Şimdi Ara

!!! DH'de Yepyeni Bir Proje !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
5.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır;
    Çalışkan olmak!
    "

DH KULÜPLERİ PROJESİ

Donanımhaber Ekibi yepyeni bir özelliği yine sizlerle buluşturmaya hazırlanıyor.
    Çok dinamik ve çok kullanışlı olacağına inandığımız, “DH Kulüpleri” Projemizi siz, değerli DH üyelerimizle tanıştırmak üzereyiz.

DH Kulüpleri Projesi Nedir ?

Vizyon;
    Profesyonel Örgütlenme ve Sosyallik Açısından Türkiye’de referans bir Forum meydana getirmek.

Misyon;
    Donanımhaber forumlarının daha örgütsel ve sosyal bir forum olmasını sağlamak amacı ile,
    - Forumlarımızda yepyeni bir sinerji yaratmak,
    - Forumlarımızdaki “Konyalılar Kulübü”, “Gaziantep Spor Fanatikleri Kulübü”, “Toyota Kullananlar Kulübü” vs. gibi oluşumların daha kurumsal ve profesyonel biçimde örgütlenmelerini sağlamak, sosyal aktivitelerini arttırmak, takip ve denetimini sağlamak,
    - Sözü geçen kulüplerin yöneticilerine ve üyelerine özel forum başlığı açarak; diğer forumlarda ortaya çıkardıkları "konu başlığı kirlilikleri"ni ortadan kaldırmak.

Hedefler;
    - Tüm kulüp talepleri değerlendirilerek liderleri belirlenecek ve yönetim kurullarının oluşumu sağlanacak,
    - Bu çekirdek oluşumun sağlanmasında öncelikle ön talep ile kulüplerin oluşumu hızlandırılacak ve hemen ardından da tamamen internet tabanlı bir database oluşturularak, sistemin işlerliği bu profesyonel altyapı ile sağlanacak,
    - Oluşan ve oluşacak olan tüm kulüplerin adil ve objektif biçimde yönetilmeleri, liderlerini seçmeleri sağlanacak ve sosyal aktiviteleri denetlenecek.

"DH Kulüpleri Sistemi" Ön Taleplerin Ardından En Kısa Zamanda Tüm Detayları İle İlan Edilecektir.

Başvuru Formu

(Formu Doldurup Aşağıdaki Adrese Elektronik Postalayınız Lütfen)

başvuru formları, destek ve sorularınız için:
    dhkulupler@donanimhaber.com

TC Kimlik No'su Neden Soruluyor?
    - Bugün bir başkan ile başlayan, belki yarınlarda 1000'leri bulan bir örgütlenmenin lideri için TC Kimlik Numarasının sorulmasının ne sakıncası olabilir Arkadaşlar ?!? Bugün hangi evrak için TC Kimlik Numarası doldurmayı sorguluyorsunuz ki ?

İmza Nasıl Atılacak?
    - Adı üstünde bu bir ön talep formu. Dolayısıyla kesin bir neticeyi ifade etmesi söz konusu değil. Bir kesinlik ifade etmesi kararlaştırıldığında, kulüp liderleri tarafından imzalanması hususunda konulmuş bir olgudur.
    Ön talepte imza beklentimiz yoktur elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iski -- 17 Şubat 2007; 0:49:34 >

• Çooook iyi olur gerçektende. forum başlıklarını görüyorum 400 sayfa falan. olmuyor öyle gerçektende.
  • tc kimlik no sunu napacaksınız anlamadım_?
  • Umarım herkese hayırlı olur...

Gerçekten gönülden bağlı olan,
    konusunda deneyimli,
    liderlik vasıflarına sahip,
    nitelikli başkanlar,

önderliğinde örgütlenmek için başvurularınızı bekliyoruz...
  • Başlık yanlış yazılmış, "Poje" değil "Proje" olacak
  • İSKİ hoşgeldin ne zamandır yoktun konu dısında ya da ben gormedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

İSKİ hoşgeldin ne zamandır yoktun konu dısında ya da ben gormedim...

Ziborotty,

merhaba dostum.

hadi Ankara grubuna önder olmak için başvur, biz de inceleyelim...

Bakalım kim kuracak "Ankaralılar Kulübü"nü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ BAŞLAYAN BİR PROJE
    geçen yıl açıldı
    Yeni bir iş fikri ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim klüp malum, DIY Audio Kulübü. Başvuralım bakalım.
  • Şimdiden 6 başvurumuz oldu

Özellikle "Hayvanseverler Kulübü" Liderimiz nerde ?
    başvurusunu bekliyorum...
  • abi mesajımı görmedin galiba neden tc kimlik no veriyoruz anlamadım söyleye bilir misin acaba_?
  • forma nasıl imza atcaz?

çıktı alıp, doldurup, tekrar tarattırıp, mail mi atcaz.
  • cok guzel bir fikir ama tc kimlik no niye soruluyor komiklik olsun diyemi hani turkiyede her basvuruda soruyolar ya ikametgah falan da iste
  • quote:

Hazar:
    hocam TC kimliğe ne ihtiyaç vardı onu anlamadım
    Hazar:
    bu Internet üzerinde kulüp değil mi sonuçta. reelde kulüp kurarmış gibi bir form bu, yoksa yanlış mı anladık.
    iskender:
    TC kimliğinin sorulmadığı yer var mı hazar ?
    iskender:
    işi profesyonel yapmanın neresi sakıncalı ?
    iskender:
    gizlediğin bişilerin mi var

DH, "yersen" diyor kısaca
  • fake ler de bu tc kimlik numarası uygulaması sayesinde sona erebilir. bence gayet mantıklı
  • TC Kimlik No'su Neden Soruluyor?
    - Bugün 1 başkan ile başlayan, belki yarınlarda 1000i bulan bir örgütlenmenin başı için TC Kimlik Numarasının sorulmasının ne sakıncası olabilir Arkadaşlar ?!? Bugün hangi evrak için TC Kimlik Numarası doldurmayı sorguluyorsunuz ki ?

İmza Nasıl Atılacak?
    - Adı üstünde bu bir ön talep formu. Dolayısıyla kesin bir neticeyi ifade etmesi söz konusu değil. Eğer bir kesinlik ifade etmesi kararlaştırıldığında Kulüp liderleri tarafından imzalanması hususunda konulmuş bir olgudur.
    Ön talepte imza beklentimiz yoktur elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iski -- 16 Şubat 2007; 23:36:26 >
  • DESTEK

basvuru bende açılmıyor _?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziborotty -- 16 Şubat 2007; 23:49:02 >
  • Hoş geldin ISKI, yeni açılımlarla dönmüşsün aramıza
  • Ziborotty,
    başvuru formunda sorun yok.

WoraZ,
    hoşbulduk dostum. nerde senin DH Kulübün ?
  • neyse hyrlı olsun yeni proje.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Arthur -- 16 Şubat 2007; 23:53:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iski

Ziborotty,
    başvuru formunda sorun yok.

WoraZ,
    hoşbulduk dostum. nerde senin DH Kulübün ?

Geçti bizden kulüp be Iski. :) Proje çok güzel yalnız. Aklıma yararlı bir topluluk gelirse, başvuruda bulunurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 17 Şubat 2007; 0:07:56 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.