Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: samsung u600-u700 <yepyeni telefonlar>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: samsung u600-u700 <yepyeni telefonlar> Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ocean

31 Ağustos 2007; 16:28:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

abi valla değmez ya o kadar düşük video kaydı olurmu yaw 6600 dan farkı kalmadı onun o zaman

Ewren

31 Ağustos 2007; 17:00:00 

bu telefon özellik için değil bence tasarım için alınır. benim hosuma gitti telefon.
video ve fotoğraf için dijital fotoğraf makinasından şaşmayın. ben telefonu fotograf yada video icin kullanmam.

Söz konusu VATAN ise, gerisi TEFERRUATTIR.

HTC TOUCH DIAMOND
gokselgok

1 Eylül 2007; 3:36:52 

u700'ü geri verip n73 aldım ve cok hosuma gitti.fotograf kalitesi cok daha iyi gibi geldi bana.boyutları büyük ama yaptıgı işte büyük (u700'e göre).gece çekimleri gerçekten muhtesem ve üzülerek söylüyorum 3.2 mp 2 telefon arasında acık bir fark doguyor samsung u700 nokia n73'ün yanına bile yaklasamıyor....zamanında nokia hayatta kullanmam kaba ve yavas bir telefon dedigimi hatırlıyorumda büyük konusmusum....son olarak sunu söyliyim SAMSUNG firmasının bu politikası müsterilerine resmen hakarettir ve aptal yerine koymaktır.buda benim fikrim SAYGILAR HERKESE

Asus p5kc--c2d E6850--250gb seagate--Ocz Gold 3*1--Cooler master 620w--asus ligtscribe--Lg h20L BLU-RAY Rewrıter--sony 40v3000 40'lcd tv(1080p)--XBOX360
alon2024

1 Eylül 2007; 11:10:14 

U700 fiyat olarak diğer modellere göre çok daha iyi bir seçenek , bu kadar şık zarif ve özellikli bir telefon diğer modellerde yok bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alon2024 -- 1 Eylül 2007; 13:14:50 >

copyleft

1 Eylül 2007; 16:04:05 

arkadasım u700 ü alalı iki hafta olmadı hemen soyulmaya basladı ekranın sağ tarafı. elimle üstünden geçtiğim zaman soyulan tarafın biraz yüksek olduğunu gördüm sanırım sebebi buydu. ertesi gün başarıya gidildi ve kullanıcı hatası oldugu söylendi. tabi sert cıkışınca kasa değiştirelim dendi. ama yeni telefon verilmiyo. samsung bunu yapmamalı. veya satıcı firma

buarada video çekim kalitesi çok düşük.
radyo yok.
video izlerken tam ekran yapamıyosun.
foto çekerken en yüksek çözünürünürlükte zoom yok. sedece benim bulduklarım bunlar. belki daha var belkide yok. ama görünüş güzel ona kimse bişey diyemez.

ben d900i kullanıyorum kendi telefonumda fazla bi özelli,k yok diyodum. ama u700 ü görünce d900i nin daha ii olduğunu gördüm. tabi tercih meselesi.

ancak telefon alacak arkadaşların ne marka olursa olsun önce netten araştırsın özellikle bu siteden. aksi taktirde çok pişman olurlar. verilen para gerçekten az para değil.

http://forum.donanimhaber.com/m_9027995/mpage_134/key_/tm.htm
gokselgok

1 Eylül 2007; 16:22:59 

u700'de video izlerken full ekran yapılabiliyor secenekler deyip ekranı yatay yap deniliyordu galiba.1 gün kullandım aklımda kalan bunlar....

Asus p5kc--c2d E6850--250gb seagate--Ocz Gold 3*1--Cooler master 620w--asus ligtscribe--Lg h20L BLU-RAY Rewrıter--sony 40v3000 40'lcd tv(1080p)--XBOX360
copyleft

1 Eylül 2007; 16:33:04 

quote:

Orjinalden alıntı: gokselgok

u700'de video izlerken full ekran yapılabiliyor secenekler deyip ekranı yatay yap deniliyordu galiba.1 gün kullandım aklımda kalan bunlar....

öle bi secenek yok sanırım kalitenin düşük olmasından kaynaklanıyo

http://forum.donanimhaber.com/m_9027995/mpage_134/key_/tm.htm
gokselgok

1 Eylül 2007; 16:55:13 

istersen bir daha kurcala ben yaptıgıma eminim çünkü...videoyu ''baslatmadan önce'' yatay olarak seyret die bir secenek vardı ama nasıl yapılıyordu tam tarifini veremiyorum sana suan...

MarjinaL_Kirpi

1 Eylül 2007; 17:46:11 

N73,K810i,N80 arasında kalmışken 1 ay araştırdım sonra u700 e kaydım şimdi almaya gidiyordumki forumları okudum vazgeçtim ne alacam şimdi ya :D benim için önemli olan fotoğraf kalitesi,pil ömrünün uzun olması,üzerinde her seferinde parmak izlerimin kalmaması ve de çizilmeye karşı dirençli olması :D Sizce bu özellikler gözönünde bulundurulduğunda alınabilir bir telefonmu ? Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Saygılar.

Değiştir: çizilmeyi eklemeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kirpi -- 1 Eylül 2007; 17:47:58 >

lawyeer

2 Eylül 2007; 0:03:17 

slm arkadaşlar bu u 700 ün sağ tarafındaki internet kısa yolu slinebiliyor mu ve ayrıca telefon arama yaptığında tuş kilidi kilitleniyor. sizinkide öyle mi bir bilgi verirseniz sevinirim

lawyeer

2 Eylül 2007; 19:46:25 

bir de bu telefon mp4 leri oynatmıyor mu

gayzer

2 Eylül 2007; 21:36:46 

Hayır var arkadaşım. Videoyu seyrederken seçeneklerden girip "yatay olarak" seçeneğini kullanarak yapabileceğin gibi, yine video açıkken kare tuşuna basarakta tam ekran izleyebilirsin.

gayzer

2 Eylül 2007; 21:55:13 

quote:

Orjinalden alıntı: lawyeer

slm arkadaşlar bu u 700 ün sağ tarafındaki internet kısa yolu slinebiliyor mu ve ayrıca telefon arama yaptığında tuş kilidi kilitleniyor. sizinkide öyle mi bir bilgi verirseniz sevinirim

Evet arama yaparken kilitleniyor ama bu arama esnasında istenmiyen durumları önlüyor.

lawyeer

2 Eylül 2007; 22:47:16 

gayzer arkadaşım teşekkürler bilgilerin için mp4 leri açamıyorum. d 900 de çektiğim video ve resimleri göstermiyor bunun bir yolu var mı

gayzer