Şimdi Ara

Ünlü analist, iPhone 8’in boyutunu ve batarya kapasitesini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Ünlü analist, iPhone 8’in boyutunu ve batarya kapasitesini açıkladı

    KGI Securities’in deneyimli analisti Ming-Chi Kuo, iPhone 8 ile ilgili yeni tahminlerde bulundu. Analist, Apple’ın yeni akıllı telefonunun batarya kapasitesi ve ekran boyutuyla ilgili bilgilerin yer aldığı raporunu paylaştı.
     

    Kuo’nun raporunda yer alan bilgilere göre iPhone 8, iPhone 7 ile benzer boyutlara (4.7 inch) ve 2700 mAh batarya kapasitesine sahip olacak, ancak batarya ömrü konusunda 2900 mAh bataryaya sahip olan iPhone 7 Plus ile yarışacak. Kuo, bu gelişmiş batarya ömrüne erişebilmek için iPhone 8’de bazı değişimlerin yapıldığını öne sürdü. Bu değişimlerle akıllı telefonun birçok donanımını değiştiren Apple, donanımlarının daha az enerji tüketmesini sağlamaya çalışıyor.

    Batarya ömrünü artıracak bir diğer etken ise akıllı telefonun OLED ekranı. Sıradan LCD ekranlarından daha az enerji tüketen OLED ekran, daha büyük ekranlı iPhone 8 modelinin batarya ömrünü de olumlu yönde etkileyecek.

    Bu bilgilere bakarak iPhone 8’in, en iyi batarya kapasitesine sahip olan Apple telefonlarından birisi olacağını söyleyebiliriz. Ancak Kuo tarafından paylaşılan bu bilgilerin şimdilik sadece bir tahminden ibaret olduğunu da unutmamak gerekiyor.








  • Hmm... demek öyle. Şimdi de Mahmut Tuncer'in iPhone 8 ile ilgili görüşlerini bekliyoruz

  • Haberde iPhone 7 ile aynı boyuta ve batarya kapasitesine sahip olacak denmiş. 7 ile aynı boyuta, 7 plus ile aynı batarya boyutuna sahip olacak yazıyor kaynakta. Zaten 2900 mah da 7 plus'ın batarya kapasitesi. Haberi düzeltin lütfen.

  • quote:

    "Kuo’nun raporunda yer alan bilgilere göre iPhone 8, iPhone 7 ile aynı boyuta (4.7 inch) ve aynı batarya kapasitesine (2900 mAh) sahip olacak"


    Peki nasıl aynı olacak? Iphone 7 batarya kapasitesi 1960 mAh çünkü!
  • Powerbank ürününden ekmek yiyenler Apple'e çok şey borçlu...

  • http://www.phonearena.com/news/The-iPhone-8-will-be-similar-in-size-to-the-7-but-have-the-battery-capacity-of-the-7-Plus_id90959



    Haberi keşke düzgün çevirseydiniz. Okuduğum 2 kaynakta da iPhone 7 Plus ile yarışacak diyor direk 2900 demiyor. Ayrıca aynı haberlerde 2700 mah olarak belirtilmiş zaten ki o boyutta pil ve ekranla gelirse pil ömrü konusunda rakipsiz olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: PsychicPower

    Haberde iPhone 7 ile aynı boyuta ve batarya kapasitesine sahip olacak denmiş. 7 ile aynı boyuta, 7 plus ile aynı batarya boyutuna sahip olacak yazıyor kaynakta. Zaten 2900 mah da 7 plus'ın batarya kapasitesi. Haberi düzeltin lütfen.

    Aynen ya bende okuduktan sonra bir düşündüm dedim yanlış yazılmış.
  • tüm ciddiyetsizliğimle okudum ve aklımda tek bir soru var.. neden 4 senedir s ler atlanıyor da şu sonraki telefona 7s denmiyor? yok pro yok air derken denmedik şey bırakmadılar bi s demiyorlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veleciraptor

    quote:

    "Kuo’nun raporunda yer alan bilgilere göre iPhone 8, iPhone 7 ile aynı boyuta (4.7 inch) ve aynı batarya kapasitesine (2900 mAh) sahip olacak"


    Peki nasıl aynı olacak? Iphone 7 batarya kapasitesi 1960 mAh çünkü!

    Yemin ediyorum ben de onu yazacaktım. iPhone 7 nin bataryası 2900 değil ki. 7 Plus ınki öyle.
  • Bu Ming- Chi Kuo her gun birseyler soyluyor anlasilan..

  • Berbat ve hatalı bir tercüme. Donanımhaber'in İnglizce bilmeyen insanlara haber yazdırması çok yanlış. Sürekli sitenin kalitesi düşüyor. Bu yeni yazarların tek avantajı İngilizce bilenler için faydalı haber bağlantıları paylaşıyor olmaları.
    Gerçek bağlantıdaki haberde.
    Iphone'un iris göz tarayıcısıyla geleceğini belirtmiş ki haberde buna hiç değinilmemiş.
    En önemlisi pil konusunda hatalı tercüme yapılmış. Orjinal kaynaktaki kısım;
    "the iPhone 8's physical dimensions will be similar in size to that of the iPhone 7 while offering a battery capacity that's akin to the larger iPhone 7 Plus."
    Tercümesi: Iphone 8'in fiziksel boyutları Iphone 7'nin boyutuyla benzer olacak ama sunacağı pil kapasitesi daha büyük Iphone 7 Plus'a yakın olacak.
    Donanımhaber tercümesi
    "Kuo’nun raporunda yer alan bilgilere göre iPhone 8, iPhone 7 ile aynı boyuta (4.7 inch) ve aynı batarya kapasitesine (2900 mAh) sahip olacak,"





  • Önüne her geleni haber editörü yapmaya başlamış Dh. Eski kalitesi yok artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pil kapasitesi yerine üreticiler kullanım sürelerini lanse etseler bence de daha mantıklı.içinde isterse 3000 değil 1000mah batarya olsun.bana 8-9 saat ekran süresi ve 2 gün kullanım sunabilecekse mah değeri hiç farketmez.sony bir ara denedi 2 güne kadar diye sonra lenovo denedi ama daha üstüne gitmelilerdi bence.

    bu arada evet haberdeki yazım hatasını ben de farkettim.2900 yerine 1900 olacakmış :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 14 Şubat 2017; 10:14:54 >
  • bence batarya üreticilerin bu işe el atması lazım batarya teknolojisi 10 sene önceki teknoloji.. bataryacılar buna çözüm getirirse eğer zaten telefon firmaları kullanacak.

    ama şunuda bilin telefonda yapmadığınız iş kalmadı yani normaldir okadar çok şarjın gitmesi iyi bile dayanıyor bence.

  • iPhone ruhunu canlı tutalım!!! Eylül'e daha çok var!!!


    Böyle hurafe, rivayet haberlerle ilgiyi yüksek tutalım!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 14 Şubat 2017; 17:49:3 >
  • bi kere aynı tasarım gelirse 10uncu senesinde büyük hayal kırıklığı olur.
  • 2 haber sitesinin ayni hatayi yapmasi tesaduf mu, shift delete ayni hatayi yapti ve yorumlardan sonra duzeltti, nereden aldiniz bu haberi, bari o siteyide uyaralim..

  • Muhtemelen haber su sekilde, iphone 8 iphone 7 ile ayni ekran ve ayni pil kapasitesinde olacak fakat, plus ile yarisacak bir kullanim sunacak cunku vs vs,

  • ön panel , ekran kasa oranı değişsin bir zahmet artık 3 yıl oldu
  • Bu haber OLED ekran kullanacağının da işareti. LCD ekranlara göre çok daha ince yapıda olması sayesinde daha fazla batarya kapasitesi sunmasını sağlayacak. En azından 2500 mAh olursa harika olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.