Arkadaşlar tamam alalım da Vatan'dan Ö.P. garantisini kim verecek.
Nova Bilgisayar 2 hafta Ö.P. garantisi veriyor, satarlarkende test ediyorlar.
(bir aydır nova'nın deli gibi reklamını yaptık anasını satıyım, aslında bize sağlam bir indirim yapmaları lazım )
heeee indirimmiş, oldu başka ? sen ilk önce monitörü bulda --------------- amaç reklam değil aslında kesinlikle yanlış anlaşılmasında bu reklam sadece NOVA'nin son kulanıcılarına verdiği güvenden ve müşterilerine verdiği memnuniyetten kaynaklanıyor
Ne mönitörmüş be Mart sonuna kadar 227BW cıkar arkadaşlar daha öncede sordum ama kimse cvp vermedi pixell garantisi varmı bu mönitörde yoksa wievsonic alayım gitsin o kadar bekleyemiyecem
aynı fikirdeyim ya, wievsonic mi alsak acaba, 226bw alacam diye eldekı lcd'yıde sattım 1 ay monitörsüzmü kalacaz yawww
Orjinalden alıntı: Comaa
Ne mönitörmüş be Mart sonuna kadar 227BW cıkar arkadaşlar daha öncede sordum ama kimse cvp vermedi pixell garantisi varmı bu mönitörde yoksa wievsonic alayım gitsin o kadar bekleyemiyecem
Serhan UYGUR PC: C2Q Q6600//4GB OCZ Platinum@1140Mhz//Gigabyte DS3-R F10//1TB HD//ASUS 8800GT 512Mb//Cambridge Soundworks 5.1 Laptop: Acer8920 // T9300 @2.5Ghz // 18.4” Full HD // Blu-Ray // 500GB HD// 3Gb Ram // 9500GS 512mb/1790mb MGS 4 // GT5:P // Uncharted // Heavenly Sword >> Playstation 3 NTSC-U 20GB <<Killzone 2 // Resistance 2 // Little Big Planet // GOW3 GTA IV // Condemned 2 // PES 2008 >> XboX 360 NTSC-U Premium << Too Human // Fable 2 // Halo 5 // Forza 8 // PGR 10:P Samsung 226 BW + Samsung 2232BW + Samsung LE-40M87BD 1080P LCD TV (Oley) Killzone 2 , GT5, Cell, hangisi ile vursam :))) Doymuyorlar! ;) PSN:GodPower GamerTag: serhanuygur