Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Samsung 226BW

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: Samsung 226BW Sayfa: <<   < önceki  40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
highbrow

11 Ağustos 2007; 15:38:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

çok ucuza almışsın arkadaşım. Ben de bayi fiyatı ile alıyorum öyle olduğu halde 610 ytl ye almıştım

spiritc85

11 Ağustos 2007; 17:14:01 

quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

ps3 e bağlayınca ve 1080p yi seçtiğimde zorlayıp açıyor işte olay bu
ps3 alacaklar iyi düşünsün benq 24" alana kadar ps3 + 226bw alırlar mis gibide kullanırlar

imkanı olanlar için aynı şeyi söyleyemiyeceğim eğer konsol için bir lcd monitör alacaksanız ve imkanınız
varsa tercihiniz BENQ FP241VW olsun. hem full hd hemde HDMI ile bağlantı sağlıyorsunuz ki
HDMI ile bağlantı kurmak ile dvı'dan dönüştürücü ile bağlantı kurmak arasında fark vardır ve bu
görüntü kaybına yol açar.
tabi bu yazdıklarımı konsol için monitör alıyorsanız diye yazıyorum.yoksa 226bw iyi bir monitör
ama BENQ FP241VW ile hem fiyat hem özellik hemde performans olarak kıyaslanamaz.
bu arada ben konsol için monitör alıcam ama BENQ FP241VW pahalı derseniz bende size
küçük kardeşini tavsiye ederim.BENQ FP94VW.
konunuzu dağıttığım için özür dilerim ama yazdıklarınızı görünce müdahale etmekten
kendimi alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritc85 -- 11 Ağustos 2007; 20:57:11 >

Haksızlığa sapıp bütün insanların senin peşinden gelmeleri yerine, adaletli davranıp tek başına kalman iyidir. MAHATMA GHANDI
Frostlord

11 Ağustos 2007; 20:21:44 

İçindeki cd'den hemen driverları yükledim.2 tanede program vardı içinde isimleri MagicTune Premium ile Natural Color Pro.Onları da yükledim.Ekran kartım X1800GTO en iyi görüntüyü almak için ne gibi değişiklikler yapmam lazım.Gerek windows içinden gerek yüklediğimi programlardan?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

NOT:Windows çözünürlüğümü 1680X1050 ye getirdim gayet güzel oldu fakat yazılar çok ufaldı bunu büyütmenin bir çaresi varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostlord -- 11 Ağustos 2007; 21:33:23 >

SEMiZ

11 Ağustos 2007; 21:26:37 

quote:

Orjinalden alıntı: spiritc85

quote:

ps3 alacaklar iyi düşünsün benq 24" alana kadar ps3 + 226bw alırlar mis gibide kullanırlar

imkanı olanlar için aynı şeyi söyleyemiyeceğim eğer konsol için bir lcd monitör alacaksanız ve imkanınız
varsa tercihiniz BENQ FP241VW olsun. hem full hd hemde HDMI ile bağlantı sağlıyorsunuz ki
HDMI ile bağlantı kurmak ile dvı'dan dönüştürücü ile bağlantı kurmak arasında fark vardır ve bu
tabi bu yazdıklarımı konsol için monitör alıyorsanız diye yazıyorum.yoksa 226bw iyi bir monitör
ama BENQ FP241VW ile hem fiyat hem özellik hemde performans olarak kıyaslanamaz.
bu arada ben konsol için monitör alıcam ama BENQ FP241VW pahalı derseniz bende size
konunuzu dağıttığım için özür dilerim ama yazdıklarınızı görünce müdahale etmekten
kendimi alamadım.

şimdi BENQ FP94VW(HD ready deyilmi), 226BW(Full hdye çok yakın deyilmi) den daha iyimi görüntü veriyor ayrıca ps3 monitöre direk HDMI bağlayınca HDMI to DVI göre gözle görülür bir kalitemi sağlıyor?

Dickies.

11 Ağustos 2007; 21:43:25 

En iyi görüntüyü almak aslında kullanıcının nasıl bir ekran istediğine bağlı. Mesela ben menu ayarlarından color tone'da warm seçeneğini işaretledim. Böylece renklerde ılık bir hava yakalamış oldum. Ne çok canlı ne de çok cansız. Menu ayarlarını kurcalayıp kendine göre en iyi görselliğe kavuşabilirsin.

Font olayına gelince ben ufak fontu sevdiğim için sorun olmuyor. Belki windows'un font ayarlarından değeri yükseltip bir dene istersen.

SEMiZ

11 Ağustos 2007; 21:51:17 

226BW alacak birisi olarak aşağıdaki yazıyı açıklarmısınız.

226BW Televizyon gibi monitör yani onu alırsan TV'ye de gerek kalmaz.Fakat monitörde DVI girişi olduğun için HDMI-DVI dönüştürcü ile PS3 bağlayabilirsin ve direk HDMI'dan bağlamaya göre görüntü farkı oluyor ama çok mu kötü tabiki hayır, ama her zaman HDMI'dan bağlamak daha iyi görüntü verir.

(TATANGA)
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Ağustos 2007; 14:29:46 

SAMSUNG 226BW ilk alanlardanım ve hala taş gibi

galiba ben bu monitöre bağlandım

nowanda

12 Ağustos 2007; 22:56:29 

Benim ekran kartının çıkışı DVI-I ,fakat bu monitorun girişi DVI-D galiba
bu monitörü alsam,bağlantı sorunu olur mu? çalışırmı bu şekilde?

reverse engineer
japonozan
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

12 Ağustos 2007; 23:12:43 

quote:

Orjinalden alıntı: spiritc85

quote:

kendimi alamadım.

hdmi-dvi dönüştürücüsü ile normal hdmi arasında söylediğin büyük görüntü farkını gösteren bir yer gösteririmisin BENQ FP241VW özellik olarak parasını haketmeyen bi üründür o monitöre verilecek para ile LCD tv alınır paşa paşa daha kaliteli görüntüler elde edilir....konsol için monitör alınacaksa kesinlikle 226bw veya BENQ FP94VW alınmalı . öte yandan BENQ FP94VW nin hdmi girişi olması sizi yanıltmasın 226bw den daha kaliteli görüntü veremez sadece fiyatı makul...
Meric42

13 Ağustos 2007; 15:16:32 

SELAM
Arkadaşlar değerli fikirlerinizi sürekli takip ediyorum. Bilgisayar kasasının içinde ne olduğunu bilmeden 10 yıldır bilgisayar kullanıyordum. Ancak sayenizde cpu yu anakartı v.s öğrendim. Şimdi öğrenemediğim bir konuda yardımcı olursanız sevinirim. Bende bir sistem kurmak istiyorum ve ekran olarak daha burayı keşfetmeden 226 bw yi düşündüm. Burayıda görünce ne kadar doğru tercih yaptığımı anladım. Ancak bu ölü piksel testini neyle nasıl yapıyorsunuz açıklarsanız sevinirim. Her kes test yaptım yada yapmak istedim yaptırmadılar diyor ama bilmeyenler için bu testin nasıl yapıldığını hiç kimse anlatmamış. Verdiğiniz bilgiler için tekrar teşekkür ederim.

Frostlord

13 Ağustos 2007; 17:27:47 

Yaw iyi güzel hoş monitör fakat ben DVD film performansından memnun kalmadım.LOTR falan koyuyorum fakat görüntü net değil.Normal tv'de bile sanki görüntü daha net bir şeyi yanlış mı yapıyorum?Herhangi bir ayarmı yapmak lazım?

hot_sauce

14 Ağustos 2007; 0:22:45 

baylar bır kac ay once bu monıtoru aldım o zaman mıllet kotuluyordu. kac ay gectı hala kotulenıyor. nasıl bir zihniyet var insanımızda anlamak mumkun degıl. bu monıtor turkıyede fiyat/performans olarak 1. sıradadır. aksini soyleyen ya bu monıtoru alamadıgı ıcın kıskanclık yapıyordur ya da yalan yanlış yonlendırmelere ınanıyordur.

oyunsa oyun fılımse fılm uygulamaysa uygulama ıstenenı en ıyı sekılde yapıyor otesini soyleyene ınanmayın. bır tek masustunde dansöz oynatamyıor onu beklıyorsanız almayın. ama onu da hareketlı bır wallpaper yaparak halleder bu cengaver :)

uzmanından uygun fiyatlı KPDS ve YDS dersleri

sky__walker

14 Ağustos 2007; 1:37:26 

* İçinde dahili bir tv tuner elbetteki yok ancak bilgisayara alınacak kaliteli bir dijital tv kartıyla monitörü tv yapmak mümkün.

* Bilindiği gibi PS3, HDMI arayüzünden bağlanıyor, 226BW de ise analog ve DVI çıkışları var, e peki PS3 e nasıl bağlanıcak ozaman? DVI-HDMI dönüştürücü bi kabloyla.

Burada denilen bu çevirici kabloyla bağlandığında kalitede azda olsa kayıp oluştuğu, direk HDMI dan bağlandığında alınan kaliteyi vermemesi ama kayıp çok büyük olmadığından önemsenmeyebilir deniyor.

Yazının bir nevi tercümesini yaptım yoksa 226bw ile ps3 performansı görmüş biri değilim.

quote:

Orjinalden alıntı: SEMiZ

226BW alacak birisi olarak aşağıdaki yazıyı açıklarmısınız.

226BW Televizyon gibi monitör yani onu alırsan TV'ye de gerek kalmaz.Fakat monitörde DVI girişi olduğun için HDMI-DVI dönüştürcü ile PS3 bağlayabilirsin ve direk HDMI'dan bağlamaya göre görüntü farkı oluyor ama çok mu kötü tabiki hayır, ama her zaman HDMI'dan bağlamak daha iyi görüntü verir.

XBOX360 PRO PACK @ PAL -- SONY PS3 60GB @ U -- SONY Bravia KDL-32V2000 HD Ready
Live: AirjordanTR .. PSN: skywalker_tr ---
Tomacro limHD 310S --- Apple iPhone 8GB
... Toyota Auris 1.6 Elegant Multimode SR...
Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.8ghz / 4gb G.Skill PC8000 @1056mhz / MSI P35 Neo2 FR / Sapphire HD4850 / 250gb + 500gb +500gb 32mb Harddisk / Thermaltake Tsunami / Creative X-Fi Extreme Music / Logitech Z5500 / Logitech VX Revolution / HP W2207H / Airties Rt-205
pathetic

14 Ağustos 2007; 10:45:46