u600'üm var.ve aldıktan 2 ay sonra üst tarafta soyulmalar başladı.aslında o kadar çok hata var ki renk atmasını bir süre sonra önemsemiyorsunuz. Ayrıca bariz soyulma yaşayan arkadaşlar 4077 sayılı yasa kapsamında bulundukları yerlerdeki hakem heyetlerine başvurarak ürünün bedelinin iadesini isteyebilirler.
ben sabah sordum peşin 470 taksitli 495 5 taksit...almayı düşünüyom..
evet fiyatı pahalı ama inanki değer.benim 2. eli sordum kaça alırsınız diye 300-320 dediler.yani satarkende iyi fiyat ediyor.ki benimki aralık faturalı ve kesinlikle soyulma yok korkmadan alabilirsiniz.radyo dinlemem diyosanız süper karizma bi telefon.u600 e emin olun 10 basar.fotograf kalitesi süper daha ne diyim
aslında aklıma e950 ve g800 kaldı ama fiyatının düşmesini bekliycem.yine de kararsızım.u700 ümü satmak zor geliyor.
edit: bu arada bazı sitelerde cameranın 3 veya 3.15 mp oldugu yazıyor.ikiside yalan.camera 3.2 mp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KABRESIĞMAZ -- 1 Mayıs 2008; 11:59:17 >
Ya arkadaslar soyulma olayi cozuldu mu anlamadim kimisi eski partilerde o sorun vardi diyor bazi yeni mesajlara bakiyorum arkadaslarda hala daha ayni sorun var.
Ya arkadaslar soyulma olayi cozuldu mu anlamadim kimisi eski partilerde o sorun vardi diyor bazi yeni mesajlara bakiyorum arkadaslarda hala daha ayni sorun var.
Sizce bu riski almaya deger mi yoksa u600 mu alsam???
kardeş, o riski almaya ASLA değmez, en azından u700 böyle bir riski almaya değecek bir telefon değil.. sana tavsiyem almaman ben 2-3 haftadır kullanıyorum nerdeyse, öncesinde e900 kullanıyordum şimdi ise u700 ve 6120 kullanıyorum,sana söyleyeceğim şu ki aslında samsung kendini fazla geliştirememiş e900'la arasında çok da fark olduğunu söyleyemeyeceğim ikincil kamera hariç.. doğru dürüst fark bile yok neredeyse 1.5 yıl arayla çıkmalarına rağmen.. üstelik telefonun kendi çizilmese bile tüm versiyon u700'lerin camı çok hassas ve hemen çiziliyor ve kalıcı kirler oluşuyor sana diyeceğim o ki bence KESİNLİKLE riske girme..