Bence S mi,ş P miş hikaye, sanki p4 işlemciler AMD işlemciler biçok bilgisayar malzemasi çinde üretilmiyormuş gibi, Ayrıca kim nerden biliyor samsung çinde üretilen paneli kullandığını? Gidip fabrikayımı görmüş bu forumlarda yazan adamlar, bence baştan aşağı saçmalık, ben ısrarla bu monitörü bekliyorum ister S olsun ister Ç olsun farketmez, yeterki Samsung 226BW olsun, Phlips 190X7FB yi inceledim, hayatımda öle zortlak bi monitör görmedim, renkler soluk, parlaklık ilk çalıştığında %100 ile ayarlanmış %50 ye getirince karanlık iğrenç bişi oluyor, ayrıca çok kaba hantal bi cihaz. Bence şuan işe yarar tek monitör Samsung 226Bw dir. Başka söze gerenk yok.
Bence S mi,ş P miş hikaye, sanki p4 işlemciler AMD işlemciler biçok bilgisayar malzemasi çinde üretilmiyormuş gibi, Ayrıca kim nerden biliyor samsung çinde üretilen paneli kullandığını? Gidip fabrikayımı görmüş bu forumlarda yazan adamlar, bence baştan aşağı saçmalık, ben ısrarla bu monitörü bekliyorum ister S olsun ister Ç olsun farketmez, yeterki Samsung 226BW olsun, Phlips 190X7FB yi inceledim, hayatımda öle zortlak bi monitör görmedim, renkler soluk, parlaklık ilk çalıştığında %100 ile ayarlanmış %50 ye getirince karanlık iğrenç bişi oluyor, ayrıca çok kaba hantal bi cihaz. Bence şuan işe yarar tek monitör Samsung 226Bw dir. Başka söze gerenk yok.
umarım aoc panel'e denk gelmezsiniz ;) işe yarar tek monitör samsung 226bw biraz fazla iddialı bir yorum olmuş...yurtdışında iade edenleri de göz önünde bulundurursak.
Asus P5KC (P35) / Intel Core2 Duo E6750 @ 3.2 (Zalman CNPS9700Led) / 4GB Twinmos PC6400 DDR2 / Asus Radeon HD2900XT 512MB / Seagate 500GB SATA / Samsung DVD-Rom / Asus DVD-RW / SB Audigy 2 ZS Platinum / Creative 7.1 / 22" HP W2207 / Logitech MX1000 Laser Mouse / Logitech S510 Slim Keyboard / CoolerMaster Stacker / CoolerMaster AeroCooler3 Fan Controller / Glacial Power 550W
bura yurtdışı değil arkadaşım, yurtdışındaki birçok model burda satılmıyor satılsa çok pahalıya geliyor.. ben arkadaşa katılıyorum, Şuanda alınabilecek Tek WS LCD dir 226 BW..
Serhan UYGUR PC: C2Q Q6600//4GB OCZ Platinum@1140Mhz//Gigabyte DS3-R F10//1TB HD//ASUS 8800GT 512Mb//Cambridge Soundworks 5.1 Laptop: Acer8920 // T9300 @2.5Ghz // 18.4” Full HD // Blu-Ray // 500GB HD// 3Gb Ram // 9500GS 512mb/1790mb MGS 4 // GT5:P // Uncharted // Heavenly Sword >> Playstation 3 NTSC-U 20GB <<Killzone 2 // Resistance 2 // Little Big Planet // GOW3 GTA IV // Condemned 2 // PES 2008 >> XboX 360 NTSC-U Premium << Too Human // Fable 2 // Halo 5 // Forza 8 // PGR 10:P Samsung 226 BW + Samsung 2232BW + Samsung LE-40M87BD 1080P LCD TV (Oley) Killzone 2 , GT5, Cell, hangisi ile vursam :))) Doymuyorlar! ;) PSN:GodPower GamerTag: serhanuygur
sorun da o zaten kardeş...buraya hangi panelli olanın geleceği. demek istediğim ikisi de samsung 226bw ama yarısı S (samsung) yarısı A (aoc) panel kullanıyor. ve ikisi arasında ciddi görüntü kalitesi farkı var. eğer Türkiye'ye A serisi yollarlarsa yazık olur...demek istediğim bu. (bizim nette okuduğumuz incelemelerin hepsi S panel kullanan 226bw).
neyse, ikisi de aynıdır diyorsanız sorun yok.
Asus P5KC (P35) / Intel Core2 Duo E6750 @ 3.2 (Zalman CNPS9700Led) / 4GB Twinmos PC6400 DDR2 / Asus Radeon HD2900XT 512MB / Seagate 500GB SATA / Samsung DVD-Rom / Asus DVD-RW / SB Audigy 2 ZS Platinum / Creative 7.1 / 22" HP W2207 / Logitech MX1000 Laser Mouse / Logitech S510 Slim Keyboard / CoolerMaster Stacker / CoolerMaster AeroCooler3 Fan Controller / Glacial Power 550W
arkadaşlar napacaksınız bilmiyorum ama şeytan diyo git 225bw veya viewsonic al en azından kafan rahat olsun:)bu arada ps3 oynayacak arkadaşlar viewsonic'de ps3 çalıştıramadık,ama 225bw de canavar gibi oynuyoruz..
arkadaşlar napacaksınız bilmiyorum ama şeytan diyo git 225bw veya viewsonic al en azından kafan rahat olsun:)bu arada ps3 oynayacak arkadaşlar viewsonic'de ps3 çalıştıramadık,ama 225bw de canavar gibi oynuyoruz..
Ben de Viewsonic üzerinde durmaya başladım. PS3 bağlantısı olmaması benim için önemli değil. Hatta İstanbul'da ölü pixel parantisi veren bir yer olduğunu bilsem hemen gider alırım.
Düşünüyorum da şimdi bu Samsung 226BW gelse de yok A paneldi yok S paneldi olayı varken riske giremem. Zaten LCD almak riskli, bir de ekstra riskler istemiyorum. Okuduğuma göre Samsung bu LCD'nin panellerini baştan beri AOC firmasına ürettirmeyi planlıyormuş. AOC'nin üretim kapasitesi yetmediği için bir süre Samsung panelleri kendi üreterek destek vermiş. Bunlar S panel oluyor. Kısa süre sonra tüm paneller AOC tarafından üretilmeye başlamış. Bunlar da A panel. Bu monitörün Türkiye'ye ne kadar geç geldiğini düşünürsek artık Samsung üretimi S panel alma imkanımız yok gibi çünkü üretimden kalktı. O kadar para verip sadece üzerinde Samsung yazan bir Çin monitörü alacağız.
Ben kararımı verdim. Gidip Viewsonic VG2230WM alacağım. İstanbul'da ölü nokta garantisi veren veya LCD'yi almadan önce dükkanda test imkanı veren bir yer biliyorsanız lütfen yazın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydc -- 4 Mart 2007; 0:18:16 >
Valla bu yorumlardan sonra 225bw mi alsam der oldum. Ps3 için düşünüyorum zaten.
Arkadaş 3.soruna cevap vereyim. Ps3ü monitörde oynamak için hdcp destekli monitör alman gerekiyor ki 225bw de 226bw de hdcp destekliyor.
Son üretilen monitörler HDCP destekli genelde ama PS3'ü nasıl bağlayacaksın monitöre ben anlamadım. PS3 için HDMI connector gerekmiyormu? HDMI connector yeri olan tek monitörde bildiğim BenQ FP241W bu da ülkemizde malesef satılmıyor.
HDMI kablosuyla bağlıyorsun ps3ü monitöre. Bu kabloların ucundan bir tane dvi diğeri hdmi oluyor.
Harika valla, o zaman bir wide screen monitör almak lazım bunun keyfine varmak için. TV almaktan çok daha ucuza geliyor.