resim sony ericsson k750i 2mp cep telefonu ile çekilmiştir.
birde şu kafamı karıştırıyor bende mönitorümün üstünde sync master 226bw yazısının içi boş yenk kullanılmamış,ama arkadaşlarımın hepsinde bembeyaz yazı ile yazılmış,sonra bende mönitorümün üstünde sağ taraftaki logolar fazla var:) ve alırken bu vista ready diye ekranın üstünde yapışık etiket çıkmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 6 Aralık 2007; 22:56:39 >
226BW'de gerçek kontratı samsung'un bazı sitelerinde 1000:1, bazılarında 700:1 diye geçiyor, bunun nedenide büyük ihtimal panel farklılığından kaynaklanıyor. 3000:1 olan dinamik kontrast ve hiç bir getirisi yoktur, bembeyaz yakın bir ekrandan başka.
arkadaşlar benim monitorün modeli farklı mı acaba?yukardaki Sycnmaster 226bw modeli yazısızının içi beyaz değil,ve sağ üst dede energy star logosu yapışık çıktı,birde kutuyu açtığımda mönitorün üstünde vista ready diye etiket yapışık değildi sağında ve solunda çıkan etkiket de yoktu yani:)
'GoldPunch' GÜZEL SORU benim düşüncem 2000/1 dinamik kontrast, 800/1 gerçek konrast veriyor. 3000/1 de 1000/1 gerçek kontrast veriyordur. 2000/1 kontrstlı 226bwyi ilk defa gördüm.gördüğüm bütün yerlerdeki 226bwler 3000/1 dinamik kontrast.
arkadaşlar benim kafama takılan soru şu bazı yerlerde baktım samsungun 226bw modelinde HDCP YANİ HD özelliği varmış size sorum şu hd özeliği bu modelde varmı ve samsungun diğer 22'' modellinde de vamrı diye sorucam hd özelliği yakında çok gözde olucak vee çok tutucak bunu herkez bilmeli ben bundan önce VİEWSONİC VG2235 LCD MOnitör almayı planlıyordum herşeyiyle çok güzeldi fakat HDCP olmayınca ördüm ki bi önemi kalmadı yada HD çok önemlimi sizce DVI yetmezmi bu konuda yardımcı olursanız çok sevinicem arakdaşlar...