Slm arkadaşlar.. Samsung 226 bw topiğimiz vardı 5 sayfa kadar bile geriye gitmeme rağmen bulamadım. sanırım silinmiş 2 tane 19" mubbeti vs. yüzünden.. benim de 17" CRT monitörüm bozuldu.. şuan netcafeen girdim nete.. ve bu konuyu cafeden hazırlıyorum 226BW almayı düşünenler ve merak edenler için... LCD hakkında linkler ,özellikleri ve fotoları aşağıda..
neyse 226BW konusunu bulamadım.. ben de yeniden açiyim dedim..
SAMSUNG 226BWLERİMİZİ ALDIĞIMIZ ZAMAN.. 226BW HAKKINDAKİ YORUM, GÖRÜŞ ,BİLGİ ,ÖNİZLEME,İNCELEME VE TARTIŞMALARI BU KONU ALTINDA YAPALIM ARKADAŞLAR...
226BW hakkında herşeyi burada konuşalım arkadaşlar.. Ben de 4-5 gün önce NOVA ya kaparo bıraktım 226BW için.. gelir gelmez gidip alıcam.. Allah izin verirse ilk önce aldığım gün bir önizleme yapıcam.. sonra 5-6 gün sonra da bi inceleme yapmayı düşünüyorum...
226BW hakkında linkler buldum koydum buraya.. umarım bu topik silinmez.. lütfen gereksiz tartışma yorum vs. yapmamaya çalışalım arkadaşlar..
A VE S PANEL KARŞILAŞTIRILMASI !! (S panel samsungun kendi ürettiği , A panel ise Samsungun başka bi sağlam yan firmaya ürettirdiği panel tipi .. aralarındaki fark tartışılıyordu hep)
sağol dark ii oldu bu başlık :) bende senin gibi novayı bekliorum gelir gelmez gidiorum belkide karşılaşırız orda :D
bu arada inceledim senin linklerden alet gerçekten süper yaw hani sırf yukseklik ayarı yok die bedava versen alınmaz takoz gibi söylemler yapanlar vardıda..bilemiorum yani :)
ya böyle güzel monitörüm olsun, bırakın yükseklik ayarı da olmasın abi ne bu mikrofon mu? koyacaksın masanın üstüne duracak :))) yükseklik ayarı derken monitörün arkaya öne yatmasından bahsediyorsunuz değilmi ? yoksa ciddi ciddi yükseklik değil. hangi CRT nizde falan yükseklik ayarı vardı arkadaşlar, bence gereğinden fazla lafı ediliyor yükseklik ayarının nova ölü pixel garantisi veriyor bende ay başı alacam inş :) ben inceleme fln koymam ama eheh dark koyacakmış o yeter :P bende bi kaç resim koyarım
dark bence linkteki resimlerden seçmece yapıp ilk posta koy, bazı resimleride kaldır, ekran kenarını göstermişler fln parmak izleri fln üstünde eheheh değiştir onları bence linkteki güzel resimlerle. altınada yaz alıntıdır ark.ın postundan die.
özellikle görüntü açılarının oldugu, contrast oranı yazıları fln gayet hoş :) koymicaksan söyle ben koyarım :P arkadaşın emeğine de saygı, hepsinni altına yazalım :) maksat en kısa yoldan insanlar bilgiye ulaşsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhanuygur -- 17 Şubat 2007; 15:19:22 >
Serhan UYGUR PC: C2Q Q6600//4GB OCZ Platinum@1140Mhz//Gigabyte DS3-R F10//1TB HD//ASUS 8800GT 512Mb//Cambridge Soundworks 5.1 Laptop: Acer8920 // T9300 @2.5Ghz // 18.4” Full HD // Blu-Ray // 500GB HD// 3Gb Ram // 9500GS 512mb/1790mb MGS 4 // GT5:P // Uncharted // Heavenly Sword >> Playstation 3 NTSC-U 20GB <<Killzone 2 // Resistance 2 // Little Big Planet // GOW3 GTA IV // Condemned 2 // PES 2008 >> XboX 360 NTSC-U Premium << Too Human // Fable 2 // Halo 5 // Forza 8 // PGR 10:P Samsung 226 BW + Samsung 2232BW + Samsung LE-40M87BD 1080P LCD TV (Oley) Killzone 2 , GT5, Cell, hangisi ile vursam :))) Doymuyorlar! ;) PSN:GodPower GamerTag: serhanuygur
Ben de dün gece 12 suları o topiği okuyordum. Sabah 7'de foruma girdiğimde komu ortada yoktu. 22" ve optimal çözünürlüğü 1680x1050 pixel olan bir LCD'de, hızlı bir FPS oyunu 1-Klasik 4:3 oranında 1280x1024 çözünürlükde oynamaya kalkarsak: Ekranın sağ ve solunda görüntünün omadığı siyah alanlar olur heralde, öyle değil mi ? 2- veya 16:10 oranında ama daha düşük örneğin 1440x900 çözünürlükde oynamaya kalkarsak: Optimal çözünürlükden düşük bir çözünürlükde oynadığımız için görüntü net olur mu ? Fikri olanlar DEĞİL de, tecrübe etmiş olanlar cevaplarsa daha makbule geçer İkna olursam ben de düşünebilirim SAMSUNG 226BW
beyler bende 226bw almak istiyorum da.Gözünüzle görmeden nasıl alıosunuz anlamadım? Ben aleti bi göreyım okşayayım sagdan soldan bakayım istiyorum fakat net satış siteleri dışında biryerde göremedım satıldıgını.Yanı bunun olayı eve sipariş etmek mi :) bir de başka bir konu: bu monıtoru duvara monte etmek fantezisindeyım seyir olayını kolaylaştırmak için http://www.wedgwood-group.com/lcd_monitor_wall_mount_arms.htm linkte görcegınız gıbı wall arms denıo. bu tür servis sunan bı yer bılıyomusunuz nerden bulcam ben bu aparatları??
vallaha bende alıcam diye bu monitörü bu topic i gece gündüz takip ediyordum hatta önce 225 bw alıcaktım sağolsun speed kardeşim uyardı abi 226 yı bekle dedi daha sağlam bişeye benziyor diye bende heycanla bekliyorum ama sanırım ben 2 ay sonra felan alabileceğim malesef nickimden de anlaşılacağı gibi tasarım işiyle uğraşıyorum şirtkette birtane 21" var 4:3 ama abimin 20" lik 205 ini kullanınca olay wide dır dedim lakin 226 yı görünce herşeyimle ona doğru koşuyorum artık inşallah alıcam alan arkadaşlarada şimdiden Allah güle güle kullanmak nasip etsin
Ama topic niye ortadan kalktı bu topice biri hain bir saldırımı yaptı DH yönetimi Topici kaldırıken şu yüzden kalktı diye en azından bizi kale alıp bi açıklama yapsaydı keşke ben yaptım oldu olayından artık bi sıyrılalım Dh yönetimi lütfen Bize bu topicin kaldırılma olayını bi açıklarsa sevinirim en azından kendi adım