çok saol hocam beni kırmadığın için ben de PANEL tartışması çıkarmak için yapmadım aman ha yanlış anlaşılmasın sadece biraz kuşkulandım o kadar, ama şimdi rahatım ...........
exif'inde flash görünüyor ne demek anlamadım Nitrogliserin zaten panel muhabbetini şakasına yaptım benim için pek önemli deyil paneli
benim içinde hiç değil zaten bu lcd oldukça kaliteli A ve C kullananda memnun S kullananda
exifde flash 32 diyor bu normalde flash kullanıldğında yazar ama psnin kamerasında flash yok diye hatırlıyorum. yanlış bilgi geçmiş olabilir exife önemli değil o kadarda.
Filminde en iyi sahne :):):) görevimiz tehlikeyi bulsam güzel olur bir türlü bulamadım.Maqician son çıkan filmler arasında en bol aksiyonlu filim hangisi sence
Filminde en iyi sahne :):):) görevimiz tehlikeyi bulsam güzel olur bir türlü bulamadım.Maqician son çıkan filmler arasında en bol aksiyonlu filim hangisi sence
Belki 300 olabilir.Bir de bu video HD mi gerçekten sanki HD-Rip gibi ama yanıldım mı ?
Herkese Merhaba, şimdi sistemi yeniledim ancak monitörüm hala emektar Hyundai F910, LCD alma zamanı geldi diye düşünüyorum ve düne kadar da 226bw yi almaya niyetliydim ancak oyunlar konusunda acaip bir tereddüte düştüm, acaba 1680x1050 çözünürlükte oynarsak oyunların zevki kalmaz mı diye, şimdiki monitörümle full ayarlarda yeni oyunların hepsini rahat rahat oynayabiliyorum, onun için ws almak yerine 971p modelini gözüme kestirdim ama hala tereddütteyim bana bu konuda yardımcı olmanızı moral verici yorumlarda bulunmanı rica ediyorum sizlerden, bu zamanda hdmi destekli ws monitör almak dururken 971p almak mantıklı olur mu, yada filmlerde, internette ve grafik uygulamalarında iyi sonuç alalım diye oyunlardan vazgeçmek olur mu, ne zormuş bu monitör seçimi ya, ayrıca yeni konu açmak yerine almayı düşündüğüm bu monitörün konusuna yazdım derdimi ki, kirlilik olmasın, daha ilgili cevaplar alabileyim, çok teşekkürler hepinize, Allah kimseyi kararsız insan yapmasın, çok kötü bişey...