Şimdi Ara

Nokia 3310 geri mi dönüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nokia 3310 geri mi dönüyor?


    Bir süredir gündemde olan ve hatta esprilere konu olan Nokia’nın 3310 modelini yeniden piyasaya süreceği iddiaları gerçek olabilir. HMD Global, telefon dünyasının efsanesi haline gelmiş bu modelin en azından ismini kullanmayı istiyor.


     


    Yine bir cep telefonu türünde olacak


     


    Firmaya yakın kaynakların verdiği bilgiye göre Nokia 3310 modeli MWC 2017 etkinliğinde yeniden karşımızda olacak. Modern bir görünüme kavuşacak olan telefonun elbette donanımı da günümüze göre ayarlanacak. Fiyatının ise 60$ civarında olacağı tahmin ediliyor. Yani yine bir standart cep telefonu bizi bekliyor. Önceki iddialardaki gibi bir akıllı telefon olmayacak.


     


    Telefon dünyasının en sağlam ve en güvenilir modelleri arasında gösterilen Nokia 3310 toplamda 100 milyon satış rakamına ulaşmıştı. Bugün yeni neslin eline bile almak istemeyeceği bir hantallıkta görünmesine rağmen 2000 yılında herkesi kendisine hayran bırakmıştı.


     


    Nokia 3310 yeni haliyle eski günlerine döner mi bilinmez ancak bir gerçek var ki köprünün altından çok sular aktı ve artık tüketiciler akıllı telefonlara yöneldi. Bugün Nokia 3310 fiyatına akıllı telefonlar bulmak mümkün. Muhtemelen yaşlı nesil ve gelişmemiş ülke pazarlarında Nokia 3310 modelinin şansı olacaktır.


     


    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S7 serisi ülkemizde Android 7.0 sürümüne terfi etti

    Diğer taraftan Nokia yeni modellerin hazırlıklarına devam ediyor. Nokia 6’nın global lansmanının yanında 200$ bandının altına yerleşecek HD ekranlı Nokia 3 ve Nokia 5 modelleri de MWC 2017 fuarında olacak. Snapdragon 835 yonga seti taşıyan asıl amiral gemi modelinin ise Nisan ayından önce piyasada olması beklenmiyor. Bu bakımdan ayrı bir etkinlikte karşımıza çıkabilir. 


     







  • Renkli ekran (Dokunmatik olmayacak), Wifi, 4.5 g kamera, whatsap olsun gömülü olarak direk alırım. Beklentilerim ve isteklerim o kadar basit

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blasterreal

    Renkli ekran (Dokunmatik olmayacak), Wifi, 4.5 g kamera, whatsap olsun gömülü olarak direk alırım. Beklentilerim ve isteklerim o kadar basit


    oyle olacak zaten

    soylenen sekilde bu olacak

    Nokia 3310 geri mi dönüyor?

    http://www.express.co.uk/life-style/science-technology/582154/Microsoft-Nokia-105-Mobile-Phone-Price-UK-Release-Date




  • Bu da en az 2000 liradan mı satılacak günümüz koşullarında peki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamana ayak uydurmak lazım. Artık devir dokunmatik devri. Tabi teknoloji ile dost olmayan kesim için telefonun arka yüzüne tuş takımı ve ufak bir ekran koyulabilir.

  • Eski telefon deyince benim istediğim bir tane var; Samsung s8500 wave. Az biraz inceltip tekrar piyasaya sürse keşke.

  • aslında bu haliyle bile yaşlılar veya teknolojiden pek anlamayan insanlar için bile kullanılabilir. tabi yenilenmiş versiyonuyla

  • ÖTV, gümrük falan derken 1000 lira olur bu :D

  • Askerde 3-4 ay para harcamayıp 350₺ biriktirip 3310 almıştım, yıl 2002-2003 vay be 14 sene olmuş. Ne çabuk geçti yıllar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey gidi günler ilk telefonum du :)

  • akıllı olmayan büyük ekranlı telefon olursa iyi olur.yaşlı kesim dokunmatik ekranla rahat edemiyor ve düşmeye de dayanıklı olmasını istiyor.bizde hala var ama pilinin yenisini bulmak zor ve maliyetli oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 14 Şubat 2017; 14:47:38 >
  • NOKİA 3310 DEMEK 2 HAFTA BEKLEME ÖMRÜ DEMEK... BU GÜN AKILLI TELEFON VARDA NE OLUYOR...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedatkuran

    NOKİA 3310 DEMEK 2 HAFTA BEKLEME ÖMRÜ DEMEK... BU GÜN AKILLI TELEFON VARDA NE OLUYOR...

    Çünkü akılı telefonu bekletmiyorsun sürekli kullanıyorsun kardeş, 3310 konuşma ve mesaj dışında bir fonksiyonu yoktu, çok konuşmuyorsan yatıyordu, 3310 ekranı sürekli açık bırak snake oyna o da 1 gün gitmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 14 Şubat 2017; 20:31:51 >
  • Akilli olmayabilir ama en azindan incecik bi kasa mukemmel bi pil ile gelirse satabilir. İncecik bi kasa uzerin de tuslu ve guzel bi ekrana sahip pili fazla giden bi model guzel olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedatkuran

    NOKİA 3310 DEMEK 2 HAFTA BEKLEME ÖMRÜ DEMEK... BU GÜN AKILLI TELEFON VARDA NE OLUYOR...

    3310 kullandım hatta 3315 de kullandım öyle bir bekleme süresi yok.

    bazıları da 4.5-G Wifi olsun direk alırım demiş
  • Acaba tasarim birebir ayni mi olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mert1907

    Akilli olmayabilir ama en azindan incecik bi kasa mukemmel bi pil ile gelirse satabilir. İncecik bi kasa uzerin de tuslu ve guzel bi ekrana sahip pili fazla giden bi model guzel olur.

    2630'dan daha ince gelmez heralde. onun da pili 2 gün anca gidiyordu. efsane bunlar iki hafta falan gitmez 3310 bataryası.
  • 3310 zamanına göre efsaneydi şimdi kim napsın la 3310 u

  • Benim de hoşuma gitti valla.
  • Nokia 130 diye bir model çıkarttı. Benim için yeni 3310 değerinde. Kullandığım en güzel telefonlardan birisi. Almanya gibi ülkelere gittiğinizde Saturn vs.. gibi mağazalarda 25€ 'ya satılıyor zaten. Bu tamamen marka slgıdı için yapılmış birşey belliki. Öyle bir seri kalmadı 3310 ne ola ki? Classic edition falan mı

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.