Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: samsung u600-u700 <yepyeni telefonlar>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: samsung u600-u700 <yepyeni telefonlar> Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7] 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
rascasse*

16 Eylül 2007; 23:20:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

chrome olan ayna gibi olan 2 kenarda olan yer soyuluyo beyaz oluo ayna gbi olmuo we parlamıo 1 haftaya kadar

Fernando Alonso..
gayzer

17 Eylül 2007; 2:01:19 

quote:

Orjinalden alıntı: coolgirlss

ve son bisey daha bu telefonun tam olarak neresi soyuluyor? sanırım benim telefonun su dönen yuvarlak tuşun ortasındaki mavi olan tuş yani ok tusu sanırım tırnakla basıldıgı için o alanda bi soyulma olabilir bnmkinde die düşünüorum lütfen bana belirtirmisiniz hangi bölgede soyulma olduğunu? ya bu telin profil ayarları nrde su internet bian önce kalksın sagtaraftan cvp lütfen

Arkadaşım rascasse'nin de belirttiği gibi üst kapağın etrafındaki krom görüntüsü veren kaplama kalktı. Bu arada sana sevineceğini umduğum başka birşey söyleyeyim dönen tuşun ortasındaki mavi dediğin şey naylon kaplama tıpkı ekrandaki koruma gibi. İstediğin zaman çıkarır atarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gayzer -- 17 Eylül 2007; 2:03:02 >

gurcan007

17 Eylül 2007; 9:33:08 

NOKİA E65 AL DOSTUM. EN İYİSİ O.
quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

N73,K810i,N80 arasında kalmışken 1 ay araştırdım sonra u700 e kaydım şimdi almaya gidiyordumki forumları okudum vazgeçtim ne alacam şimdi ya :D benim için önemli olan fotoğraf kalitesi,pil ömrünün uzun olması,üzerinde her seferinde parmak izlerimin kalmaması ve de çizilmeye karşı dirençli olması :D Sizce bu özellikler gözönünde bulundurulduğunda alınabilir bir telefonmu ? Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Saygılar.

Değiştir: çizilmeyi eklemeyi unutmuşum.

2008 YARIS D4D TERRA YAKAMOZ GÜMÜŞÜ
coolgirlss

17 Eylül 2007; 13:28:36 

saolun arkadaslar ya bılgılrınız için bu arada rascasse arkadas 5 gun oldu ama bı soyulma yok daha umarım bole devam eder valla soyulma işini duyunca gözüm gibi bakmaya basladım ya ben bu telın profil ayarlarını bulamıorum bı el atın be

Ewren

18 Eylül 2007; 16:05:12 

quote:

Orjinalden alıntı: gurcan007

quote:

N73,K810i,N80 arasında kalmışken 1 ay araştırdım sonra u700 e kaydım şimdi almaya gidiyordumki forumları okudum vazgeçtim ne alacam şimdi ya :D benim için önemli olan fotoğraf kalitesi,pil ömrünün uzun olması,üzerinde her seferinde parmak izlerimin kalmaması ve de çizilmeye karşı dirençli olması :D Sizce bu özellikler gözönünde bulundurulduğunda alınabilir bir telefonmu ? Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Saygılar.

E65 kesinlikle tavsiye etmem. kapagı hemen soyuluyor. bende de u700 var neredeyse 1 aydır kullaniorum. Allaha sukur bir soyulma durumu yok su ana kadar..

Ayrıca u700 de mesajlari nasil hafıza kartında saklayabiliyoruz. ya da oraya kayit olmasini sagliyoruz. konu hakkinda bilgisi olan varmi?

Söz konusu VATAN ise, gerisi TEFERRUATTIR.

HTC TOUCH DIAMOND
AR_159

19 Eylül 2007; 0:16:37 

quote:

Orjinalden alıntı: Ewren

quote:

Orjinalden alıntı: gurcan007

quote:

E65 kesinlikle tavsiye etmem. kapagı hemen soyuluyor. bende de u700 var neredeyse 1 aydır kullaniorum. Allaha sukur bir soyulma durumu yok su ana kadar..

Ayrıca u700 de mesajlari nasil hafıza kartında saklayabiliyoruz. ya da oraya kayit olmasini sagliyoruz. konu hakkinda bilgisi olan varmi?

samsung u700 çok güzel bir telefon dış görünüş olarak, kamerası haricinde e65ten üstün bir yanı yok.e65in wireless özelliği çok güzel.nokia e65i 3aydan beri kullanıyorum hiç bir soyulma olmadı herkese tavsiye ederim.

VW JETTA COMFORTLİNE 1.6FSI
PEUGEOT 206CC 1.6 BVA
Ewren

20 Eylül 2007; 16:35:27 

ya arkadaslar aynı isim uzerine neden 1 den fazla numara kayıt edemiyoruz.. en sevmedigim ozellik bu.. bunun icin ekstra bi prgram falan varmi acaba?

HTC TOUCH DIAMOND
rascasse*

20 Eylül 2007; 17:22:28 

bu telefonu nokialar gibi ewde kendı pc mizden yazılımını update edebiliyorumuyuz?

Fernando Alonso..
sarıkanaryam

21 Eylül 2007; 21:47:50 

bu teli d900 gibi tutar diye tahmin ediyodum..
ama d900 hala favori gözüküyor ve satıyor...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
coolgirlss

22 Eylül 2007; 22:20:24 

tutmadı diosun vardır bi bildiğin

mossad64

24 Eylül 2007; 20:50:51 

burası benim köyüm U700 ile çektim

http://www.ordekhaci.com/koy3b.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mossad64 -- 24 Eylül 2007; 20:52:20 >

lodosarif

26 Eylül 2007; 2:11:21 

ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ ARTTIRMANIN BİR YOLU VAR MI?VİDEO ÇEKİMİ BERBAT.FOTOĞRAF ÇEKİMİNE GÖRE VİDEO GÖRÜNTÜ KALİTESİ YOK SAYILIR.BİLGİSİ OLAN,BİLMEDİĞİMİZ BİR AYARI VAR MI?

MuSoniC

Sisteme Gözat

27 Eylül 2007; 1:35:41 

quote:

Orjinalden alıntı: lodosarif

ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ ARTTIRMANIN BİR YOLU VAR MI?VİDEO ÇEKİMİ BERBAT.FOTOĞRAF ÇEKİMİNE GÖRE VİDEO GÖRÜNTÜ KALİTESİ YOK SAYILIR.BİLGİSİ OLAN,BİLMEDİĞİMİZ BİR AYARI VAR MI?

maalesef U700'ün videosu D600, D900, U600 gibi 352x288 çözünürlüğünde değil. 176x144 çözünürlükte bu yüzden video çekimi kötü.

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PZ800E Full HD & Sony BRAVIA KDL-20S2000
  • Ses Sistemi: Panasonic SC-HT885 Ev Sinema Sistemi
Konsol: PS3 40 GB PAL Oyunlar: GTA IV & GT5 P PSN: mussa85
Ewren

27 Eylül 2007; 15:03:16 

quote:

Orjinalden alıntı: mossad64

burası benim köyüm U700 ile çektim

http://www.ordekhaci.com/koy3b.jpg

çok güzel yer.. kaç kişi yaşıyor o köyde merak ettim :) 50 kişi anca çıkar herhalde.. tam kafa dinlemelik..

HTC TOUCH DIAMOND
HiFeLiFE

6 Ekim 2007; 14:45:25 

Arkadaşlar forumu başından sonuna kadar teker teker okudum. Öncelikle forumda telefonla ilgili bütün soruları cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Böyle forumlar gerçekten çok yararlı oluyor. Forumun ilk 5 sayfasında telefon yere göğe sıdırılamıyor ama son 2 sayfa da yerden yere vuruluyor. Ben bu telefonu ya bugün ya da yarın alacam ben bundan önce N-93 kullanıyordum inanırmısınız dvd kalitesinde video çekiyodu wireless modemi vardı istediğin zaman internete bağlanıyordun ama ben bunları kullandım mı HAYIR telefonun o kadar çok özelliği vardı ki hiç birini adam akıllı kullanmadım ve telefon tabiri cahizse takozdu! Bence telefon alacak biri telefonu ne amaçla kullanacağını bilmeli fotograf çekiyor mu hemen hemen her telefon fotoğraf çekiyor ama telefonun çektiği fotoğrafı ne kadar kullanıyorsunuz ara da bir ise video zaten çekmiyorsanız telefonunuz ince olsun rahatça taşıyayım şık ve zarif olsun diyorsanız bence U-700 tam size göre ben fo