Arkadaşlar tamam alalım da Vatan'dan Ö.P. garantisini kim verecek.
Nova Bilgisayar 2 hafta Ö.P. garantisi veriyor, satarlarkende test ediyorlar.
(bir aydır nova'nın deli gibi reklamını yaptık anasını satıyım, aslında bize sağlam bir indirim yapmaları lazım )
heeee indirimmiş, oldu başka ? sen ilk önce monitörü bulda --------------- amaç reklam değil aslında kesinlikle yanlış anlaşılmasında bu reklam sadece NOVA'nin son kulanıcılarına verdiği güvenden ve müşterilerine verdiği memnuniyetten kaynaklanıyor
Ne mönitörmüş be Mart sonuna kadar 227BW cıkar arkadaşlar daha öncede sordum ama kimse cvp vermedi pixell garantisi varmı bu mönitörde yoksa wievsonic alayım gitsin o kadar bekleyemiyecem
arkadaşım ölü pixel den mi bahsediyorsun? eğer ondan bahsediyorsan(benim aklıma başka bişey gelmiyor), yazlanları okumuyorsun sanırım sadece 3. sayfada 3 kere falan bahsedilmiş bu konudan.
quote:
Orjinalden alıntı: Comaa
Ne mönitörmüş be Mart sonuna kadar 227BW cıkar arkadaşlar daha öncede sordum ama kimse cvp vermedi pixell garantisi varmı bu mönitörde yoksa wievsonic alayım gitsin o kadar bekleyemiyecem
Serhan UYGUR PC: C2D E6300@3.2Ghz//4GB OCZ Platinum@1140Mhz//Gigabyte DS3 F10//1TB HD//ASUS 8800GT 512Mb//Cambridge Soundworks 5.1 Laptop: Acer8920 // T9300 @2.5Ghz // 18.4” Full HD // Blu-Ray Drive // 500GB HD// 3Gb Ram // 9500GS 512mb/1790mb Heavenly Sword // Uncharted : DF // Eye Of Judgement >> Playstation 3 NTSC-U 20GB << M.G.S 4 // Killzone 2 // GranTurismo:5 // Little Big Planet Call of Duty 4 // Assasins Creed // Army of TWO >> XboX 360 NTSC-U Premium << Too Human // Fable 2 // Halo 5 // Forza 8 // PGR 10:P Samsung 226 BW + Samsung 2232BW + Samsung LE-40M87BD 1080P LCD TV (Oley) Killzone 2 , GT5, Cell, hangisi ile vursam :))) Doymuyorlar! ;) PSN:GodPower GamerTag: serhanuygur
yeminle artık isyan edecem şubatın başı dendi geçti 20 sinden sonra dendi geçti şubatın sonu dendi geçti mart başı dendi geçti şimdi martın 23 üne kaldık eminim o zamanda nisan başı denir..allah kahretsin 2 aydır 15" kullanıorum bu zırvalık yüzünden kahredip lanet edip gidip ya 225 yada viewsonic alacam o olucak yeter ya bu ne