Şimdi Ara

Nokia’nın unutulmaz N serisi Snapdragon 600 ile geri gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Nokia’nın unutulmaz N serisi Snapdragon 600 ile geri gelebilir

    Akıllı telefonlar ortaya çıkmadan önce telefon sektörünü domine eden Nokia, yanlış yatırımlar ve yönlendirmelerden ötürü kendinden bekleneni ortaya koyamadı. Bunu düzeltmek adına yeni yatırımlar, yeni anlaşmalar yapan Finlandiya merkezli şirket, bir Çinli haber sitesinin söylediğine göre unutulmaz N serisini yeniden piyasaya sürecek.
     

    Haber sitesinin iddiasına göre Nokia, N serisini günümüze uygun bir şekilde geliştirecek ve orta seviye bir cihaz olarak yeniden satışa sunacak. Paylaşılan haberde yer alan bilgilere göre MWC 2017 etkinliğinde tanıtılacak olan yenilenmiş N serisi, Snapdragon 600 işlemciden güç alacak.

    Yenilenmiş N serisine ait olan fotoğraf:
     
     Nokia’nın unutulmaz N serisi Snapdragon 600 ile geri gelebilir

    Microsoft ile olan anlaşmasının bitmesinden sonra yeniden yükselebilmek için HMD global ile masaya oturan Nokia, geçtiğimiz ay satışa sunulan Nokia 6’nın kısa sürede başarılı olması sayesinde güven kazandı. Bu nedenle şirket, 27 Şubat ve 2 Mart tarihleri arasında Barselona’da düzenlenecek olan MWC 2017 etkinliğinde gerçekten de N serisini geri getirebilir.

    Haber sitesinin iddiasına göre Nokia, yeni N serisinden ilk etapta 500.000 adet üretecek. Satışların iyi gitmesi durumunda HMD, Nokia 6’da olduğu gibi yeni cihazlar üretecek. Haber, Nokia’nın MWC 2017 etkinliğinde “Nokia P1” isimli amiral gemisi modelinin de tanıtılacağından bahsediyordu. Nokia P1’in donanım ve tasarım özelliklerine bu linkte bulunan haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.








  • Hic unutulmaz N serisi ... GIDIM GIDIM YENILIK CIKARTIYORLAR VASAT DONANIMLARLA . Tek artisi kamerasi iyi idi ozellikle Lens i Alman "Carl Zeiss" olmasi disinda iyi degildi .

  • N serisini yeniden görmek güzel. 600 serisi orta-üst seviyede zaten rakipsiz. N serisinin tasarım anlayışı N9'daki gibi olursa fena olmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nseries üst seviye cihazlara yakışan bir seri. Keşke yine üst seviyede görsek. N9'dan sonra ilk kez bir Nseries cihazı görmek yine de çok güzel. 6 modeli ile iyi bir giriş yaptı umarım orta segmentte de güzel cihazlar görebiliriz.



    N95 daha ilk çıktığında nasıl insanların dibi düşmüştü. Bugün S8 de çıksa iPhone 8 de çıksa N95'in yaptırdığı heyecanı yapamıyorlar. Reklamdaki sloganı yeter: Bilgisayar artık böyle bir şey.




    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nokia eskiden de böyleydi, yine böyle.
    Bu Nokia'dan bi cacık olmaz. Nedenini de söyleyeyim.
    Eskiden Nokia, telefon alanında en güvenilen, çok volümlü üretim yapan ve mihenk taşı bir firma idi. Şu anki Xiaomi, Samsung,(HTC'yi saymıyorum, o kendini batırmaya çalışıyor), Asus, Apple ve bir sürü başarılı firma gibi güçlü rakipleri yoktu.
    E hadi kendisini toparlayıp, piyasaya iyi fiyatlı sağlam cihazlarla girip kendine iyi bir yer edinmeye çalışsa o zaman olabilir derdim ama gördüğüm kadarı ile Nokia, hayal dünyasında yaşıyor ve geri döndüğü zaman eskisi gibi kral olacak zannediyor.

    Bu kafayla Blackberry üreticisi RIM'in akıbeti olur.

  • nokia ngage i günümüze uyarlayıp çıkarsa 3 5 dolara da ngage oyunları gibi özel oyun çıkartsa piyasayı süpürür. nokianın çıkardığı en baba telefon ngage benim gözümde.

  • Nokia ve apple piyasaya yenilik getirebilen 2 firma idi .diğerleri hep çıkana bakarak model yapan firmalar. bunun herkes farkında. nokianın küllerinden doğması demek piyasada yeniliklerin daha çoğalacağı anlamına gelir. o yüzde hiç kimsenin çamur atmasına gerek yok bu en çok kullanıcya yarar

  • Nokia öldü bidaha eski günlere gelemez hayalciliği bırakın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoreXXX

    Nokia ve apple piyasaya yenilik getirebilen 2 firma idi .diğerleri hep çıkana bakarak model yapan firmalar. bunun herkes farkında. nokianın küllerinden doğması demek piyasada yeniliklerin daha çoğalacağı anlamına gelir. o yüzde hiç kimsenin çamur atmasına gerek yok bu en çok kullanıcya yarar

    Nokia monopol gibiydi (bugünün apple'ı) adam akıllı rakibi yoktu, o dönemlerde yine bir şeyler geliştiren varsa tamam bu nokia idi tabi bugün işlemci sektöründe rakibi olmayan %5-%10 gelişme sağlayan intel gibi, telefonlara gıdım gıdım bir şeyler katarak onlarca model üretirdi, açıkçası piyasanın nokia'nın elinden kurtulduğuna sevinenlerdenim ama bugün oyuna katılır rekabeti kızıştırır ne ala.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 11 Şubat 2017; 22:26:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osdorp

    Nokia öldü bidaha eski günlere gelemez hayalciliği bırakın


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osdorp

    Nokia öldü bidaha eski günlere gelemez hayalciliği bırakın

    Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osdorp

    Nokia öldü bidaha eski günlere gelemez hayalciliği bırakın

    Belki çok uzun vade de gelebilir...
  • n95 dh videosundan sonra almıştım, ve gerçekten n serisi güzel bir seriydi, ngage oyunları bile o dönemin yeni çıkan iphone cihazlarından iyiydi.

  • Hâlâ bazı çok bilmiş arkadaşlar eski günlere dönemez diyorlar. Nokia 6'ya bakın o zaman. Saniyeler içinde bitti. 250 bin ön sipariş almış bir cihaz. Bu talep miktarı bile eski günlere döneceğinin işareti. Nokia'yı sevmiyorsunuz anladık ama saçmalayı da bırakın bir zahmet.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • snapdragon 600mü hani şu 2013 amiral gemilerinde olan snapdragon 600mü yoksa 650 625 615 gibi 600mü haber çok kafa karıştırıcı eğer bildiğimiz eski 600 ise çok saçma olur

  • Yorumların geneli teknik analizden uzak sallamalar ve söylene söylene dillere pelesenk olmuş şeyleri tekrar etmekten başka bir şey ver(e)memiş. Şu an telefonlarda bulunan işlemcilerin, ekranların, bataryaların, antenlerin vb. çoğu 2-3 elden çıkıyor. Günümüzde farklılaşan, farklılaşırken kaliteden ödün vermeyen telefonlar öne geçiyor, çok satıyorlar. Nokia da bir marka. Kaliteli ürünler yaparsa neden çok satmasın? Piyasa analizi yaparken Nokia öldü artık demek ne kadar bilimsel? Günümüzde Casper - Vestel telefon satıyor beyler. Nokia mı satamayacak?

  • N97 kullanmıştım uzun zaman önce, hardware olarak çok üstündü fakat software felaketdi, bi alarm’in volume değiştirmek için 4-5 kat menu altındaydı, çok sık küfür ettiğim bir cihazdır.
    iphone 3’e geçince çağ atlamış gibi oldum, akıcılık, kullanım kolaylığı, vs..
  • Nokia denilince aklima arm11 işlemci geliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seker1adam kullanıcısına yanıt
    Basarisizligi sekil degismis olarak karsina cikacak emin ol.


    Piyasada daha iyi donanimli daha iyi yazilimli varken Nokia eskimis yenilikci olmayan urunleri Samsung gibi firmalarin yeni daha guclu daha kalitlei daha ucuza cikarmasi ile NOkia batmisti .


    Symbian rezaleti ortada . Meego yu kasitli oldurduler dual cekirdek olayina engel oldular sonu da Microsoft un gazabina ugradi Microsoft hayrani idi NOkia nin basindaki adam sonra Microsoft a gecti ...

    Donanim olarak ozellikle Symbian li S60 diye tabir edilen akilli telefonlar atlama olmadi yillardir ama kazik fiyatlari ile yillarca sattirdigi icin tuketici uyanmamisti tekel di Nokia ... Sonra Samsung rakip olarak cikti NOkia liderini ekarte etmek icin daha iyi RAM daha iyi islemci daha iyi ekran ile birsuru urun cikartti ustelik daha ucuza .... NOkia ciddi kan kaybetmeye basladi tuketici uyandi .


    Nokia yillarca inatla STN ekranda kaldi Samsung TFT ( nerdeyse her acidan parlak canli renkli cihazlarini cikartti akilli olsun akilli olmayanlardan da ) Nokia STN dandik ekran ile baslarken Samsung AMOLED ile basladi ... Samsung da akilli telefonlarinda ve akilli telefon ozelligi olmayan telefonlarinda STN LCD ekranlarinda cok daha kaliteli urunler cikarttilar.


    Bir de Samsung un polifonik sesleri heryil daha da gelisti .Sesi cok zengin canli ve yuksekti ... Samsung sirf melodi isinden bile fark atmisti . Eskiden melodi indirmek operatorler uzerinden ucretli idi yani polifonik sesler onemli bir kriterdi yillar once ... Samsung bu konuda Nokia yi ezdi gecti . O zamanlar baska rakipleri de vardi onlari da ezdi . Siemens Sony Ericcson ( sonra Sony olmasi ) ....



    Nokia sirf yillar once ilk olmanin kaymagini yemistir . Tekrar sekil degisiterecek birseyi varsa ayni zihniyetle hareket ederlerse felaketlerine bir yenisini eklerler sekil degismis hali ile ...




  • Nokia inatla androide geçmedi, sonunu getirdi. Bir de zamanında microsoft yöneticisi stephen elop du galiba. Nokianın başına geçince satıldı gitti zaten microsofta.

    Eğer N8 android ile gelseydi nokianın tahtı kolay kolay sallanmazdı. Şu an küllerinden doğmaya çalışıyor ama bakalım olacak mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.