Arkadaşlar Motorola çok şık ve ilginç bir model tanıttı. İsmi Motofone F3. Telefon ince formu, büyük yazı tipleri ve özellikle çekim gücü ve pil göstergeleriyle dikkat çekiyor.
Arkadaşlar Motorola giriş seviyesine çok şık ve ilginç bir model tanıttı. İsmi Motofone F3. Telefonda renkli ekran dahil hiçbir üst sınıf özellik bulunmuyor ancak ince formu, büyük yazı tipleri ve özellikle çekim gücü ve pil göstergeleriyle dikkat çekiyor.
bu telefon şayet 30 milyon olursa tamam ama adamlar 80 milyona renkli ekran teller satıyorlar bunun ekranı da bırak renkliyi piksel bile yok menusu taa 1996 yılı tarzı olacak
Motorola F3, telefonda ekstra özellik istemeyenler için ideal bir seçenek oluşturmuş. Fiyatı da uygun olacaktır. Telefonda alışılmışın dışında bir ekran ve pil göstergesi kullanılmış.
Pentax K100D D-SLR / Pentax AF-360FGZ TTL flaş / Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical [IF] Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Digipod A-2841P tripod + Digipod BH-18N başlık / 2 x 91 cm Weifeng WOS 3005 şemsiye / Weifeng W803 ayak / Weifeng W4005 ışık soketi
EKRAN YERİNE led gostericiler kullanılmış. sagem my150 gibi birşey birazda inceltilmiş. tuşlar dokunmatik gibi olmuş. incelme dışında ucuzlatmak amacli ellerinden geleni yapmışlar. c113 bile 100 milyona satıyorlarsa sanmam ki bu ürün 30 olsun 40 olsun 50 olsun zaten o parayı sadece vergi olarak veriyoruz.
bence de 2. tel olarak mükemmel yani tasarım çok yaratıcı o şarj ve çekim gösteritleri yazıların büyük olması 100 ytl den yukarı olmazsa çok ii bi tel bence olursa da alınır aslında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gambler777 -- 20 Şubat 2007; 16:59:01 >
" 18 yaşından küçükseniz tartışmayalım " " Hayatta ezik nette kaplansanız tartışmayalım " " Boş muhabbetlerin boş insanıysanız tartışmayalım " " Hayatınızda ülkenin her yanında olmak kaydıyla en az 4 şehir ve kültür görmediyseniz tartışmayalım" " Kitap Okumuyorsanız Kesinlikle Tartışmayalım..." " Tartışmıyorsam bunlardan birisinizdir üstelemeyin, tartışmayalım(!) "
Tip oLarak fena değiL asLında..ÖzeLLik oLarak pek bşi yokmuş heraLde..ama bunun pili uzun oLur..buda 2. telefon olarak kullanılabilir.
pahalı bence herşeyden kısmışlar gene pahalı nokia 1600 alırım philips s220 alırım hiç olmasa renkli ekranlı olur rdayolu olur 3-4 gün şarjı gider