OGATECH OG-X152 DVD PLAYER (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı

mberk17 -> OGATECH OG-X152 DVD PLAYER (16 Şubat 2007; 15:40:56)

Arkadaşlar Ogatech kullanan arkadaşlar varsa bilgi paylaşımı yapalım. Firmware güncelleme falan. Görüşmek dileğiyle

mberk17 -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (16 Şubat 2007; 15:45:51)

Firmware dosyası olan var mı sitede verilirken indirmiştim ben ama güncelleme olmadı cd cihazın içinde kaldı. dışarı çıkarması gerekiyormuş. Altyazılar da ufak görünüyor. Bunların dışında cihaz oldukça kullanışlı. USB ve sd girişleri var. MP4 leri okumadı MPEG4 çalıştırıyor ama MP4 formatını okumadı. Kullanan arkadaşlardan bilgi ve çözüm yolları bekliyoruz

solarisik -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (20 Şubat 2007; 13:08:14)

gecen gun bende hepsiburadadan aldim SRT altyazi disinda baska bir altyaziyi oynattiramadim. Kesinlikle bir firmware updateine ihtiyaci var gibi gozukuyor. Ogatechin sitesinden mail attim daha geri donen olmadi..

hudi -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (20 Şubat 2007; 16:22:23)

bende bu cihazdaki aile şifrelerindeki seçeneklerin ne manaya geldiğini anlayamadım

solarisik -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (20 Şubat 2007; 17:26:38)

bende cok incelemeye firsat bulamadim daha sadece gozume altyazi olayi carpti kurcalayinca haberdar ederim...

mberk17 -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (21 Şubat 2007; 10:50:43)

Ya arkadaşım aile filtresi benim bildiğim kadarıyla orjinal dvd ler üretilirken içine filtre kodu da konuyor yani şu TV lerde şiddet içerir vs işaretler varya onun gibi. Eğer aile filtresi uygun değilse yani seçilen filmdeki içerik durumuna göre filmin seyredilmesini engelliyor.

mberk17 -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (21 Şubat 2007; 10:57:59)

Ya arkadaşlar mp4 filmlerini oynatabiliyormusunuz ben oynatamamıştım ama.
Kendimce bir çözüm buldum arkadaşta mp4 player vardı onda filmleri oynatabilmek için filmleri mutlaka kendi transcoder programından geçirmek gerekiyordu. Onu denedik mp4 formatını avi formatına çeviriyor ama boyut ve kalite değişmiyor yalnız ses kalitesi biraz değişiyor. Ve cihaza attım çalıştırdı.

solarisik -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (21 Şubat 2007; 19:32:01)

son durum su mail atmistim. ilgili kisi telefonunuzu verin ordan konusalim dedi. verdim telefonu iste dedim srt disinda gostermiyor altyazilari felan
bana kumandadaki ROOT tusuna basin dedi. Kumandaya 30 kez baktim root tusu felan yok.. Isin ilginci kitapcigindaki kumanda resmindede yok ama arka
sayfalarda root tusundan behsediyor. Bu isi cozen bi arkadas varmi yaww.. yaklasik 20 kusur film denedim divx hic bi problem yaratmadi.. Usbsi gayet basarili bide su altyazi olayini
cozsem

mberk17 -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (22 Şubat 2007; 8:23:06)

root tuşu ben de göremedim kumandada. Ayrıca firmaya ben de mail yollamıştım 10-15 gün sonra cevap yazdılar sonra tekrar mail attım cevap falan gelmedi. Firma satış sonrası pek de ilgili görünmüyor. Bütün bu karşılaşılan problemler yazılım güncelleme ile hallolacak şeyler. Firmanın el atması lazım

xsalix -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (24 Şubat 2007; 17:39:19)

Ogatech gerçekten kötü bir dvd player.Arkadaşım da vardı ben şahsen beğenmemiştim.

ahmetsfx -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (26 Mart 2007; 16:27:13)

Altyazı göstermek için önmce altyazı dosyasını seçin ve kumandadan "SUBTITLES" tuşuna basın daha sonra da play tuşuyla filmi oynatın. srt sub gösteriyo denedim, ama tek sorun altyazıların çok küçük olması...

mberk17 -> OGATECH X152 DVD PLAYER (28 Mart 2007; 15:55:55)

[&:] Arkadaşlar firmaya mail attım uzunca bir süre cevap gelmedi. Geçen cevap gelmiş telefon numaramı yazmamı, arayacaklarını söylediler. Açıkçası pek inanmadım ama telefon numaramı yazdım aradan 2-3 saat geçti evi aradılar. 10-15 dakikaya yakın görüşmemiz oldu.

mp4 uzantılı filmleri cihaz oynatmıyordu onu sordum ve de altyazılar çok küçük çıkıyor onu değiştirip değiştiremeyceğimizi sordum. Yetkili bütün bunların cihaz hafızasına bağlı olduğunu bizim kullandığımız cihazın hafızasının düşük olduğunu söyledi. Yani fazla hafıza kapasitesi= fazla fiyat olduğunu söyledi ki haklı sayılırlar. Ayrıca güncelleme dosyasını niye siteden kaldırdıklarını sordum. Bazı kullanıcılar cihazları olur olmaz (benim gibi) güncellemeye kalkmışlar ve cihazları göçertmişler Allah'tan benim cihaz göçmedide. Güncelleme dosyasının sadece türkçe uyumluluğu için olduğunu söyledi.

mberk17 -> OGATECH X152 DVD PLAYER (28 Mart 2007; 16:02:23)

Bir de arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti cihazda divx film seyrederken özellikle divx filmlerde (avi uzantılı) kesiklik oluyor bazen. sizlerde de böyle bir sorun oluyor mu onu soracaktım? sadece cd veya dvd den divx seyrederken değil flash disklerden seyrederkende bu kesiklik oluyor . Ben de baştan cd-dvd de olabilecek çiziklerden kaynaklanıyor zannettim ama ondan değil. acaba hafıza bunda da yetersiz mi kalıyor. Çünki divx leri okuyup encode edip öyle gösteriyor cihaz. Yoksa benim cihazda mı bi problem var acaba

ahmetsfx -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (29 Mart 2007; 0:02:32)

Kardeş firmadan benim maile gelen cevap şöyle:

"Sayın ; Soyarslan almış olduğunuz ürünümüz yeni model olmaktadır, şuanda teknik bir problemden ötürü yollayamamaktayız, yazılım 15 gün içerisinde tarafımızdan size gönderilecektir."

Doğru mu hep birlikte göreceğiz.

mberk17 -> OGATECH X152 DVD PLAYER (30 Mart 2007; 16:05:48)

Ahmet bey sizin aldığınız model hangisi? Bir de altyazı ile video dosya ismi aynı olmadığı zaman altyazıları göstermiyor onu gerçi biliyorsunuzdur. Peki firma yazılım güncellemesi konusunda ne gibi bi değişiklik yapıyormuş bu konuda bir şey söylediler mi.

Bana da güncellemeyi siteden kaldırma sebebi olarak farklı şey söylemişlerdi. o zaman bizi oyalıyorlar herhalde

sarslanpay1 -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (31 Mart 2007; 10:39:09)

arkadaşlar bende firma ile görüştüm cihazın scart girişi olup olmadığını sordular scart girişli deyince de aynen 15 gün içerisinde proğramın geleceğini söylediler bana göre firma ilgili en azından cevap veriyorlar ama cihaz fiyatına göre süper

ahmetsfx -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (1 Nisan 2007; 13:14:46)

quote:

Orjinalden alıntı: mberk17

Ahmet bey sizin aldığınız model hangisi? Bir de altyazı ile video dosya ismi aynı olmadığı zaman altyazıları göstermiyor onu gerçi biliyorsunuzdur. Peki firma yazılım güncellemesi konusunda ne gibi bi değişiklik yapıyormuş bu konuda bir şey söylediler mi.

Bana da güncellemeyi siteden kaldırma sebebi olarak farklı şey söylemişlerdi. o zaman bizi oyalıyorlar herhalde

x152 Modeli, altyazıların video ile aynı isme sahip olması gerekmiyor. Önce altyazıyı seçiyorsunuz daha sonra filmi oynatıyorsunuz.Firma sadece dedğim maili attı.Birlikte göreceğiz, muhtemelen altyazıları büyüten bir yama olacak.

MnRl -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (1 Nisan 2007; 17:10:35)

Merakla bende bekliyorum. Yazılım gelince hersey dahada güzel olacak.

mberk17 -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (2 Nisan 2007; 8:12:50)

Arkadaşlar firmayla güncelleme konusunda konuştum ben altyazı meselesini falan. Altyazı konusunda bir güncelleme olamayacağını söylediler nedenini de cihazın rom hafızasının ancak şu anki çalışma koşullarına yettiğini söylediler. Eğer olursa tam süper olur.

mr_ekol -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (2 Nisan 2007; 11:57:27)

arkadaşlar bana bu sabah firmadan mail geldi ve ekinde bank30.rom isimli bi dosya var. denemek isteyenlere messengerle gönderebilirim. msn: kazim@celiknet.com

ahmetsfx -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (2 Nisan 2007; 12:30:04)

Peki hangi model için ve sen denedin mi?

mr_ekol -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (2 Nisan 2007; 13:02:32)

ogx152 için. mail bu sabah elime ulaştı ve daha eve giderek deneme şansım olmadı. denediğimde sonuçları burdan yazarım.

mberk17 -> OGATECH X152 DVD PLAYER (2 Nisan 2007; 16:37:04)

Peki bu güncelleme dosyası neyin güncellemesi bilgi verdiler mi? Alt yazı güncellemesi mı? Denedikten sonra cevap yazarsanız çok sevinirim. Bir de güncelleme dosyası cd ye nasıl kaydedilecek daha önce denemiştim ben cd yi çıkartmamıştı kilitlenip kalmıştı.

sarslanpay1 -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (4 Nisan 2007; 9:19:47)

MR_EKOL kardeş bahsettiğin proğramı deneme imkanın oldumu birde alt yazı sorununun çözümü için mi gönderildiğini öğrenmek istiyorum zira o proğram başka sitelerdede adı geçiyor nedir ne değildir merak ettim bol seyirli günler

mberk17 -> OGATECH X152 DVD PLAYER (4 Nisan 2007; 10:29:51)

Arkadaşlar adı geçen dosya diğer dvd oynatıcılar içinde aynı isimle geçiyor. Yanlışlıkla başka marka dvd yazılımı yüklemeye kalkarsanız cihazı göçertirsiniz. Bir de ilanlarda cd-rw - dvd-rw çalıştırdığı söyleniyor ben denedim tekrar kayıt edilen cdyi (CDRW) okumadı acaba cd de mi problem vardı. Çalıştıran deneyen oldu mu

sarslanpay1 -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (4 Nisan 2007; 18:12:51)

arkadaşlar ogatech.com.tr sitesinde download bölümüne hem x-149 hemde x-152 divx player için altyazı proğramları konmuş zipli dosyayı açın orada beni oku bölümünde ne işlem yapacağınız açıkça yazıyor ben dosyayı yeni indirdim yarın uygulama sonucunu yazarım bol neşeli seyirler

sarslanpay1 -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (4 Nisan 2007; 20:17:25)

evet ogatech kullanıcıları proğramı tarif edildiği gibi yükledim model x-152 sonuç başarılı en azından eskisinden iyi yazılar beyaz çıkıyor okunuyor bence alet şimdi tam süper oldu keyifli seyirler

birgaripyolcu -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (4 Nisan 2007; 20:58:30)

quote:

Orjinalden alıntı: sarslanpay1

evet ogatech kullanıcıları proğramı tarif edildiği gibi yükledim model x-152 sonuç başarılı en azından eskisinden iyi yazılar beyaz çıkıyor okunuyor bence alet şimdi tam süper oldu keyifli seyirler

Hocam rica etsem ekran görüntüsünün resmini buraya koyabilir misin? Teşekkürler

esegoz -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (5 Nisan 2007; 3:21:33)

Benim cihazımda ogatech x-152, ama scart girişi yok. Ben yeni yazılımı kullanamayacakmıyım. Bilginiz varmı?

sarslanpay1 -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (5 Nisan 2007; 8:17:36)

arkadaşlar sadece yazılar beyaz çıkıyor ama sarı olmasından daha iyi zira net okunuyor fakat yazıda büyüme yok eğer cihazın arkasında scart çıkışı yoksa firmayı arayın çünkü teknik servis yardımcı oluyor. son söyledikleri yazı büyütüldüğü taktirde ekran ayarı bozulabiliyormuş ben onların yalancısıyım ama şu an durum gayet iyi,

koengineer -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (5 Nisan 2007; 10:30:34)

merhaba arkadaşlar. dün bimeksten ogatech-149 aldım eve gittim koydum bir divx uzandım çekyata ve film başladı. ama bırakın çekyatta yatmayı oturarak bile göremedim altyazıları ve tv nin dibinden seyretmek zorunda kaldım ve tam bir hayalkırıklığına uğradım. yazılar sarı ve küçücük. şimdi ogatech sitesinden indirdim upgrade programını ve beni oku dosyasında aynen şunlar yazıyor :

Aşağıda belirtildiği gibi sırasıyla işlemleri uygulayınız

1: Download ettiğiniz dosyayı üzerinde hiçbir değişiklik yapmadan boş bir

cd ye yazdırınız ve cihazın içerisine yerleştiriniz.

2: Tv ekranında ( flaş,bank30.rom,flaş yazacaktır)

3: Kumandadan veya cihaz üzerinden play tuşuna basınız

4: Tv ekranında (Erase,Writing ) yazacak ve cihaz kapanacaktır.

5: Cihaz üzerinden açma kapatma tuşuna basarak cihazı çalıştırınız ve

içindeki cd yi çıkartınız güncelleme işleminiz başarıyla yüklenmiştir.

benim sorum şu : download ettiğimiz dosya zipli. hiç bir değişiklik yapmadan kopyalamak demek zipli dosyayı mı cdye yazmak demek? yoksa açacak mıyız zipli dosyayı? yardım ederseniz sevinirim

Dr.power -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (5 Nisan 2007; 12:08:39)

Zipli dosyayı önce açıp içindeki dosyayı cd ye kaydetmeniz lazım.. Cihazın zip formatını açmasını beklemeyin [sm=s17.gif]

koengineer -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (5 Nisan 2007; 12:45:42)

[sm=s17.gif] benim ki de soru mu yani [sm=s17.gif]

neyse arkadaşlar bu akşam eve gidince deneyip ekran görüntüsünü koyacam foruma. ama yazı fontu da büyüse iyi olacakmış.

koengineer -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (6 Nisan 2007; 10:11:31)

arkadaşlar cihazı upgrade ettikten sonra altyazı sorunu çözüldü. ekran görüntüsü koyacaktım ama bağlantı kablomu evde unutmuşum. altyazı boyut aynı renk beyaz. okunaklı.

mberk17 -> OGATECH X152 DVD PLAYER (6 Nisan 2007; 10:50:17)

Arkadaşlar tekrar kayıt edilen cd (CDRW) denediniz mi benim cihaz çalıştırmıyor sanki?_?

mberk17 -> OGATECH X152 DVD PLAYER (10 Nisan 2007; 9:42:55)

Arkadaşlar çok büyük bir yanlışlık yaptım firma ile görüştüm bana güncelleme dosyası yolladılar. Ben ogx152 cihazımı scartsız olduğunu zannediyordum güncellemeyi kurmadan önce de cihazın arkasına bakmadan güncelleme yaptım ve sonuç :::( Benim cihaz scartlı modelmiş. Arkada kabak gibi scart girişi mevcut. Cihaz göçtü. Böyle bir hatayı nasıl yaptım anlamıyorum. Alel ecele cihazı güncellemek isterken??. Bu konuda bilgisi olan varmı fabrika ayarlarına dönmek te kurtarmıyor cihazı. Yazılımı tekrar düzeltme şansım varmı ??

Bu arada OGx-152 cihazın SCARTSIZ modelinin altyazı güncelleme dosyası elimde mevcut. firma tarafından gönderilmiştir. İsteyene mail adresine gönderebilirim. Yalnız yanlışlıkla scartlı modelde denemeyin benim gibi. Zaten scartlı modelinin güncellemesi internette sitesinde mevcut var.

Cihazın yazılımını kurtarabilme konusunda önerisi olan varsa veya bilgisi olan yardım bekliyorum...

esegoz -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (10 Nisan 2007; 14:47:17)

Scartı olmayan 152 xlerin 2 adet modeli var, dolayısıyla 2 adet yazlım var. Kafanıza göre yazılım yüklemeyin. Ve burdaki insanlarada bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın ve yönlendirmeyiniz.. Firmanın teknik servisi ile görüşün. Size çok yardımcı oluyorlar. Tekrar söylüyorum kafanıza göre yazılım yüklemeyin, konuyu açan arkadaş gibi cihazı çökertirsiniz.

ahmetsfx -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (20 Nisan 2007; 13:48:09)

Arkadaşlar benim cihaz skart girişli ve doğru firmware yükledim. "DONE" yazdıktan sonra vihazı yeniden başlattım TV de bişi gözükmüyordu. Tekrar kapatıp açtığımda ise cihaz ölmüştü.Ne tuşlar çalışıyor ne de cihaz,TV ekranında bir belirti var. Acele yardım ederseniz sevinirim.

mberk17 -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (18 Mayıs 2007; 8:10:38)

Ahmet bey benim cihaz da göçmüştü. Servise götürdüm garanti kapsamında yaptırdım. Cihazın kartı yanmış yeni kart takıldı. 15 gün bekledim. Cihaz şu an çok güzel çalışıyor. Ayrıca güncel yazılımıyla beraber çalışıyor. Altyazılar beyaz çıkıyor.

keynowski -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (18 Mayıs 2007; 16:13:02)

bende de og x 152 skartlı divx oynatıcı var.Altyazılar yazılım güncellemesinden sonra sarıdan beyaza döndü.Ancak fotoğrafta da görüldüğü gibi parlak sahnelerde hemen hemen hiç okunmuyor.Sizlerde de böyle mi?Bu konuya bir çare bulan var mı?
Teşekkürler...

keynowski -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (18 Mayıs 2007; 16:19:19)

Bir filmden bir görüntü koydum buraya ama ben açamadım.Umarım siz görebiliyorsunuzdur.Kısacası altyazılar beyaz renkli ama kenarları siyah olmadığından, yani tamamen beyaz olduğundan okumak çok güç oluyor(parlak,açık renkli sahnelerde).

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/392892/B56A1212A7184B708671F43D5D782A20.jpg[/image]

keynowski -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (18 Mayıs 2007; 16:22:13)

Bu arada film izlerken görüntü gayet iyi, burada ekranın yarıdan alt kısmı parlak, üst kısmı mat görünüyor.Ama bu fotoğrafta öyle görünüyor.Gerçekte öyle değil,saygılarımla....

mberk17 -> Cevap: OGATECH X152 DVD PLAYER (22 Mayıs 2007; 10:32:43)

arkadaşım altyazı konusu bende de bu şekilde. Piyasada kaç çeşit dvd player varsa aşağı yukarı hepsi bu şekilde. Bunun çözümü yok artık bu fiyata bu kadar diyor firmalar. onlar da haklı. Böyle idare edeceğiz artık

undercut -> Cevap: OGATECH X149 DVD PLAYER (1 Haziran 2007; 15:34:33)

ya benım dıvx playerım flash bellekten okutunca yaklasık bır saat sonra altyazıyı kesıyor
napmalıyım bugun uptade edıcem eger cozulurse problem haber verırım..suu ana kadar aldıgım yere gıttım orda denedım hepsı aynı sıkıntıyı yaptı 55. yada 65 dakıkalarda kesıyor altyazıyı nasıl cozucem fıkrı olan varmı?

keynowski -> Cevap: OGATECH X149 DVD PLAYER (1 Haziran 2007; 21:31:34)

NTSC formatlı TV'lerde galiba altyazı daha düzgün görünüyor, bizim TV NTSC desteklemediğinden, ekran siyah-beyaz oluyor, Divx oynatıcıdan NTSC yi seçtiğimde.Yukarıda koymuş olduğum altyazı PAL formatında iken, bu ise NTSC. Başka 1-2 filmde de kontrol ettim, NTSC de daha okunaklı altyazılar...

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/392892/FFEE8F9A38C24D75B8BAF86C32109CA6.jpg[/image]

CoMiSeR -> Cevap: OGATECH X149 DVD PLAYER (21 Haziran 2007; 19:54:35)

evet arkadşalar baya bir yazmışsınız önceden alanlar memnunlar mı acaba, ben de almayı düşünüyorum,
alt yazı problemi s giderildi mi, usb ve kart okuyucudan sorunsuz divx çalştryor mu son geliştirmeleri nasıl vs vs ?

sarpertas -> Cevap: OGATECH X149 DVD PLAYER (21 Haziran 2007; 19:59:00)

ewt imhotep [8D] bende geldim arkadaşlar bende bikaç bişi sorayım bu vga çıkışı nasıl deneyen oldumu? taktığımız gibi çalışıyormu.bide can alıcı bi soru:)
hem vga çıkışıdan hemde svideo çıkışından aynı anda görüntü alabiliyo musunuz?
şu an 55-60 ytl ye arasında dolaşıyor fiyatları.aletin - yönlerini yazarsanız çok seviniriz[:'(]

Fulgura -> Cevap: OGATECH OG-X152 DVD PLAYER (22 Haziran 2007; 1:58:59)

Merhaba

Arkadaşlar bu üründen bahsederken USB flash belleklerdeki film vb dosyaları oynatabilmesinden de bahsetmişsiniz. Acaba bu USB porta sadece flash bellekler mi takılıyor yoksa elimdeki 2.5 inch harici 40 blık sürücüyü de takıp ondaki avi filmleri de oynatmak mümkün mü? Gidip hdd player alacağıma bundan alıp harici hd ile film izlemeyi ve CD olayını ortadan kaldırmayı planlıyordum da. Cevaplarınız için teşekkürler...

Cem

mberk17 -> Cevap: OGATECH OG-X152 DVD PLAYER (26 Haziran 2007; 11:49:39)

USB flash dışında taşınabilir hdd yi de denedik çalıştırıyor problemsiz. yalnız disk fat32 formatında olması gerekiyor.

Arkadaşlar bir de geçen çok eski çizik bir vcd yi denedim hiç problemsiz seyrettim. Ayrıca Tekrar kaydedilebilir DVD ye film atıp denedim hiç problem yok süper okuyor.

karauygur -> Cevap: OGATECH OG-X152 DVD PLAYER (28 Temmuz 2007; 20:06:02)

arkadaşlar cihaz gerkçekten mükkemele yakın.
hem cd kafası sony marka.
lakin bana üç ay kadar dayandı sonra vcd ve dvd formatları hariç kilitlenmeye başladı.
sonra hiç açamaz oldu.
usb ve kart girişi sorunsuz.
ayrıca sunny de görülen .dat dosyalarını vcd şeklinde görüyor ve aslanlar gibi okuyor.
geç buldum erken kaybettim başka bir problemi yok cihazın.

garanti filan demeyin bana garantiyi kaybettim.

Wesley -> Cevap: OGATECH OG-X152 DVD PLAYER (11 Ağustos 2007; 16:46:01)

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var.
Yazılımı güncellenirken yanlışlıkla flash diski çıkardım ve makine kilitlendi kaldı.. Şimdi hiç açılmıyor..
Servise göndermeden yapma yolumuz varmı? Teşekkürler

mberk17 -> Cevap: OGATECH OG-X152 DVD PLAYER (15 Ağustos 2007; 8:15:03)

Arkadaşım cihazda güncelleme ile ilgili bir problem var sanırım. Çünki bir kaç arkadaşın daha başına geldi güncelleyeyim diye ben cihazı göçerttim. Yapacak bir şey yok. Güncellemeyi kabul etmiyorsa servise başvuracaksın.

ibrahimalp -> Cevap: OGATECH OG-X152 DVD PLAYER (3 Ekim 2007; 6:47:48)

arkadaşlar bende philips taşınabilir disk almayı düşünüyorum 400 gb lık dvd player im destekler mi sizce ? Sorunsuz izleyebilir miyim ? birde Bendeki makina da ingilizce türkçe için güncelleme yapmam gerekiyor galiba ?

karauygur -> Cevap: OGATECH OG-X152 DVD PLAYER (14 Ekim 2007; 11:35:28)

genelde bunlar 120 gb a kadar destekliyor kardeş.
bir de mutlaka fat olması lazım hddnin.
şayet kullanabilsen bile 400 gb ı fat kullanmak ne derece doğrudur bilmem.
bu cihazların usb si 1.1 yani 2.0 değil.
ona göre alışverişini yap hatta denemen mümkünse dene.
benim 120 gb usb yi görüyor tanıyordu. 2.5" tabii.

ilker_01 -> Cevap: OGATECH OG-X152 DVD PLAYER (5 Aralık 2007; 19:31:36)

merhaba;
cihazım ogatech og-x152 04-04-2007 yazılımı yükledim fakat cihazda sadece menü dili türkçe dvd yi türkçe izleyemiyorum yazılımı flash bellek ile yükledim.
yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler.

newfalcon -> Cevap: OGATECH OG-X152 DVD PLAYER (31 Ocak 2008; 20:34:09)

arkadaşlar cihazımızda hangi yazılımın yüklü olduğunu nasıl anlarız. Bu cihazı alalı bir yıl oluyor. Aldıktan bhafta snra ön paneldeki tuşlar çalışmadı servise verdim. 1 ay sora tamir edilip gönderildi.

mberk17 -> Cevap: OGATECH OG-X152 DVD PLAYER (19 Şubat 2008; 11:24:37)

arkadaşlar altyazı olayını yazılımla ben çözdüm. yaklaşık 1 filmin altyazı atılması çift işlemcili bilgisayarla 1-2 dakika sürüyor evet inanması imkansız ama doğru.

altyazıyı bilgisayarda göremeyebilirsiniz dvd playerda subtitles tuşuna basarak görebilirsiniz ayrıca istediğiniz boyutta.
programın ismi AVIAddXSub ayrıntılı bilgi aşağıdan bulabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_21148009/tm.htm

ilye -> Cevap: OGATECH OG-X152 DVD PLAYER (9 Mart 2008; 18:47:23)

kardesler sıze bı sorum oclak aynı dvdden bendede var
fakat bazı formatları acareken ses ve goruntude kayma oluyor goruntu yavaslıyor sonra tekrar hızlanıp sese yetısyor,,
her 2,4dakıkadar bır goruntu ses arasında,,
ben dvd ye 5-6 divx attıgımdan dolayı faln mıı??*

gozmonot -> Cevap: OGATECH OG-X152 DVD PLAYER (9 Haziran 2008; 16:42:44)

LCD'nin yanında hediye verdiler...scart girişi bile olmadığını görünce bir işe yaracağını düşünmemiştim.. ama tüm formatları oynattı nerdeyse... basit bir cihaz ama kullanışlı. Birtek bahesildiği gibi alt yazı sorunu var. yazı çok silik karışık ve küçük....beyaz zeminde hele hiç okunmuyor... sorun güncelleme ile halledildiyse mutlu olucam...philips dvix playerimi hafıza yetersizliği nedeniyle fişten çekmekten ve dvixlerin başa dönmesinden sıkılmıştım.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.8125