Orjinalden alıntı: mino Haklısın aydc...o konuda malesef yapacak birşey yok. Ben bakarak aldım, alırken sıfır ölü pixel. sonradan çıkar mı bilmem, ama ummuyorum ve sanmıyorum çıkacağını...çok kurmamak lazım. kutuyu açtır, bak, kurcala, içine siniyorsa al! mümkünse karanlık ortamda da backlight olayına bakmak lazım. bende backlight çok az mesela.
Selam mino... İstanbul'da böyle açıp bakıp ondan sonra almaya izin veren bir yer biliyor musun? Sen nereden aldın? Tavsiye edeceğin bir yer varsa ben de oradan alayım.
Yapmayın etmeyin valla ben onu alıcam diye 940bw yi sattım hüsranlardayım şimdi kafam yine karıştı viewsonicmi alsam acaba lan biz alırız sora pat diye s modelleri gelir kafayı sıyırırım sora.
Yapmayın etmeyin valla ben onu alıcam diye 940bw yi sattım hüsranlardayım şimdi kafam yine karıştı viewsonicmi alsam acaba lan biz alırız sora pat diye s modelleri gelir kafayı sıyırırım sora.
226bw S panelin vg2230wm den ciddi anlamda farkı nedir? İkisini yan yana görüp kullanan oldu mu??
Asus P5KC (P35) / Intel Core2 Duo E6750 @ 3.2 (Zalman CNPS9700Led) / 4GB Twinmos PC6400 DDR2 / Asus Radeon HD2900XT 512MB / Seagate 500GB SATA / Samsung DVD-Rom / Asus DVD-RW / SB Audigy 2 ZS Platinum / Creative 7.1 / 22" HP W2207 / Logitech MX1000 Laser Mouse / Logitech S510 Slim Keyboard / CoolerMaster Stacker / CoolerMaster AeroCooler3 Fan Controller / Glacial Power 550W
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.
Tamam teorik ölçümlerde 2ms ile 5ms arasında fark çıkar tabi. Ancak pratikte hiçbir göz bu farkı göremez. Eğer test edecek olursanız 2ms ile 1ms arasında bile fark çıkar. Önemli olan insan gözünün hassasiyeti. Hem burada test edilen kesin S panelli monitördür. Bizim için önemli olan karşılaştırma A panelli Samsung monitör ile Viewsonic arasında.
Viewsonicte HDCP desteği yok,kafadan kaybediyor zaten. Git 225bw al daha iyi.