arkadaşlar bnde bu monitörü 1-2 hafta içinde almayı planlıyorum yalnız kafamda 1-2 soru işareti war. monitörü sadece ps3 e bağlayacağım hangi kablolar gerekiyo,vede ben sesi nasıl alacağım monitör üzerinde bi hoperlör var mı yoksa ayriyeten bi ses sistemi falan almak mı gerekir bilenler yanıtlarsa sevinirim
Arkadaşım bitti ürün bitti... Belli yerlerde sayılı kaldı. Bende netten değilde bulunduğum ilden almayı planlıyorum. Başka bi monitöre rastlamazsam.
quote:
Orjinalden alıntı: hknf8
arkadaşlar bnde bu monitörü 1-2 hafta içinde almayı planlıyorum yalnız kafamda 1-2 soru işareti war. monitörü sadece ps3 e bağlayacağım hangi kablolar gerekiyo,vede ben sesi nasıl alacağım monitör üzerinde bi hoperlör var mı yoksa ayriyeten bi ses sistemi falan almak mı gerekir bilenler yanıtlarsa sevinirim
I am a rose, you are my thorns, clutching to me, protecting me. I am the sun, you are my rays, helping me to shine and to be all that I can. I am a lake, you are my water, filling me with ideas, dreams, and hopes for the future. am a tree, you are my leaves, sharing who and what I am and becoming an important part of my life.
arkadaşlar samsung mu http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=36173 philips in bu lcd si mi? samsungda bu panel tartışmaları canımı sıktı şu an da philips 170x6 kullanıcısıyım philipsten ck memnunum sizce philipsn in 22" i mi yoksa samsung mu?
Abi, ölü pixelden dolayı endişem var. en az 4 sene kullanacağım. Grafikle ilgilendiğim için öp olursa çok rahatsız edici olur. 4 seneyi bırak 1 sene dayanamam :(
quote:
Orjinalden alıntı: side_effect
quote:
Orjinalden alıntı: Neo MysTroN
Ben bi hp bi samsung yapıp duruyorum. Gigatech Antep'te olsaydı durmazdım :(
abi netten alsana, niye bekliyosun ki? aynı şey.. farkı olmaz merak etme...
arkadaşlar versiyon olayında yardımcı olabilecek kimse yokmu?
I am a rose, you are my thorns, clutching to me, protecting me. I am the sun, you are my rays, helping me to shine and to be all that I can. I am a lake, you are my water, filling me with ideas, dreams, and hopes for the future. am a tree, you are my leaves, sharing who and what I am and becoming an important part of my life.
naz_eg, kardeş başta sen olmak üzere bişey sorucam arkadaşlara. Senle ikimiz nede olsa aynı clandayız.
Arkadaşlar bende battlefield 2 oyuncusuyum. Dün gece ilk defa bu monitorle girip uzun uzun oynama şansım oldu ama bişey dikkatimi çekti. Daha önceki 940BW monitorde olmayan bişey..
Özellikle yerdeki beyaz çizgiler, işaretler sanki biraz daha böyle kırmızımsı çıkıyo, hafif al renkli yani.. acaba böyle bişey dikkatini çeken oldumu? Yoksa benim monitorde bi durummu var acaba??
naz_eg, kardeş başta sen olmak üzere bişey sorucam arkadaşlara. Senle ikimiz nede olsa aynı clandayız.
Arkadaşlar bende battlefield 2 oyuncusuyum. Dün gece ilk defa bu monitorle girip uzun uzun oynama şansım oldu ama bişey dikkatimi çekti. Daha önceki 940BW monitorde olmayan bişey..
Özellikle yerdeki beyaz çizgiler, işaretler sanki biraz daha böyle kırmızımsı çıkıyo, hafif al renkli yani.. acaba böyle bişey dikkatini çeken oldumu? Yoksa benim monitorde bi durummu var acaba??
Yerdeki beyaz çizgiler derken, demek istediğini tam anlayamadım ama ben 2 gündür oyunda ve masaüstünde herhangi bir garipliğe rastlamadım. İstersen bi screenshot al da bi bakalım.
o kırmızı renklilik büyük ihtimalle ss de görünmez.bi monitörün ayarlarına girip redi azalt bakalım noolcak bide bf2nin ayarlarından dene.bu arada bnde bf 2 oynarım multi
garip olan başka bişeyse mesela photoshopta uraşırken beyaz arka planın olduğu yerde ekran parlarken, siyah bir yere gidince birden güç düşüşü oluyo ve kararıyo. sanki gel git oluyo... acaba ayarlarmııı yoksa benim monitorde bi haltlar varmı... offf
O bahsettiğiniz olay dinamik kontrasttan kaynaklanıyor, kontrast monitör tarafından duruma göre otomatik olarak değiştiriliyor, bu nedenle başka bir kontrast modu seçmenizi öneririm.