Beyler bu 226 bw nin yükseklik ayarı varmı eğer yoksa baya zorluk çıkartıcak masanın üstünün kitaplık olması itibariyle çünkü yüksekliği toplam standıyla 63 cm miş.
Malesef yükseklik ayarı yok.Eğer 63cm ise yüksekmiş ya.Güzel bir sandalye almak lazım yükseklik ayarlı
Valla ben de 226'yı beleyenlerdenim. Haftasonu kadıköyde EXA'ya, Gold'a ve Eksen'e sordum. Exa 1 hafta sonra gelecek dedi. Diğerleri bilmiyor bile ürünü.
Arkadaşlar duyduğuma göre bu Samsung 226BW , 1 hafta 2 hafta hikaye, ürün şuan koyuncunun elinde ama sırf 225BW leri tüketmek için 226 ları piyasaya sürmüyolar, sakın 225 almayın hatta koyuncuyu arayı samsung ürün müdürünü isteyip protesto edin, milleti böle bekletip savsaklamaları resmen hakarettir, hatta kore samsung firmasına mail atıp koyuncu bilgisayar ı şikayet edin, benden sölemesi, yoksa daha çoook beklersiniz. BÖLE yamuk distibritöre
ya arkadaşlar yapmayın etmeyin, hangi monitörünüzde yükseklik ayarı vardı ya? mikrofon mu bu abi neyi ayarlıyorsun? masalar 70-85 cm arası genelde standart olarak üretilir bu hep böyleydi, sizin masanızda muhtemelen bu yüksekliktedir, yani monitör oturdugunuz zaman tam karşınıza gelecek, ne yüksekliği nereye kaldırıyorsunuz monitörü beyler? tabureye koyup ordan yukarımı çıkartacaksınız yükseklik ayarı ile? Bırakın allahnıızı severseniz, burada yaygara yapan insanların şimdiye kadar %90 ı daha önce YÜSEKLİK ayarlı monitör kullanmamışlardır bundan eminim. lafolsun diye konuşuyorsnuz ya. bişey demiyim diyorum ama dayanamıyorum kusura bakmayın parlamak istemezdim ama lütfen bırakın şu yükseklik ayarı muhabbetini ya.
quote:
Orjinalden alıntı: Alfredo Pacino
yükseklik ayarı olmaması tam bi saçmalık
Arkadaşım senin ne işin olur zaten yükseklik ayarı ile? verilen ölçüler zaten ayak açıkken fln olmaz yükseklik ayarı olsa bile, sen yükseklik ayarı olsa monitörün içinemi sokacaksın ayğını daha alçak olsun diye anlamıyorum ki? yani gözden kaçırdıgım bişey varsa söyle lütfen ben mi yanlış oluyorum? yükseklik ayarı yükseltmek için istenir hani bazıları aşaşğı dogru eğmek için falan filan da sen alçaltmak için istiyorsun, çok ilginç.
quote:
Orjinalden alıntı: UrBaN
Beyler bu 226 bw nin yükseklik ayarı varmı eğer yoksa baya zorluk çıkartıcak masanın üstünün kitaplık olması itibariyle çünkü yüksekliği toplam standıyla 63 cm miş.
Serhan UYGUR PC: C2Q Q6600//4GB OCZ Platinum@1140Mhz//Gigabyte DS3-R F10//1TB HD//ASUS 8800GT 512Mb//Cambridge Soundworks 5.1 Laptop: Acer8920 // T9300 @2.5Ghz // 18.4” Full HD // Blu-Ray // 500GB HD// 3Gb Ram // 9500GS 512mb/1790mb MGS 4 // GT5:P // Uncharted // Heavenly Sword >> Playstation 3 NTSC-U 20GB <<Killzone 2 // Resistance 2 // Little Big Planet // GOW3 GTA IV // Condemned 2 // PES 2008 >> XboX 360 NTSC-U Premium << Too Human // Fable 2 // Halo 5 // Forza 8 // PGR 10:P Samsung 226 BW + Samsung 2232BW + Samsung LE-40M87BD 1080P LCD TV (Oley) Killzone 2 , GT5, Cell, hangisi ile vursam :))) Doymuyorlar! ;) PSN:GodPower GamerTag: serhanuygur
serhan tek sorun uş insanların sürekli sorun ve eksik yön aramsı..yani illaki bişey bulunucak bi sorun çıakrtılıp olur olmadık yorumlarla göze batılcak yaa..ben 225 ide viewsonicte kullandım ikisindede yukseklik ayarı var ama hiç işim olmadı onula yukselt alçalt falan :)
serhan sonuna kadar arkandayım (manevi olarak ) :) ben yıllardır crt monitörlerimin bile hiçbirinin doğru düzgün bırakın yükseklik olayını sağa sola bile cevirmedim ki benim günde 15 saatim felan bilgisayar başında geçiyor işim icabı hehehehee komik yaaaa.. He olsa güzel olmazmıydı olurdu bi extra olurdu sadece okadar onuda zaten kullanmıyacan dersinki boyum 2,20 ozaman belki hitiyacın olabiilir onun içinde altına güzel acrylicden bir ayak yaparsın 25_30 ytl ye bittti gitti ehehehee
arkadaşlar 63 cm çok yüksek bir uzunluk bende 19 inç var o bile 42 cm yüksekliği sığmıyo işte monitör masaya tabiki olacak yükseklik ayarı standart en fazla 45 cm dir lcd lerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UrBaN -- 20 Şubat 2007; 23:07:14 >
Arkadaşlar, ekranın alt kısmı ile tabanı arasındaki fark kaç cm? Ben monitörün altına logitech'in orta kolonunu koyuyorum. Aşağı yukarı 11-12 cm boşluk lazım.