderimi bu be A kakalıyorlar bize.gittim taş gibi wiewsonic 22 yi sattım hdcp için şimdi de burdan yediğimiz kazığa bak samsung a 100 kere
ulan kafayı sıyırıcam bizim memleketin kaderimi bu be A kakalıyorlar bize.gittim taş gibi wiewsonic 22 yi sattım hdcp için şimdi de burdan yediğimiz kazığa bak samsung a 100 kere
hocam hemen sinir yapma bu kadar bi kurcala bakalm aleti film oyun vs falan :) belkide abartıldığı kadar fark yoktur bizde beklioruz yorumlarını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rueta -- 9 Mart 2007; 11:09:59 >
Hakikaten A panellerin hepsi çok kötü diye bir şey yok. Deneyip bakmak lazım. Büyük ihtimalle yine bir çok başka modelden daha iyidir. Tabi problem başka insanların aynı paraya S alıyor olması ve Samsung'un bu farkı görülebilir şekilde kutunun üzerine yazmaması.
valla hojam bi ac monitoru kullan yorum yap bize ii dersen alıcam bende artık A S olayı canımı sıkmaya başladı.Şeytan git view al diyo ama samsungda aso ya..
valla hojam bi ac monitoru kullan yorum yap bize ii dersen alıcam bende artık A S olayı canımı sıkmaya başladı.Şeytan git view al diyo ama samsungda aso ya..
Evet. Yorumları bekliyoruz arkadaşlar.
E6750 2.66@3,2GHz (3,125V) , Asus P5KC , OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4 , Zotac 8800GT 512 MB , FSP Blue Storm 500W , Samsung 226BW , Asus Arctic Square , Thermaltake Tsunami........................................................PS3 40 GB , NBA 2K8 , Grand Turismo 5 Prologue
arkadaşlar biraz sakin olalım. A panel alanlar bir yorumlarını yazsınlar ona göre karar verin. bende S serisi var ama Ordu'da bu monitörü alacak olan varmı bilmiyorum. alan biri olursa onunla buluşup ikisini yanyana koyup denemek lazım. başka şekilde hangisi iyi hangisi kötü karar vermek yanlış olur. sakin sakin
valla akşama hem ps3 hemde normal sistemle test edicem.ekran kartım his 512 mb x1950xtx fazla bir sorun olucağını zannetmiyorum o konuda ama yine de bu panel mevzuu na sinir stres oldum neyse son görüşmelerim sonucunda üzgünüm ki samsung un bu modeli bize A PANEL GELİCEK ARKADAŞLAR KİMSE S BEKLEMESİN.
Arkadaşlar aldığım bilgiye göre Kont Samsung ürün müdürünün dediği kullanılan panelin % 100 Samsung panel olduğu ; ama ürünün arkasında "Made In China" (?) yazdığı. AOC panellerin zaman zaman kullanıldığı fakat bu ürün kesinlikle Samsung panel olduğu...
valla akşama hem ps3 hemde normal sistemle test edicem.ekran kartım his 512 mb x1950xtx fazla bir sorun olucağını zannetmiyorum o konuda ama yine de bu panel mevzuu na sinir stres oldum neyse son görüşmelerim sonucunda üzgünüm ki samsung un bu modeli bize A PANEL GELİCEK ARKADAŞLAR KİMSE S BEKLEMESİN.
Bir arkadaşımız bir önceki sayfada bir yorum yapıp şöyle demişti; Kont ve Penta A seri getirecek. Koyuncu ise S seri.
Bana bu yorum mantıklı ve galiba da bu şekilde olacakmış gibi geldi.
Bizim Tekirdağdaki satıcı Penta'dan alıyormuş ve A panel olduğunu söyledi. Kont hakkında bir yorum yapamıyorum. Nova ise yanlış bilmiyorsam Koyuncu'dan alıyor.
Şu anda monitör geldiğini ve çoğu yerde olduğunu biliyoruz, fakat Nova'da yok ve 15 gün sonra felan geleceğini söylemiş ve de S seri demiş. Dolayısıyla Koyuncu'nun diğerlerinden geç getirmesinin bir anlamı var diye düşünüyorum ve inşallah diyorum.
Sadece bir teori tabiki benimkisi.
E6750 2.66@3,2GHz (3,125V) , Asus P5KC , OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Platinum XTC DDR2 CL4 , Zotac 8800GT 512 MB , FSP Blue Storm 500W , Samsung 226BW , Asus Arctic Square , Thermaltake Tsunami........................................................PS3 40 GB , NBA 2K8 , Grand Turismo 5 Prologue