Şimdi Ara

Samsung Galaxy Tab S3'ün el kitapçığının sızdırılması tableti açığa çıkardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Tab S3'ün el kitapçığının sızdırılması tableti açığa çıkardı

    Samsung, Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde 26 Şubat tarihli bir basın etkinliği düzenleyecek. Şirket yeni bir amiral gemisi akıllı telefon duyurmayacak ancak el kitapçığı sızdırılmış yeni Galaxy Tab S3 tabletini tanıtmasını bekliyoruz.

     

    El kitapçığı, S Pen entegrasyonu da dahil olmak üzere yaklaşmakta olan tabletle ilgili bazı önemli bilgileri ortaya koyuyor. S Pen, basit bir stylus kalem olmayacak, ancak kullanıcıların keyif alması için gelişmiş özellikler sunacak.

     

    Ayrıca Bkz.YouTube atlanamayan 30 saniyelik reklamlara son veriyor
    Sızdırılan ekran görüntüleri, yaklaşan tabletin tasarımı, kullanıcı deneyimi ve bazı kullanışlı fonksiyonlarını ortaya koymuş durumda. Galaxy Tab S3, alt ve üst kısımda ikişer hoparlöre sahip olacak ve bu da toplam hoparlör sayısını 4'e çıkarıyor. Böylece tablet daha iyi bir ses deneyimi sunacak.

     

    USB Type-C ve Android Nougat


     

    Samsung, Galaxy Tab S3'e geçen yıl piyasaya çıkan birçok akıllı telefonda gördüğümüz bir bağlantı noktası olan USB Type-C portunu entegre etmiş. Cihaz kutudan Android 7.0 Nougat sürümüyle çıkacak. El kitapçığı ayrıca yeni tabletteki tüm tuşlar ve bağlantı noktalarının yanı sıra  mikrofon, SIM kart tepsisi, Home butonundaki parmak izi sensörü ve yan taraftaki güç düğmesini ortaya çıkarıyor.

     

    Samsung Galaxy Tab S3'ün el kitapçığının sızdırılması tableti açığa çıkardı

    Aynı zamanda yan taraftaki klavye yuvası bağlantı noktasını, GPS anteninin konumunu, arka kamerayı ve flaşı da görüyoruz. Galaxy Tab S3, fotoğraf ve notlar gibi kişiye özel içerikleri ve uygulamaları korumak için Güvenli Klasör (Secure Folder) özelliğine sahip olacak.

     

    Tablet, cihaz açık olmadan S Pen kullanılarak ekranda yazı yazılabilmesi için "Screen Off Memo" özelliğiyle geliyor. Kullanıcılar ayrıca S Pen'i ekranın üzerine getirerek, not oluşturmak, ekranda yazı yazmak ve daha fazlasını yapmak için Air komut panelini açabilecekler. Resimlerden anlayabildiğimiz kadarıyla, S Pen'in tablet üzerinde özel bir yuvası olmayacak ve harici bir aksesuar olarak sunulacak.

     



    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Samsung Galaxy Tab S3'ün el kitapçığı sızdırıldı
    Samsung Galaxy Tab S3'ün el kitapçığı sızdırıldı
    Samsung Galaxy Tab S3'ün el kitapçığı sızdırıldı
    Samsung Galaxy Tab S3'ün el kitapçığı sızdırıldı
    Samsung Galaxy Tab S3'ün el kitapçığı sızdırıldı
    Samsung Galaxy Tab S3'ün el kitapçığı sızdırıldı
    Samsung Galaxy Tab S3'ün el kitapçığı sızdırıldı
    Samsung Galaxy Tab S3'ün el kitapçığı sızdırıldı







  • Telefon konusunda samsung apple ile yarışır da tablet konusunda apple tokatlar kusura bakmasın

  • Android tablet devri kapandi artik bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet devri kapandı artık bence :D

  • devri kapandı artık bence :/

  • Apple tablet konusunda nereyi tokatlıyor anlamış değilim. ipad'in hiçbir özelliği yok. Tek özelliği büyük ekranlı olması. Telefonların 4" olduğu zamanlar ipad iyiydi ama şuan hiçbir özelliği yok bence. Android tabletler en azından çok daha üretken ve esnek. 2 sene 260 liraya LG gpad 7 + akıllı kılıf + 32gb SD aldım. İstediğin dosyayı filmi sürükle at. Mx Player ile istediğim filmi sorunsuz altyazılı izliyorum. Ekranı 2'ye bölüyorum (üni'de iken ise yarıyordu, şimdi mezun oldum çalışıyorum) basit oyunlar oynuyorum. Vesaire. ipad'de napıyosun atom mu parçalıyorsun? Kısıtlı ve saçma bir cihaz.

  • tablet devri niye kapansın arkadaş siz sadece çocuklar mı kullanıyor sanıyorsunuz bir çok akıllı telefon kulanamayan aile bireyi tablet büyük ekran olduğu için kolay bir şekilde tv programlarını takip etmek youtube, instagram, pinterest gibi uygulamalar için tableti öğreniyorlar ve ellerinden alamıyorsunuz.

  • Tablet devri niye kapansın yahu
  • tablet devri devam ediyor bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimlerden anladığım kadarı ile Telefon özellikli modeli var. keşke Türkiye'ye getirilse ve Türkcell'de taksitli satışı yapılsa.

  • Bence tablet devri kapandı(İOS da dahil.)

  • Tablet telefonlar çıksın ilk ben alırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.