bu telefon özellik için değil bence tasarım için alınır. benim hosuma gitti telefon. video ve fotoğraf için dijital fotoğraf makinasından şaşmayın. ben telefonu fotograf yada video icin kullanmam.
u700'ü geri verip n73 aldım ve cok hosuma gitti.fotograf kalitesi cok daha iyi gibi geldi bana.boyutları büyük ama yaptıgı işte büyük (u700'e göre).gece çekimleri gerçekten muhtesem ve üzülerek söylüyorum 3.2 mp 2 telefon arasında acık bir fark doguyor samsung u700 nokia n73'ün yanına bile yaklasamıyor....zamanında nokia hayatta kullanmam kaba ve yavas bir telefon dedigimi hatırlıyorumda büyük konusmusum....son olarak sunu söyliyim SAMSUNG firmasının bu politikası müsterilerine resmen hakarettir ve aptal yerine koymaktır.buda benim fikrim SAYGILAR HERKESE
arkadasım u700 ü alalı iki hafta olmadı hemen soyulmaya basladı ekranın sağ tarafı. elimle üstünden geçtiğim zaman soyulan tarafın biraz yüksek olduğunu gördüm sanırım sebebi buydu. ertesi gün başarıya gidildi ve kullanıcı hatası oldugu söylendi. tabi sert cıkışınca kasa değiştirelim dendi. ama yeni telefon verilmiyo. samsung bunu yapmamalı. veya satıcı firma
buarada video çekim kalitesi çok düşük. radyo yok. video izlerken tam ekran yapamıyosun. foto çekerken en yüksek çözünürünürlükte zoom yok. sedece benim bulduklarım bunlar. belki daha var belkide yok. ama görünüş güzel ona kimse bişey diyemez.
ben d900i kullanıyorum kendi telefonumda fazla bi özelli,k yok diyodum. ama u700 ü görünce d900i nin daha ii olduğunu gördüm. tabi tercih meselesi.
ancak telefon alacak arkadaşların ne marka olursa olsun önce netten araştırsın özellikle bu siteden. aksi taktirde çok pişman olurlar. verilen para gerçekten az para değil.
istersen bir daha kurcala ben yaptıgıma eminim çünkü...videoyu ''baslatmadan önce'' yatay olarak seyret die bir secenek vardı ama nasıl yapılıyordu tam tarifini veremiyorum sana suan...
N73,K810i,N80 arasında kalmışken 1 ay araştırdım sonra u700 e kaydım şimdi almaya gidiyordumki forumları okudum vazgeçtim ne alacam şimdi ya :D benim için önemli olan fotoğraf kalitesi,pil ömrünün uzun olması,üzerinde her seferinde parmak izlerimin kalmaması ve de çizilmeye karşı dirençli olması :D Sizce bu özellikler gözönünde bulundurulduğunda alınabilir bir telefonmu ? Kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Saygılar.
Değiştir: çizilmeyi eklemeyi unutmuşum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kirpi -- 1 Eylül 2007; 17:47:58 >
slm arkadaşlar bu u 700 ün sağ tarafındaki internet kısa yolu slinebiliyor mu ve ayrıca telefon arama yaptığında tuş kilidi kilitleniyor. sizinkide öyle mi bir bilgi verirseniz sevinirim
Hayır var arkadaşım. Videoyu seyrederken seçeneklerden girip "yatay olarak" seçeneğini kullanarak yapabileceğin gibi, yine video açıkken kare tuşuna basarakta tam ekran izleyebilirsin.
slm arkadaşlar bu u 700 ün sağ tarafındaki internet kısa yolu slinebiliyor mu ve ayrıca telefon arama yaptığında tuş kilidi kilitleniyor. sizinkide öyle mi bir bilgi verirseniz sevinirim
Evet arama yaparken kilitleniyor ama bu arama esnasında istenmiyen durumları önlüyor.