Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Samsung 226BW

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: Samsung 226BW Sayfa: <<   < önceki  40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SEMiZ

18 Ağustos 2007; 21:27:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

GÖZLERİMMMM İMDATTTTTTTTTTTTT!!!!! sayfa 35den itibaren takip ediyordum konuyu ,bugün işim olmadığı için hiç üşenmedim ve 1.sayfadan 35.sayfaya kadar her postu okudum.Saat 12de başladım şu an saat 8 e geliyor.(arada yemek ve tuvalet molaları)

1aya kadar bende alacağım bu monitörü benim 940bw kesmiyor beni artık ama şu an gözlerim çökmüş durumda başım zonkluyor sanırım biraz uyumam lazım........ahhh kahretsin başıımmm

sende 266bw yokmuydu :):):) var sanıyordum :):)

japonozan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Ağustos 2007; 21:46:14 

yok dostum 940bw var ama artık küçük gelmeye başladı bende 22" e geçmek istiyorum....PS3Ede bağlıyacağım için fazla bi alternatifim yok 226bwye aşığım zaten...
SEMiZ

18 Ağustos 2007; 21:54:47 

quote:

yok dostum 940bw var ama artık küçük gelmeye başladı bende 22" e geçmek istiyorum....PS3Ede bağlıyacağım için fazla bi alternatifim yok 226bwye aşığım zaten...

aşık oldugun belli :):):) bende pazartesi gitmeyi planlıyorum ama gidesimde yok okadar yol diger taraftan gidip her türlü testinide yaptırmak istiyorum tabiiki "S" yada "A" panel de olacak :):)

japonozan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Ağustos 2007; 22:05:27 

quote:

Orjinalden alıntı: SEMiZ

quote:

aşık oldugun belli :):):) bende pazartesi gitmeyi planlıyorum ama gidesimde yok okadar yol diger taraftan gidip her türlü testinide yaptırmak istiyorum tabiiki "S" yada "A" panel de olacak :):)

valla ben bunun için bağdata bile giderim:))

hiç üşenme abi atla git valla eğer önemli işlerin yoksa bende parayı denkleştirmeye uğraşıyorum 1 aya kadar tamamlanacak işallah..........
shearforce

18 Ağustos 2007; 22:07:29 

quote:

GÖZLERİMMMM İMDATTTTTTTTTTTTT!!!!! sayfa 35den itibaren takip ediyordum konuyu ,bugün işim olmadığı için hiç üşenmedim ve 1.sayfadan 35.sayfaya kadar her postu okudum.Saat 12de başladım şu an saat 8 e geliyor.(arada yemek ve tuvalet molaları)

1aya kadar bende alacağım bu monitörü benim 940bw kesmiyor beni artık ama şu an gözlerim çökmüş durumda başım zonkluyor sanırım biraz uyumam lazım........ahhh kahretsin başıımmm

bence hp2207yi de ciddiye alsan iyi olur. ben de 1 ay önce samsung alabilsem keşke diyordum ama şimdi tercih edecek olsam hp'yi alırdım.

japonozan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Ağustos 2007; 22:12:08 

quote:

Orjinalden alıntı: shearforce

quote:

bence hp2207yi de ciddiye alsan iyi olur. ben de 1 ay önce samsung alabilsem keşke diyordum ama şimdi tercih edecek olsam hp'yi alırdım.

hocam PS3E bağlıyacağım HPde HDCP özelliği bulunmadığı için ps3 bağlanmıyor.....yoksa HP yide düşünürdüm..
shearforce

18 Ağustos 2007; 22:47:44 

quote:

quote:

quote:

hocam PS3E bağlıyacağım HPde HDCP özelliği bulunmadığı için ps3 bağlanmıyor.....yoksa HP yide düşünürdüm..

onu bilmiyordum
onun da bir çözümü vardır belki HDCP ye çeviren bi aparat falan?

japonozan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

18 Ağustos 2007; 22:52:58 

re
quote:

quote:

quote:

quote:

onu bilmiyordum
onun da bir çözümü vardır belki HDCP ye çeviren bi aparat falan?

yok hocam çeviren bişey
nofear72

Sisteme Gözat

18 Ağustos 2007; 23:13:22 

quote:

quote:

quote:

HDCP çevrilebilecek bir şey değil HDMI oo

http://forum.donanimhaber.com/m_15093962/mpage_8/tm.htm

bu kadar insan nasıl oynuyo hdcp yazılarını göremiyorsun galiba bir tek 226bw de görüyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofear72 -- 18 Ağustos 2007; 23:14:42 >

------------- NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ------------
ALINASI MONİTÖRLER 22" - 24 " LCD
http://forum.donanimhaber.com/m_15883750/mpage_6/tm.htm
shearforce

18 Ağustos 2007; 23:26:14 

ben de şimdi ona bakıyordum.. hp orjinal sitesinden aldım buyur..
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06a/1090703-1124297-1124325-1124325-1124325-79803214.html
"Video giriş konektörü:
Dijital (HDCP'li DVI-D) ve Analog (15 pinli D-sub VGA)"

Mdg

18 Ağustos 2007; 23:58:10 

arkadaşlar selamlar bende sonunda 226bw aldım şansıma ölü pixel'siz çıktı son derece memnunum yannız bir problemim var saatlerdir bi çözüm bulamadım
eski monitör olan benq fp71G+ ı ekran kartımın ikinci çıkışından (dvi to vga dönüştürücü ile) sistemime bağlayıp 2 ekranda farklı farklı işler yapmak istiyorum ama bir türlü ayarları yapamadım
226bw'yi 1680x1050@60hz de kullanıyorum 2. ekranımıda 1280x1024@60hz de kullanmak istiyorum windows'un genişlemesini falanda istemiyorum 2.ekranda media player çalışsın bi explorer açık olsun yeter bana
ekran kartım msi 8600gt oc ed.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

hot_sauce

19 Ağustos 2007; 0:20:41 

quote:

Orjinalden alıntı: ironimperor

@hot_sauce

burda yapılan tek tartışma panel kalitesi değil, yazında da belirttiğin gibi panellerin aradaki fark gözle gözükecek şekilde belirgin değil, alıntı yaptığın yazıların ucunda panel kalitesi için takıntı yapan arkadaşları eleştiren bir yazı için.

"türkiye 3. dunya ulkesi yerine konulup dandik mallar gonderiliyor" demek samsung 226be başlıgı altında bu monitoru panel kalitesinden başka hangi noktadan itham edebilir? farklı urunlerde yapılan cıfte standartları konusacak oturup başka konuda tartışalım eleştirelim bu konuda bir itirazım yok. ama üstü kapalı panel eleştirisi varsa orada itiraz ederim.

ingilizler çoğu pc platformu ürünlerde aynı sorunu yaşıyorsa senin soruna evet diyorum. çünkü ülkemizdeki pc satış elemanlarıda farklı kalitelerde ürün geldiği konusunda şikayetçi.

en azındsan c panel konusunda bu sorunun cevabı evet olamaz zira bu panel turkıye, avrupa ve amerıkada aynı anda satıldı. C panel butun avrupa, amerıka ve turkıyede satılıyorsa burada dur demek ve (panel konusunda) turkıyeye 3. sınıf ulke muamelesı yapılmadıgının altını çizmek gerekir.

ps: yazımdan C paneli eleştirdiğim ve kalitesiz buldugum cıkarılmasın. zira ben tam tersini savunuyorum. fakat yapılan yorumlarda boyle bır varsayım oldugu ıcın oyle konustum. bızzat bır C panel kullanıcısı olarak S panel kullanan bırınden daha az memnun degılım. C panel kullananlar bundan rahatsız degılken kullanmayanlar neden bunu sorun eder bunu da anlamış degılım. dolayısıyla panel olayı hi-ka-ye'dir. karşısına oturup oyun oynayana, kaliteli ürünler izleyene, ps benzeri uygulamalar kullanana kadar hıkaye oldugu anlaşılmayacak gordugum kadarıyla :)

Türkiye'de doğru iş yapan esnafda var akıllı geçinende bilinçli tüketici bu ayrımı rahatlıkla yapıyor
burada da bırsey soylemek ıstıyorum tuketıcının hakkını hıc bır sekılde esnafın ınsıyatıf ve insafına bırakamayız. bilinçsiz tüketici başkalarının sorumsuzluk ve acgozlulugunun kurbanı edılemez. bu işin dogrusu hem uretıcıde hem tuketıcıde ve en onemlısı hem de son satıcıda bılınc oluşturmaktır.
adını vermek ıstemedıgım sayısız perakendeci firmadan, ki hepimiz biliyoruz bunları, sayısız bilincli ve bilincsiz tuketici magdur olmustur. fazla uzatmadan bu gunlerde büyük bir bilgisayrmarketin yazılı reklam!larıyla ilgili bir ornekle konuyu baglıyım. turkıyenın muhtelıf yerlerınde bulunan bu teknomarket ziniciri camlarına ve sanırım gazetelere "ürününüzü 15 gün içinde değiştiriyoruz/iade alıyoruz" benzerı ılanlar koymaktadır. fakat ne trajikomiktir ki bu ilanlarla müşteri çekmeyi hedefleyen bu firma, aslında halihazırda uygulanması gereken ve tüketici koruma yasasında var olan "ayıplı mal satılırsa ya da tüketici üründen memnun kalmazsa koşulsuz iade edebilir/değiştirebilir" maddesinin yeni! uygulandıgını dahiane bir buluşla bizlere duyurmuştur. "aa ne guzel bu firma memnun kalmadıgımız urunu geri de alıyor burdan alalım" dedırtmeye calısırken, müşterilere yani bizlere "arkadaşlar biz yıllardır tuketıcı kanununu uygulamıyorduk bundan dolayı sayısız kişiyi de magdur ettık bız tuketıcıyı falan dusunmezdık ısımıze gelenı yapardık bunca zamandır haberınız olsun" demiştir. boyle olaylar keşke olmaSA bu ve benzeri yerler keşke kapanSA.

uzmanından uygun fiyatlı KPDS ve YDS dersleri

palakash

19 Ağustos 2007; 0:21:01 

quote:

Orjinalden alıntı: Mdg

arkadaşlar selamlar bende sonunda 226bw aldım şansıma ölü pixel'siz çıktı son derece memnunum yannız bir problemim var saatlerd