Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Samsung 226BW

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: Samsung 226BW Sayfa: <<   < önceki  38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Nitrogliserin
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Temmuz 2007; 13:58:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi
Formel

Sisteme Gözat

28 Temmuz 2007; 17:29:44 

quote:

Orjinalden alıntı: STRIPES

quote:

Orjinalden alıntı: ketcap98

http://www.youtube.com/watch?v=BLAYGVvoV5w

arkadaşlar cok tartısıyonuz gerek yok . alın a paneli canavar gibi bırakın s mi c mi ?
teknolojinin sonu yok s icin bekleyenler şimdi 226cw çıkmak üzere şimdide onu mu bekleyeceniz :D
sonrada 245 bw gelir 24" onu beklersiniz daha sonrada 245 cw gelir :D onu beklersiniz
allah size kolaylık versin
samsung 226bw süper süperrrrrrrr

video yu izledim vatandaşın oyuna girdikten sonra fanları çoştu o ses ne öyle kasasıda herhalde enarmax tı...ses sitemide benimkinden logitech x530...valla monitör on numara hp mi samsung mu ikiside mükemmel...

Valla cep telefonu ile çekildiği için gram kalite anlaşılmıyor.Ama o fan sesleri yokmu oyunun sesini bastırmış Özellikle sonlara doğru o nasıl bir sestir yav.1 dk dayanamam o sese yav. Özellikle akşamları adamı çok yorar o. Bu yüzden kasayı masanın üstüne koymam.Sırf kasayı millete gösterecem diye o ses çekilir mi yav Acilen o kasanın sessizleştirilmesi lazım.:)

SkYNeT-06

28 Temmuz 2007; 22:37:24 

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 28 Temmuz 2007; 22:41:12 >

the_tuzla

28 Temmuz 2007; 23:25:44 

bence almayı düşünenler kendilerini yazılan olumsuz yorumlara göre şartlandırılıyor, hala neden panel muhabbeti yapılıyor anlamadım tamam herkes bildiği şeyleri anlatıyor ama 1 gün içinde ne kadar test yapabilir insan , divx ler iyi göstermiyormuş bitrate i düşük ve 30-40 cm mesafeden film seyrederseniz tabii kötü gözükür, bence takıntılı ve incik boncuk şeylere kafasını takan insanlar bu monitörü sevmeyebilir,kimse kimseyi zorlamıyor al ,alma diye ama zevkler ve renkler tartışılmaz başkalarının kötü dediğine ben kötü diyemem, sanırım bu konu daha kaç binlere kadar yükselecek isteyen alır istemeyen almaz
SkYNeT-06

28 Temmuz 2007; 23:39:58 

quote:

Orjinalden alıntı: the_tuzla

bence almayı düşünenler kendilerini yazılan olumsuz yorumlara göre şartlandırılıyor, hala neden panel muhabbeti yapılıyor anlamadım tamam herkes bildiği şeyleri anlatıyor ama 1 gün içinde ne kadar test yapabilir insan , divx ler iyi göstermiyormuş bitrate i düşük ve 30-40 cm mesafeden film seyrederseniz tabii kötü gözükür, bence takıntılı ve incik boncuk şeylere kafasını takan insanlar bu monitörü sevmeyebilir,kimse kimseyi zorlamıyor al ,alma diye ama zevkler ve renkler tartışılmaz başkalarının kötü dediğine ben kötü diyemem, sanırım bu konu daha kaç binlere kadar yükselecek isteyen alır istemeyen almaz

olay budur

trimaxsahinabi
Uzaklaştırılmış
30 gün cezanın 15 günü kaldı.

29 Temmuz 2007; 1:08:05 

yaw arkadaşlar ben HP w2207 aldım ve memnunum.226 bw de çok iyi bir monitör.bence kötü demek yanlış olur.tek sorun firmanın satış şerefsizliğidir.ama bu malı bence kötü yapmaz.mesela benim aldığım HP de samsung panel kullanıyor.(s panelmiş).ben bu monitörde 2 film izledim.biri korsan dvd, diğeri orjinal dvd. ilk korsan olanı takınca beynimden vurulmuşa döndüm,inanamadım.bu ne rezalet görüntü dedim...filmi izlemedim bile.daha sonra orjinal filmi taktım.ve dibinden izledim filmi..inanır mısınız resmen penguenler ekrandan çıkacak gibi nett .i(film neşeli ayaklar' dı )...yani olay biraz da elinizdeki filmden kaynaklı olabilir.veya codeclerden veya kullandığınız programdan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 29 Temmuz 2007; 1:08:48 >
SkYNeT-06

29 Temmuz 2007; 2:00:15 

bahsettiğin açıkl
quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi
yani olay biraz da elinizdeki filmden kaynaklı olabilir.veya codeclerden veya kullandığınız programdan olabilir.

hiç alakası yok

miyagi007

29 Temmuz 2007; 10:24:06 

yahu yokmu bu monitoru PS3 e baglayan?? sesi nası aktarıyosunuz bi cevap lutfen..

maqician

Sisteme Gözat

29 Temmuz 2007; 14:41:29 

quote:

Orjinalden alıntı: maqician

Arkadaşlar sizde RTA monitoru her açıp kapadığınızda "ON" oluyor mu?Ben hep "OFF" olsun istiyorum çünkü "ON" oldugunda yeşil pikseller gözüme çarpıyor.

RTA ya ulaşmak için Menu/Kurulum/RTA

Arkadaşlar şu soruya cevap yazmaya kimsenin vakti yok mu?

korner12

Sisteme Gözat

29 Temmuz 2007; 17:49:30 

206bw de RTA yı açınca göze çarpan pek bi abartılık olmuyor 226bw de oluyor mu... çünkü bende RTA hep açık...

www.myspace.com/korneralbedo
maqician

Sisteme Gözat

29 Temmuz 2007; 19:45:30 

quote:

Orjinalden alıntı: korner12

206bw de RTA yı açınca göze çarpan pek bi abartılık olmuyor 226bw de oluyor mu... çünkü bende RTA hep açık...

Bende oluyor nedense anlayamadım.Beyaz olan çoğu yerde parlak yeşil pikseller oluşuyor.RTA off yapınca düzeliyor.Monitorü kapatıp açıyorum.RTA yeniden on oluyor.

Nitrogliserin
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

29 Temmuz 2007; 20:25:19 

RTA nın açılımı nedir?

bendede hep ON şimdi farkettim öyle bir şeyin varlığını:)
korner12

Sisteme Gözat

29 Temmuz 2007; 20:33:17 

RTA nın amacı monitörü mevcut olan ekran HZ kapasitesinin biraz daha üstüne çıkarmaktır (mesela 60 ise 64.8 fln oluyor) sadece bunu biliyorum... kılavuzda açılımı vardır ama kim bakacak :)

www.myspace.com/korneralbedo
Nitrogliserin
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

29 Temmuz 2007; 21:03:09 

quote:

Orjinalden alıntı: korner12

RTA nın amacı monitörü mevcut olan ekran HZ kapasitesinin biraz daha üstüne çıkarmaktır (mesela 60 ise 64.8 fln oluyor) sadece bunu biliyorum... kılavuzda açılımı vardır ama kim bakacak :)

kime ne gerek ya fazla HZ :S
baktım 64hz görünüyor çok lazım sanki
SkYNeT-06

29 Temmuz 2007; 21:08:39