Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Samsung 226BW

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: Samsung 226BW Sayfa: <<   < önceki  40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gardiyan

2 Eylül 2007; 12:51:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

asus laptop'um parlak ekran olarak geldi ve gerçekten parlak ekranlar iğrenç hala alışamadım, arka fonun siyah olduğu görüntülerde resmen kendimi izliyorum ekranda, gözlerim yoruluyor! evdede samsung 226 bw kullanıyorum parlak olmayan ekran, çok daha kullanışlı, alacak arkadaşlar bu parlak ekran konusuna çok dikkat etmeli bence, parlak ekranlar kesinlikle iyi değil

tamamda bende sunu anlamıyorum yeni cıkan laptopların yuzde 70 veya 80 parlak üretiliyor. Eger bu kadar kullanıssızsa niye firmalar ısrarla böyle üretiyor. Burada bi terslik var bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gardiyan -- 2 Eylül 2007; 12:51:52 >

http://creativecodes.blogspot.com/
Merzah

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Eylül 2007; 12:51:38 

Hay ağzına sağlık çok doğru hakkaten
Alacaklar buna çok dikat etmeli özellikle tasarımla falan uğraşacakalr aman diyim deli olursunuz.Grafikle uğraşacak arkadaşlara samsung derim

Kaldı 7 ay gel artık teskeremisin nesin !
Sinir yaptı bende bu askerlik :(
.:Mert:.

2 Eylül 2007; 15:24:41 

Beyler birazdan 226bw almaya gidecem. son bir sorum var: ekran kartım "hiç oyun oynamadığım için" asus 9550
herhangi bir sorun çıkarır mı?

1 aylık rapid premium 10 YTL
İsteyenler PM yollasın.

http://forum.donanimhaber.com/m_20696539/mpage_1/key_//tm.htm#20696539
Merzah

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Eylül 2007; 16:43:33 

Şimdiden hayırlısı olsun hiç bir sorun çıkarmaz yanlış hatırlamıyorsam o kartta dvi çıkışta vardı daha dabi güzel olur yoksa bile üzülme analog kablosuda çıkıyor içinden.
Güle güle kullan taş gibi bir monitör hatta şimdi 226bwye bakıyorum

Kaldı 7 ay gel artık teskeremisin nesin !
Sinir yaptı bende bu askerlik :(
haydar_abi

2 Eylül 2007; 17:27:14 

Bir çok oyun geniş ekran modlarını destekliyor en yükseği olmasa da düşük modlarla bile oynayabilirsiniz.

Counter strikede wide ekran seçeneği var.

parlak ekrandan kaçının derken malum HP monitörü kasdetmiştim. Bir çok firmanın parlak ekran üretmesi iyi oldukları anlamına gelmez. Laptoplarda da bazen bilgisayarı kullanmak bu yüzden sorun olabiliyor. Arka manzara aynen monitörde.

ender544

2 Eylül 2007; 17:57:20 

arkadaşlar samsumg alacam 226bw acaba benim ekran kartım kaldırımı winfast A360LE td 256 AGP 8X kasa 230 watt olurmu ama benim monitor fişe takilır bu monitor kasa mı yoksa fişe mi ? Acaba

hışmanoğlu

2 Eylül 2007; 18:01:15 

Arkadaşlar Samsung226BW aldım çok memnun kaldım,uygun fiyatlı bulursanız alabilirsiniz.Piyasayı dolaştığımda yaklaşık 200 Ytl fark gördüm aralarında.Onun için her yerin fiyatına bakın.

.:Mert:.

3 Eylül 2007; 0:26:52 

En sonunda ben de 226BW'me kavuştum.
Kendi götürdüğüm ölü piksel kontrol programıyla kontrol ederek ve içime sindirerek aldım.
Bu forumda birçok konuda en çok tereddütte kalanlardan biriyimdir, özellikle divXlerim konusunda.
Eğer divXler 2CDlik releaseler ise görüntü 1 metreden gayet tatminkar.
Ancak 1 CDlik divXler pek iç açıcı değil.

Almayı düşünen varsa hiç düşünmeden alsın derim. Süper bir alet.

1 aylık rapid premium 10 YTL
İsteyenler PM yollasın.

http://forum.donanimhaber.com/m_20696539/mpage_1/key_//tm.htm#20696539
Ziw®o

Sisteme Gözat

3 Eylül 2007; 1:13:52 

quote:

Orjinalden alıntı: .:Mert:.

Kendi götürdüğüm ölü piksel kontrol programıyla kontrol ederek ve içime sindirerek aldım.
Bu forumda birçok konuda en çok tereddütte kalanlardan biriyimdir, özellikle divXlerim konusunda.

Ürünü nerden aldınız ?

Intel C2D E8400 @ 4.1Ghz || TT BigTyphoon || Asus P5B DLX || 2*2 GB OCZ Reaper X || CoolerMaster CosMoS " S " || AMD-ATI Sapphire 4870 512 MB || Enermax Infiniti 720W || Samsung @ Seagate Sata II, 2 * 80 GB Raid + 250 GB + 1 TB || Samsung 22" 226BW || -- || Creative X-Fi Extreme Music @ Logitech Z-2300 || -- || Logitech G15 V2 @ Logitech MX Revolution @ Logitech Cordless RumplePad 2 ||Sony PSP Slim&Lite {3.90} @ Sony 8GB Ms Pro Duo || Apple Ipod Touch 8GB @ SENNHEISER CX-500
SEMiZ

3 Eylül 2007; 1:48:59 

quote:

Orjinalden alıntı: .:Mert:.

hayırlı olsun güzel günlerde kullanmak dileğiyle

losthell

Sisteme Gözat

3 Eylül 2007; 4:27:28 

film olayına gelince özellikle 1cdlik filmler nasıl kim tarafından izleniyor anlamıyorum bırakın arkadaşlar 350-700mb'lık filmleri 226bw alıyorsunuz bari enaz 1024 sınırsız bağlantı alın ki bu ayda teorik olarak 4.37gb 1280*720p çözünürlüğünde 57 tane film eder e tabi bunun hepsini HD çekmeyee gerek yok 1,5gblık AFR riplerde oldukça kalitelidir mesela daha bugün Arcon'un riplediği Zodiac filmini indirip tekrar izledim 10 numara görüntü var ben şu an HD olarak sevdiğim filmleri arşivliyorum yavaş yavaş fakat dediğim gibi arcon,unseen,gtr vb afr gruplarının riplediği filmler çok kalitelidir sadece bunları çekerseniz aylık teorik olarak 166 film eder fakat karışık çekeceğinizi düşünürsek, HDrip DVDrip karışımı ayda emuleyi devamlı verimli çalıştırmadığınızıda düşünürsek pratikte 80 film çekersiniz, ayrıca izlediğiniz ve HD,Ac3 olarak download ettiğiniz dizilerde varsa bu rakam aylık ortalama 60film çekersiniz ben 16tane dizi izlediğim için 60tane dedim yoksa aylık 70banko çekersiniz..1mbit bence hiçte verdiği verime göre lüks değildir artık Türkiye standartlarına göre ki şunu unutmayın ayda ortalama 20-30 HD veya BlueRay film + 50-60tane AFR DVDrip film demek 226bw'den sonuna kdr verim alırsınız demektir..

bu ay sadece 1mbit kullanacağım önümüzdeki ay 2mbit bağlantıya geçip bu söylediğim rakamları 2katına çıkartacağım..biraz uzun ve karışık yazdım bazı terimler anlaşılmayabilir ama download yapan arkadaşlar anlayacaktır yapmayanlar ise artık bu internetinde hızlanmasıyla uyanmalı download alemine katılmalı ve HD platformuna geçiş yapmalıdır..ayrıntılı bilgiyi divxplanet de bulabilirsiniz arkadaşlar anlamak için 1-2 günüzü ayırmanız size çok şey kazandıracaktır..

Intel C2D e2160 1800@3510mhz-ZaLMaN 9700 led,,,MSI P35 Platinum,,1GBx2 Corsair,,MSI 8800GT,,Samsung 226bw,,Creative X-Fi Extreme,,Logitech z5500 Digital,,Lg DvD-RW,,Samsung DvD-RW,,2x160Gb Seagate SataII NCQ 7200.10rpm,,Logitech MediaPlay,,Logitech G15,,Logitech Dual Action,,Thermaltake Armor+,,Tagan Easycon 430watt,,iPhone..
Darkchild