demirarca
Uzaklaştırılmış 15 gün cezanın 1 günü kaldı.
3 Kasım 2007; 18:14:54
merhaba.. bende aynı lcd monitörü düşünüyorum fakat ps3 bağlıycam ...tabii ses sorun olacak bu durumda...elimde harmankardon soundsticksII hoparlör mevcut sesi bu cihaza nasıl verebileceğimi bilen varmı,,daha doğrusu yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler..
demirarca
3 Kasım 2007; 18:19:48
birde bu model var monitör ne dersiniz..??Samsung 931BW ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strangerinthenight -- 3 Kasım 2007; 18:20:49 >
demirarca
Arkadaşlar size yardımcı olmak için bu siteye üye oldum ben de uzun araştırmalarımın sonucunda ve onca A panel S panel kargaşası ölü pixel garantisinin olmaması problemlerine aldırmayarak 226BW monitörü aldım ilk izlenimim olarak monitör gerçekten çok şık ve görüntü kalitesi inanılmaz güzel ilk kututdan çıkardığımda çok büyük gelmemişti gözüme ama masanızın üzerine koyduğunuz zaman insana vaybe dedirtiyor netteki resimlerde görüldüğünden daha büyük geliyor ve büyüklüğü 16:10 oranında olduğu için çok geniş ben aldığımda A panel olacağını tahmin ediyordum çünkü piyasada s panel yok gibi ve monitörün arka kapağını açtığımda S panel yazıyordu gerçekten çok sevindim ve korktuğum gibi ölü pixelde çıkmadı monitörü kdv dahil 555ytl ye aldım aldığım siteyi buraya isterseniz yazabilirim
Monitörü kampanyadan aldım ve halende kampanyası sürüyor ben banka havalesi ile 555ytl ye aldım eğer almayı düşünüyorsanız kesinlikle size burayı öneririm daha ucuz bulamazsınız bende tesadüfen 226bw yi araştırırken buldum biraz tereddüt ettim görmeden alacağım için ama dayanamayıp spariş verdim ve aldım iyiki almışım gerçekten 10 numara monitör çıktı çok memlun kaldım ve gökte aradığınız S paneli burada buldum hiç ölü pixelede rastlamadım biraz önce siteye baktım kampanyası halen devam ediyor... (site babamın değil sadece size tavsiyem )
arkadaşlar.226bw monitorumde dvi giriş sevbebiyle galiba nokta sorunu baş gösterdi taktım çıkardım saatlerce uğraştım olmadı.Yeni bir kablo alacağım..Hangi model marka almalıyım.226 bw ye uyumlu kaliteli bir dvi kablo önerirmisiniz.
version info : BAa 1001 panel info : AMLCD 220M1 Version info: BAA 1002 panel info: not listed (after dismounting: Slab LTM220M1 L01) version info : BAD 1001 panel info : AMLCD 220M1 Version info: ADB 1001 panel info: AMLCD 220M1
Series A version info : BAa 1001 panel info : AMLCD 220M1 Version info: BLA 1001 panel info: AU M220EW01 Version info: BLA 1002 panel info: Not specified
Series C Version info: BDA 1003 panel info: Not specified Version info: BIA 1000 panel info: CPT 201WA04
yanlız bu listeye göre BAa olanlar A panel de olabilir
bir noktayı kaçırıyorsun. BAA-1001 olanlar A panel olabilir. BAA-1002 sadece S-panelde var.
Yok gözden kaçırmıyorum. BAa ile BAA farklı zaten anladığım kadarıyla. Benim BAA-1002. BAA 1001 diye bişey yok sanırım yanlışım varsa düzelt.
bende 226 bw olmasına rağmen sırf tipi yüzünden 2232bw alınabilir diye düşünüyorum ama başka bi farkı yok 226 bw den kayda değer... bütün özellikleri nerdeyse aynı... karar sizlerin arkadşalar..
quote:
Orjinalden alıntı: sniper83us
arkadaşlar.226bw monitorumde dvi giriş sevbebiyle galiba nokta sorunu baş gösterdi taktım çıkardım saatlerce uğraştım olmadı.Yeni bir kablo alacağım..Hangi model marka almalıyım.226 bw ye uyumlu kaliteli bir dvi kablo önerirmisiniz.
philips in altın kapmala DVI kabloları var... bimekslerde bulunuyopdu sanırsam olmadı bulamazsan philips e mail at... ille de kaliteli bişiler alıcam diyosan markaslı DVI kablo almaya bak..bide çok uzun olmasın müğmkün olduğunca kısa olsun ...
bu 226bw kullananlar hdmı to dvı çevirci ile ayarları yaptıklarıdan ps3 menüsünden lcdyi tanıtırken kaç p seçiyorlar 720p 1080i 1080p? ve sorunsuz o desteği veriyormu oyunlarda menüden çözünürlük kontrolü yapıyorlarmı?
2 gün önce ankara vatan bilgisayara 22" lcd'leri incelemek için gittim. Şuan revaçta olan 226BW, L226WTQ ve 2232BW modelleri yan yanaydı. Monitörlerde bir oyun demosu oynatılmaktaydı. Altan ve üsten siyah bölgeler vardı bu videoda ve backlighting testi için ideladi. Şaşırtıcı şekilde en çok backlighting samsung 2232BW de vardı, sonra LG L226WTQ ve neredeyse samsung 226BW hiç backlighting yoktu. Yoksa S panel mi diyip, görevliden 226BW panelli öğrenmeye çalıştım ama öğrenemeyeçeğimi söyledi ve biraz ters ters baktı, sanırım uzun süre monitörlerin karşısında dikilip durmamdan . 226BW kutuların yığılı olduğu yeri keşfedip(malum mekan, merdiven altı ), kutuların üzeridendeki etkitede baktım, panel bilgisi yoktu ve made in china yazıyordu.
ayrıca 3 monitörün perfonmansları oldukça iyiydi ama bana göre 226BW in dizaynı daha iyi.
vatan makul bir fiyattan satsa alaçaktım 226BW, malum finasbank kredikartım yok
hsezen/ ben orda 226 bw yi almadan önce bakmıştım baya bi ..hatta paneline de bakmıştım 226 bw nin.. biraz baskı yap konuştur karizmanı.. hatta üstlerini bul.. çekişgen bi tarz takınıp öğren panelini.. öğrenebiliğrsin yani... onların yaptıkları sadece işi zor sokmak...
ben 226bw sahibiyim.. ama 2232bw alanlara da iyi etmişsin. diyorum... bu arada 2232bw de baxklgiht nasıl dha fazla oluyo hayret... ki neyse 226bw yi beğendiysen sorun yok git onu al... biddaha git.. paneline bakıcam S ise alıcam de... ama paneli A bile olsa çok da kafana takma bence benimki ve birsürür insanın ki A panel.. sorun olmaz inan bana..
Orjinalden alıntı: Darkchild bu arada 2232bw de baxklgiht nasıl dha fazla oluyo hayret...
benide şaşırtan bu oldu, alt taraftan L226WTQ ve 2232BW'de backlighting vardı, belki teşir ürünleri öyleydi, bilemeyeçem artık. 226BW de panel türünü artık yazmıyorlar kutulara ve gizli menüdende göremiyorsun .
Panelli çok taktığım yok aslında, gittikçe daha kısa sürede monitör değiştiriyorum zaten(son monitörüm daha 13 aylık). kafam baya karışık modeller arasında, bir 22" şart oldu...