Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
OGATECH OG-X152 DVD PLAYER

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> OGATECH OG-X152 DVD PLAYER Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mberk17

16 Şubat 2007; 15:40:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Ogatech kullanan arkadaşlar varsa bilgi paylaşımı yapalım. Firmware güncelleme falan. Görüşmek dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mberk17 -- 16 Şubat 2007; 15:57:07 >

OGATECH OGX-152 DVD PLAYER
http://forum.donanimhaber.com/m_12393393/tm.htm
mberk17

16 Şubat 2007; 15:45:51 

Firmware dosyası olan var mı sitede verilirken indirmiştim ben ama güncelleme olmadı cd cihazın içinde kaldı. dışarı çıkarması gerekiyormuş. Altyazılar da ufak görünüyor. Bunların dışında cihaz oldukça kullanışlı. USB ve sd girişleri var. MP4 leri okumadı MPEG4 çalıştırıyor ama MP4 formatını okumadı. Kullanan arkadaşlardan bilgi ve çözüm yolları bekliyoruz

OGATECH OGX-152 DVD PLAYER
http://forum.donanimhaber.com/m_12393393/tm.htm
solarisik

20 Şubat 2007; 13:08:14 

gecen gun bende hepsiburadadan aldim SRT altyazi disinda baska bir altyaziyi oynattiramadim. Kesinlikle bir firmware updateine ihtiyaci var gibi gozukuyor. Ogatechin sitesinden mail attim daha geri donen olmadi..

hudi

20 Şubat 2007; 16:22:23 

bende bu cihazdaki aile şifrelerindeki seçeneklerin ne manaya geldiğini anlayamadım

solarisik

20 Şubat 2007; 17:26:38 

bende cok incelemeye firsat bulamadim daha sadece gozume altyazi olayi carpti kurcalayinca haberdar ederim...

mberk17

21 Şubat 2007; 10:50:43 

Ya arkadaşım aile filtresi benim bildiğim kadarıyla orjinal dvd ler üretilirken içine filtre kodu da konuyor yani şu TV lerde şiddet içerir vs işaretler varya onun gibi. Eğer aile filtresi uygun değilse yani seçilen filmdeki içerik durumuna göre filmin seyredilmesini engelliyor.
mberk17

21 Şubat 2007; 10:57:59 

Ya arkadaşlar mp4 filmlerini oynatabiliyormusunuz ben oynatamamıştım ama.
Kendimce bir çözüm buldum arkadaşta mp4 player vardı onda filmleri oynatabilmek için filmleri mutlaka kendi transcoder programından geçirmek gerekiyordu. Onu denedik mp4 formatını avi formatına çeviriyor ama boyut ve kalite değişmiyor yalnız ses kalitesi biraz değişiyor. Ve cihaza attım çalıştırdı.
solarisik

21 Şubat 2007; 19:32:01 

son durum su mail atmistim. ilgili kisi telefonunuzu verin ordan konusalim dedi. verdim telefonu iste dedim srt disinda gostermiyor altyazilari felan
bana kumandadaki ROOT tusuna basin dedi. Kumandaya 30 kez baktim root tusu felan yok.. Isin ilginci kitapcigindaki kumanda resmindede yok ama arka
sayfalarda root tusundan behsediyor. Bu isi cozen bi arkadas varmi yaww.. yaklasik 20 kusur film denedim divx hic bi problem yaratmadi.. Usbsi gayet basarili bide su altyazi olayini
cozsem

mberk17

22 Şubat 2007; 8:23:06 

root tuşu ben de göremedim kumandada. Ayrıca firmaya ben de mail yollamıştım 10-15 gün sonra cevap yazdılar sonra tekrar mail attım cevap falan gelmedi. Firma satış sonrası pek de ilgili görünmüyor. Bütün bu karşılaşılan problemler yazılım güncelleme ile hallolacak şeyler. Firmanın el atması lazım
xsalix

24 Şubat 2007; 17:39:19 

Ogatech gerçekten kötü bir dvd player.Arkadaşım da vardı ben şahsen beğenmemiştim.

ahmetsfx

26 Mart 2007; 16:27:13 

Altyazı göstermek için önmce altyazı dosyasını seçin ve kumandadan "SUBTITLES" tuşuna basın daha sonra da play tuşuyla filmi oynatın. srt sub gösteriyo denedim, ama tek sorun altyazıların çok küçük olması...

NOKIA 7710 (S90) PAYLAŞIM ALANI

ACER AS5920G T7700 2.4Ghz 2GB GF 8600M GT 512MB

3dmark2003: 10541 3dmark2005: 6326 3dmark2006: 3601

http://ahmetfx.googlepages.com/bilgisayarm.jpg
mberk17

28 Mart 2007; 15:55:55 

Arkadaşlar firmaya mail attım uzunca bir süre cevap gelmedi. Geçen cevap gelmiş telefon numaramı yazmamı, arayacaklarını söylediler. Açıkçası pek inanmadım ama telefon numaramı yazdım aradan 2-3 saat geçti evi aradılar. 10-15 dakikaya yakın görüşmemiz oldu.

mp4 uzantılı filmleri cihaz oynatmıyordu onu sordum ve de altyazılar çok küçük çıkıyor onu değiştirip değiştiremeyceğimizi sordum. Yetkili bütün bunların cihaz hafızasına bağlı olduğunu bizim kullandığımız cihazın hafızasının düşük olduğunu söyledi. Yani fazla hafıza kapasitesi= fazla fiyat olduğunu söyledi ki haklı sayılırlar. Ayrıca güncelleme dosyasını niye siteden kaldırdıklarını sordum. Bazı kullanıcılar cihazları olur olmaz (benim gibi) güncellemeye kalkmışlar ve cihazları göçertmişler Allah'tan benim cihaz göçmedide. Güncelleme dosyasının sadece türkçe uyumluluğu için olduğunu söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mberk17 -- 28 Mart 2007; 15:58:14 >
mberk17

28 Mart 2007; 16:02:23 

Bir de arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti cihazda divx film seyrederken özellikle divx filmlerde (avi uzantılı) kesiklik oluyor bazen. sizlerde de böyle bir sorun oluyor mu onu soracaktım? sadece cd veya dvd den divx seyrederken değil flash disklerden seyrederkende bu kesiklik oluyor . Ben de baştan cd-dvd de olabilecek çiziklerden kaynaklanıyor zannettim ama ondan değil. acaba hafıza bunda da yetersiz mi kalıyor. Çünki divx leri okuyup encode edip öyle gösteriyor cihaz. Yoksa benim cihazda mı bi problem var acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mberk17 -- 28 Mart 2007; 16:05:07 >
ahmetsfx

29 Mart 2007; 0:02:32