Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 serisi ülkemizde Android 7.0 sürümüne terfi etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S7 serisi ülkemizde Android 7.0 sürümüne terfi etti


    Samsung Türkiye başkan yardımcısı Tansu Yeğen’in duyurusundan kısa bir süre sonra beklendiği gibi ülkemizde Galaxy S7 ve S7 Edge modelleri için Android 7.0 güncellemesi başladı.


     


    Güncelleme yaklaşık olarak 1.3GB boyutlarında. Samsung mevcut amiral gemi modeli için çok çalıştı ve Android 7.0 güncellemesinde önemli yeniliklere imza attı.


     


    Pek Çok Yenilik Var


     


    Güncelleme ile gelen en önemli yenilik bildirim panelinde. Hızlı Erişim paneli daha sade bir görünüme kavuşurken, ikon başlıkları ise kaldırılmış ve aynı konuda olanlar gruplanmış. İkinci kez aşağı sürükleme ile açılan ikon düzenleme paneli ise grup desteği ile yenilenmiş.


     


    Android 7.0 ile gelen bölünmüş ekran desteği aslında Samsung telefonlarda uzun süredir vardı ancak güncellemede daha iyi bir hale getirilmiş. Açık olan pencerelerin boyutları daha kolay ayarlanabilirken, pop-up şeklinde açılan pencerelerin sayısı da aynı anda beşe yükseltilmiş. Destekleyen uygulama sayısı da arttırılmış.


     


    Ayrıca sitelere parmak izi ile girebilmek için Samsung Pass yönetim merkezi, farklı seçeneklerde enerji tasarrufu sunan Performans Modu, hem performansı hem de enerji tüketimini optimize edebilen bir mod ve video izlerken ses ile görüntü kalitesini arttıran Eğlence Modu şeklinde diğer yenilikler mevcut.


     


    Ayrıca Bkz.Başlangıç için 17 milyon Galaxy S8 üretilebilir

    Google tarafındaki önemli özelliklere baktığımızda, Ayarlar menüsündeki alt menü başlıklarının kısa bilgilerle donatılması, yine Ayarlar menüsünde sol üst kısma yerleşmiş menü ikonu, Ses ve Bildirimler sekmesinin iki ayrı başlığa geçiş yapması, arka planda kurulan güncellemeler, bildirim çubuğunda biraz daha genişletilmiş alan, bildirim penceresinden gelen mesajlara cevap yazabilme, Doze tasarruf modunun daha agresif olması, Java 8 desteği, hızlı başlatma, yerleşik numara engelleme, gelişmiş RAM yönetimi bunlar arasında sayılabilir.


     







  • Kurdum ve kullanıyorum çok iyi olmuş. Özellikle Always on ekranında gelen arama ve mesaj simgelerine iki kez tıklayınca direk telefon açılıyor ve bildirime gidiyorsun. Sanki çift tıklamayla telefonu açmak gibi olmuş :D Çözünürlüğü de full hd'ye düşürdüm. 2k ile full hd arasında fark göremedim. Batarya performansı 2-3 günden önce belli olmaz. Telefon daha hızlandı sanki yada bana öyle geliyor :D

  • ekrem üzgün, ekrem ağlıyordu...

  • En çok merak ettiğim konu yatmadan önce %100 şarj ile bıraktığım telefonum sabaha %90 lara yine düşüyor olacak mı ?

  • Aod kaynaklı bir şey değil mi o? Saatlik %1-2 diye açıklamıştı samsung

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama ekranında "p" harfi ile arama yapınca çöküyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

    Aod kaynaklı bir şey değil mi o? Saatlik %1-2 diye açıklamıştı samsung

    %100 de yatıyorum sabah genellikle %94-92 civarlarında oluyordu bugün tekrar deneyeceğim.
  • Harika olmuş. İlk bir güncellemenin farkını gördüm.

  • Sonunda ya bari sorun olmasa ,Kullanıcıları hayırlı olsun darısı benim başıma (mi 5) :).

  • Bana hala gelmedi ya uyuz oldum

  • Always on display den müzikleri çift tıklamayla degistirebiliyorsunuz. Telefonun ekranını açmadan bunu yapabilmek gerçekten mükemmel bir his veriyor insana. Telefonu aod uzerinden resmen kontrol edebilmek cift tiklamayla ekrani uyandırabilmek gerçekten yazılım yoluyla inavasyon yaratmanın adıdır. Ayrıca sarj tüketiminden şikayetçi olacaklara bir tavsiyem olacak. Kesinlikle minik bir ekran saati kullanın. Ekranı ne kadar az kaplarsa sarj tuketiminede etkisi o denli büyük oluyor. Gece boyunca %100de birakip sabaha %97 ile alıyorum. 11 buçuk saat ekran açık süresi rekorunu hd ekran ayarıyla yakaladım. Coştur bizi samsung :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaya123450

    ekrem üzgün, ekrem ağlıyordu...

    Adamın yazdığı haber altına bu yorumu yapmaktaki mantık nedir? Yani haberi beğenmemiş olabilirsin ama eleştiri bu şekilde olmamalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung geç kaldı ama güncelleme harika gerçekten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemeye bayıldım bende Zenfone 2 telefonuma kuruyorum, 24 saat sonra bilgilendiririm sizi arkadaşlar.
    Sağol Samsung.😘😍💕



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yum yum -- 14 Şubat 2017; 8:21:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaya123450

    ekrem üzgün, ekrem ağlıyordu...

    Ekrem niye ağlasın otur da sen ağla 2 aya kadar "O" harfinden yeni sürüm tanıtacaklar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 7.1.1 ile bircok sorun cozulecek o da Galaxy S8 satisa basladiktan 1 ay sonra . Bu sefer Galaxy S8 in yeni arayuzu niye gelmiyor diyeceksiniz.


    Bu arada bu guncellemeyi haftalar once alan baska ulke kullanicilari %10 pil daha hizli tukettigi turlu turlu kanitlarla ispatlandi. Samsung ne yapiyor derseniz ?


    Bence Galaxy S8 alin diye boyle yapiyor ...

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden yeni telefon alırsam Samsung almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vamp

    Telefon bu yazilimla gercekten kendine geldi ancak pil tuketimi su an icin cok fazla. Belki ilk sarj dongusu diye böyledir ama pekte umut verici değil acikcasi

    Bu çok kötü bir haber bence.. Pil'in dayanıklılığı pek çok şeyden daha önemli.. Henüz telefonuma güncelleme gelmedi nedense ama böyle ise güncellemem daha iyi.. S4'üm de gayet hyızlı ve pil ömrü iyi idi ilk 1-2 sene sonra yeni pil almama rağmen her şey yetersiz gelmeye başladı. Hızı düştü, pil ömrü yalan oldu.. Aynı şey kesin S7 için de olacak seneye... Elimizdekileri update'ler ile bozup yenisini aldırıyorlar resmen!!!




  • bu güncelleme ile samsung touchwiz olan arayüzü de Samsung Experience oldumu. android nohut güncellemesinden daha çok beklediğim arayüzün değişmesi

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.