Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Samsung 226BW

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: Samsung 226BW Sayfa: <<   < önceki  40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hknf8

12 Ekim 2007; 9:02:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bnde bu monitörü 1-2 hafta içinde almayı planlıyorum yalnız kafamda 1-2 soru işareti war.
monitörü sadece ps3 e bağlayacağım hangi kablolar gerekiyo,vede ben sesi nasıl alacağım monitör üzerinde bi hoperlör var mı yoksa ayriyeten bi ses sistemi falan almak mı gerekir bilenler yanıtlarsa sevinirim

PSN:hakao PS3 PAL 60gb
GAMERTAG:hakao1905
XBOX360 halo pack ntsc-u
TDU:[TR]hakao
Logitech G25
ilhanathema

Sisteme Gözat

12 Ekim 2007; 21:27:31 

merhaba arkadaşlar gizlimenüye girdim lakin panel türünü bulamadım
monitörümün versiyon numarası m-me22hocaa-1002

panel konusunda ki yorumunuz nedir?

NE MUTLU TÜRKÜM DİYE(BİLE)NE
Neo MysTroN

13 Ekim 2007; 1:29:43 

Arkadaşım bitti ürün bitti... Belli yerlerde sayılı kaldı. Bende netten değilde bulunduğum ilden almayı planlıyorum. Başka bi monitöre rastlamazsam.
quote:

Orjinalden alıntı: hknf8

arkadaşlar bnde bu monitörü 1-2 hafta içinde almayı planlıyorum yalnız kafamda 1-2 soru işareti war.
monitörü sadece ps3 e bağlayacağım hangi kablolar gerekiyo,vede ben sesi nasıl alacağım monitör üzerinde bi hoperlör var mı yoksa ayriyeten bi ses sistemi falan almak mı gerekir bilenler yanıtlarsa sevinirim

Sony Ericsson P990i & Sony Ericsson W710i & Siemens SL55

I am a rose, you are my thorns, clutching to me, protecting me. I am the sun, you are my rays, helping me to shine and to be all that I can. I am a lake, you are my water, filling me with ideas, dreams, and hopes for the future. am a tree, you are my leaves, sharing who and what I am and becoming an important part of my life.
2fast4u

Sisteme Gözat

13 Ekim 2007; 16:22:50 

arkadaşlar samsung mu
http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=36173
philips in bu lcd si mi?
samsungda bu panel tartışmaları canımı sıktı şu an da philips 170x6 kullanıcısıyım philipsten ck memnunum sizce philipsn in 22" i mi yoksa samsung mu?

Gigabyte DS3 - E6400 max @3800mhz
PS3
hknf8

13 Ekim 2007; 22:40:51 

ürün ankarada her yerde var

PSN:hakao PS3 PAL 60gb
GAMERTAG:hakao1905
XBOX360 halo pack ntsc-u
TDU:[TR]hakao
Logitech G25
a|i

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Ekim 2007; 23:14:46 

quote:

Orjinalden alıntı: prot

Arkadaşlar 226bw'umuza kavusunca ona guzel guzel wallpaperlar lazım olacak buyrun burada 2560*1600 çözünürlükte wp'ler mevcut.
http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?sort=downloads&w=2560&h=1600

saol gercekten güzel resimler war

banada şans gülüyor bazen,
lakin götüyle
Darkchild

Sisteme Gözat

14 Ekim 2007; 1:26:24 

imzamda 226 BW incelemesi var.... merak edenler yada bilmeyenler okusun derim... 4 sayfalık bi konu oldu yorumlarla beraber...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 14 Ekim 2007; 1:27:13 >

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
Neo MysTroN

14 Ekim 2007; 1:32:19 

Abi, ölü pixelden dolayı endişem var. en az 4 sene kullanacağım. Grafikle ilgilendiğim için öp olursa çok rahatsız edici olur. 4 seneyi bırak 1 sene dayanamam :(
quote:

Orjinalden alıntı: side_effect

quote:

Orjinalden alıntı: Neo MysTroN

Ben bi hp bi samsung yapıp duruyorum. Gigatech Antep'te olsaydı durmazdım :(

abi netten alsana, niye bekliyosun ki? aynı şey.. farkı olmaz merak etme...

arkadaşlar versiyon olayında yardımcı olabilecek kimse yokmu?

Sony Ericsson P990i & Sony Ericsson W710i & Siemens SL55

I am a rose, you are my thorns, clutching to me, protecting me. I am the sun, you are my rays, helping me to shine and to be all that I can. I am a lake, you are my water, filling me with ideas, dreams, and hopes for the future. am a tree, you are my leaves, sharing who and what I am and becoming an important part of my life.
side_effect

14 Ekim 2007; 13:05:03 

naz_eg, kardeş başta sen olmak üzere bişey sorucam arkadaşlara. Senle ikimiz nede olsa aynı clandayız.

Arkadaşlar bende battlefield 2 oyuncusuyum. Dün gece ilk defa bu monitorle girip uzun uzun oynama şansım oldu ama bişey dikkatimi çekti. Daha önceki 940BW monitorde olmayan bişey..

Özellikle yerdeki beyaz çizgiler, işaretler sanki biraz daha böyle kırmızımsı çıkıyo, hafif al renkli yani.. acaba böyle bişey dikkatini çeken oldumu? Yoksa benim monitorde bi durummu var acaba??

E8400 @ 4Ghz. - EX38-DS4 REV.1.1 XTREEM 2x2Gb. 1066Mhz - ZOTAC 8800GT AMP EDT. SEAGATE 410ASx2 RAID 0 - X-FI FATALITY CHAMPION SERIES
ENERMAX 500W - CM STACKER - LOGITECH G5
naz_eg

14 Ekim 2007; 18:07:15 

quote:

Orjinalden alıntı: side_effect

naz_eg, kardeş başta sen olmak üzere bişey sorucam arkadaşlara. Senle ikimiz nede olsa aynı clandayız.

Arkadaşlar bende battlefield 2 oyuncusuyum. Dün gece ilk defa bu monitorle girip uzun uzun oynama şansım oldu ama bişey dikkatimi çekti. Daha önceki 940BW monitorde olmayan bişey..

Özellikle yerdeki beyaz çizgiler, işaretler sanki biraz daha böyle kırmızımsı çıkıyo, hafif al renkli yani.. acaba böyle bişey dikkatini çeken oldumu? Yoksa benim monitorde bi durummu var acaba??

Yerdeki beyaz çizgiler derken, demek istediğini tam anlayamadım ama ben 2 gündür oyunda ve masaüstünde herhangi bir garipliğe rastlamadım. İstersen bi screenshot al da bi bakalım.

Rapid premium almak için lütfen PM atın, garantili.
msn: ucundan_azicik@hotmail.com
WEB: www.bfturkiye.com
onno92

14 Ekim 2007; 21:16:33 

o kırmızı renklilik büyük ihtimalle ss de görünmez.bi monitörün ayarlarına girip redi azalt bakalım noolcak bide bf2nin ayarlarından dene.bu arada bnde bf 2 oynarım multi

PS3--->Z5500--->37 ekran crt XD
Oyunlar: GT5p, Guitar Hero III, Fifa Street 3, Gta IV
PSN: onnossadida
side_effect

14 Ekim 2007; 21:42:52 

monitorun ayarları manuelde değil, dinamik kontrastta ayarlı sürekli.

garip olan başka bişeyse mesela photoshopta uraşırken beyaz arka planın olduğu yerde ekran parlarken, siyah bir yere gidince birden güç düşüşü oluyo ve kararıyo. sanki gel git oluyo... acaba ayarlarmııı yoksa benim monitorde bi haltlar varmı... offf

E8400 @ 4Ghz. - EX38-DS4 REV.1.1 XTREEM 2x2Gb. 1066Mhz - ZOTAC 8800GT AMP EDT. SEAGATE 410ASx2 RAID 0 - X-FI FATALITY CHAMPION SERIES
ENERMAX 500W - CM STACKER - LOGITECH G5
Father Torque

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Ekim 2007; 21:58:28 

O bahsettiğiniz olay dinamik kontrasttan kaynaklanıyor, kontrast monitör tarafından duruma göre otomatik olarak değiştiriliyor, bu nedenle başka bir kontrast modu seçmenizi öneririm.

EOS 40D + EF 50 f/1.8 II + EFS 18-55 f/3.5-5.6 IS + EF 70-200 f/4 L IS USM + Lowepro Nova 4 AW
side_effect