adam gibi internetten online alabileceğimiz ve ölü piksel garantisi veren bir firma çıkmadı ya ne biçim iş bu tüm firmalar fos çıktı şöyle online kredi karta taksit yapan ölü piksel garantili bir yer çıksada hemen siparişi versek...
adam gibi internetten online alabileceğimiz ve ölü piksel garantisi veren bir firma çıkmadı ya ne biçim iş bu tüm firmalar fos çıktı şöyle online kredi karta taksit yapan ölü piksel garantili bir yer çıksada hemen siparişi versek...
226bw fiaat performans bence 10 numara bi monitör dijital bağladım daha ne olsun benimki a panel sanki s panel nerde yapılıyor samsung delimi kendi prestijini sıfır etsin benim tahminim aralarında öyle büyük fark yok hatta bu farkı da ancak çeşitli testler yaparsanız anlayabilirsinizki s ve a paneli yanyana koysanız anlamanız mümkün değildir bi de şunu belirtmekte fayda var sanki yorumlar yapılırken s panel hatasız belki bazı şeylerde A panelin s ye göre iyi yanıda vardır sonuçta okadar büyük fark yoktur çin malı diye herkes küçümsüyor ama şu bi gerçekki ekran kartları başta olmak üzere çoğu bilgisayar bileşenleri çinde üretiliyor bence a ve b panel olayı fazla abartıldı bana göre tamamen anlamsız bi tartışma ben çok memnunum süper
ASUS P5W DH E6750 CORE 2 DUO CPU 4X1 TWİNMOS 800 MHZ 4GB RAM 250 GB 16 NQ SPARKLE 8800GTS EKRAN KARTI AVER MEDİDİA HD TV KARTI COOLER MASTER CENTRİO FSP 500 WAT PSU LG DVD REW SAMSUNG 226 BW CREATİVE AUDGY NX VE ( Z-5500 )
kardeş onu biliyorumda online alışveriş yok orada mail order ile çalışıyorlar o yuzden sakat
bir fekir veriyim her turlu internette alis veris yaparken bu yontemi kullanirim; bankani ara kartini mail order ve internete kapatmak istedigini soyle,ne zaman alis veris yapacaksan actir ve islemini yapinca tekrar kapattir. biraz yorucu gibi gozuksede tam guvenlik sagliyor
valla ben aldım artık A S durumuna son noktayı koydum A panel şu an icin bi aksilik yok güzelde monitor yalnız aldıgım yerde bişe dikkatimi çekti bütün lcdleri falan yanına koymuşlardı şöle karşısına geçip baktım bi 10 dakka falan bütün lcdlere ve samsunga sanki diğer lcdlere göre birazdaha mat gibi geldi bana yanında da fhilipsin o 2+1 li lcd si vardı sanırım onun paneli farklıydı bunla arasında cok fark vardı ve bariz belli olluyodu..
neyse artık bu başlıga devam etmem heralde kötü yorumlar can sıkabilir bizde aldık ya simdi :) neyse ama Şu an film falan denedim gayet güzel..
Arkadaslar yabanci satis sitelerinde bu monitör için 800:1 yazmislar..Benim bildigim 1000:1 ve dinamik 3000:1.. http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/678469.html Su adresdeki tartismada asagi kisimlarda bir arkadas a paneller acaba 800:1 mi demis..Belki ben yanlis anladim..Yabanci satis sitelerinde neden 800:1 yaziyor...Sanirim a paneller 800:1 arkadaslar..:))