Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: samsung u600-u700 <yepyeni telefonlar>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: samsung u600-u700 <yepyeni telefonlar> Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
levis_mk

25 Ağustos 2007; 3:08:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: memolix

quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

@memolix

kendini mi kandiriyorsun bilmem ama benim bildigim ozellik deyince telefonla alakali ilk akla gelen onemli ozellikler telefonun kamerasi,video kalitesi,ekran kalitesi,şarji,radyosu,ses kalitesi ve seviyesidir..gider de gider...ama ilk akla gelen bunlardir...bence biraz durust ol kendine karsi...telefonunda video kalitesinin ve sarjinin daha iyi olmasini mi isterdin yoksa ornekler vererek acikladigin imdat cagrisini mi...ayrica canin sikilinca imdat cagrisiyla oynamayi dusunmuyorsun heralde ??

Makineyi alarak mi kendimi kandiriyorum :) Kimin kendini kandirdigi aleni.Madem fiyasko diyorsun bu telefona madem ozellik yok diyorsun o zaman alma ya. Ama almayi dusunen insanlarada mani olman dogru birsey degil.Cunku onyargili yorumlarin yuzunden haksizlik yapiyorsun urune ve yorumlarla almayi dusunen insanlara. Ozellik yok demissin de; Telefonun 3.2mp kamerasi olsun,3G olsun sesi olsun goruntusu,kullanilan malzemesi olsun dizayni karizmasi yeter be.umarim birgun mobil izleme ve imda cagrisi gibi ozelliklere ihtiyac duyacak durumlara dusmezsin. O tur durumlarda radyo mi kurtarcak seni?? Radyo senin icin cok cok onemli bir ozellik olarabilir ama bunu genellemen yanlis.Benim icin hic bir onemi yok radyonun olmayisi.Daha iyiyi isteme konusunda ise; Herkes herzaman en iyisini ister ama bunu sen bilmiyorsan ben soylim sana teknoloji sirketlerinin satis strajelerine istinaden urunler uretilip satisa sunuluyor.Acaba nasil cok satabilirim diye.Herzaman bi yerden verip bi yerden kisarlar.

agzina saglik kardesim nasil bukadar guzel ozetlemisin olayi afferin sana,bu arkadas gitmis herhangi bir dukkanda eline alip bakmis ve ozetlemis telefonu.bu kadar mi yahu???benim u600 var ve muhtesem bir tel.aldigimda inanirmisin sarji bosaltip dolduruyordum ozelliklerini bulmak icin.....ama goruyorum ki bazi kisiler cok mu dahi yoksa biz mi gerizekaliyia anlamadim gitti...neyse memolix kardesim sen takma kafana,u600 icin neler yazmiyorlardi ki daha once yok arizalaniyormus yok toplatiliyormus ama tel.alinca gordum ki bunlari yazan arkadaslar cok kiskancmislar...kiskancliklarindan dolayi urunu kotuluyorlar baska ne olabilir ki?radyoya gelince u600 de radyo var inanirmisin bir defa bile acmamisim dinlemeye senin gibi ben de onemsemiyorum ama onemseyenler var ve de tabi ki prestij icin gene de koymaliydilar ama her guzelde mutlaka bir kusur olacak...tel.alinca umarim bizimle paylasirsin ozelliklerini degil mi dostum?hadi saglicakla kal....

memolix

25 Ağustos 2007; 11:18:46 

quote:

Orjinalden alıntı: levis_mk

quote:

Orjinalden alıntı: memolix

quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

@memolix

kendini mi kandiriyorsun bilmem ama benim bildigim ozellik deyince telefonla alakali ilk akla gelen onemli ozellikler telefonun kamerasi,video kalitesi,ekran kalitesi,şarji,radyosu,ses kalitesi ve seviyesidir..gider de gider...ama ilk akla gelen bunlardir...bence biraz durust ol kendine karsi...telefonunda video kalitesinin ve sarjinin daha iyi olmasini mi isterdin yoksa ornekler vererek acikladigin imdat cagrisini mi...ayrica canin sikilinca imdat cagrisiyla oynamayi dusunmuyorsun heralde ??

Makineyi alarak mi kendimi kandiriyorum :) Kimin kendini kandirdigi aleni.Madem fiyasko diyorsun bu telefona madem ozellik yok diyorsun o zaman alma ya. Ama almayi dusunen insanlarada mani olman dogru birsey degil.Cunku onyargili yorumlarin yuzunden haksizlik yapiyorsun urune ve yorumlarla almayi dusunen insanlara. Ozellik yok demissin de; Telefonun 3.2mp kamerasi olsun,3G olsun sesi olsun goruntusu,kullanilan malzemesi olsun dizayni karizmasi yeter be.umarim birgun mobil izleme ve imda cagrisi gibi ozelliklere ihtiyac duyacak durumlara dusmezsin. O tur durumlarda radyo mi kurtarcak seni?? Radyo senin icin cok cok onemli bir ozellik olarabilir ama bunu genellemen yanlis.Benim icin hic bir onemi yok radyonun olmayisi.Daha iyiyi isteme konusunda ise; Herkes herzaman en iyisini ister ama bunu sen bilmiyorsan ben soylim sana teknoloji sirketlerinin satis strajelerine istinaden urunler uretilip satisa sunuluyor.Acaba nasil cok satabilirim diye.Herzaman bi yerden verip bi yerden kisarlar.

agzina saglik kardesim nasil bukadar guzel ozetlemisin olayi afferin sana,bu arkadas gitmis herhangi bir dukkanda eline alip bakmis ve ozetlemis telefonu.bu kadar mi yahu???benim u600 var ve muhtesem bir tel.aldigimda inanirmisin sarji bosaltip dolduruyordum ozelliklerini bulmak icin.....ama goruyorum ki bazi kisiler cok mu dahi yoksa biz mi gerizekaliyia anlamadim gitti...neyse memolix kardesim sen takma kafana,u600 icin neler yazmiyorlardi ki daha once yok arizalaniyormus yok toplatiliyormus ama tel.alinca gordum ki bunlari yazan arkadaslar cok kiskancmislar...kiskancliklarindan dolayi urunu kotuluyorlar baska ne olabilir ki?radyoya gelince u600 de radyo var inanirmisin bir defa bile acmamisim dinlemeye senin gibi ben de onemsemiyorum ama onemseyenler var ve de tabi ki prestij icin gene de koymaliydilar ama her guzelde mutlaka bir kusur olacak...tel.alinca umarim bizimle paylasirsin ozelliklerini degil mi dostum?hadi saglicakla kal....

Merhabalar dostum Levis_mk

Telefonu aldigim zaman tabiki ozelliklerini ve tecrubelerini seve seve paylasirim.Ve bu paylasimlarla (resim,video,ses,batarya suresi vs.)insallah telefonu almayi dusunen arkadaslara yardimci olur.Birsey soylemek istiyorum o da hic kimse mukemmelliyetci olamaz ve mukemmel bir urunde uretemez.O yuzden kimse dort dortluk birsey aramasin.Ama biz insanoglu mukemmeli arariz ve hep arkasindan kosariz.Hep en iyisi elimizin altinda olsun isteriz.Doymayiz yani hep olsun hep olsun deriz.Bu insanin yaratilis fitratinda var cunku.Oysa bizde biliriz ki mukemmeli uretemeyeceklerini ki bunada kadir olmadiklarini.Allah'tir sadece mukemmel yapabilen herseyi, kusursuz kilabilen.Bu vasiflere kadir olan.Bu telefonlarida sonucta insanoglunun muhendisleri sonucu ortaya cikan + satis strajesi ile beraber piyasaya sunulan seylerdir.Ve bencede cok guzel bir is cikarmislar.Ellerine saglik.Dizayni ozellikleri tasarimi tatmin edici hatta muthis olmus.Yanimizda severek tasiyacagimiz bir cihaz.Ama daha telefonu almadan denemeden bilmeden eline almadan incelemeden atip tutmakta hos birsey degil.Cunku bu foruma guvenen insanlar var yorumlara deneyimlere inanip karar verenler var.O yuzden yorumlarken objektif olalim.Saglicakla kalin...

Para ve insan arasında karşılıklı ilişki şöyledir; İnsan parasının sahtesini yapar,parada insanın...
alisan

25 Ağustos 2007; 12:15:23 

quote:

Orjinalden alıntı: kosovali_111

sesli video kaydı war fakat benim ilk cektiğim video kaydı 13 saniye ile sınırlandırılı. yani istediğimiz kadar çekemiyoruz. 6600 gibi yani... radyo yok. telefon genel itibariyle qüzel. ön camının aynadan farkı yok. ayna qibi parlıyo. çok qüzel bi telefon. dokunmatik beni rahatsız eder diyosan ben 1-2 qün içinde alıştım. bence hoş bir tlf...

video kaydının kısa olması mms icin hazırlanan video icindir.

ayarlardan farklı bir secenegi secerek daha uzun ve daha kaliteli cekebilirsin.

u700 kullanmadım ama

arkadasımda d900 vardı ve niye bu kadar kısa video cekiyo diye sormustu bana

bende biraz kurcaladım ve anladımki mms yollanırken fazla yer kaplamasın diye o kadar kısa video cekiyomus.

ve bir kac ayar yaptım suan cok daha uzun video cekiyo

sende bir ayarları kurcalasan belki mms modunda kalmıstır
o yüzden kısa video cekiyodur

DH KARTALLARI TIKLA
kosovali_111

25 Ağustos 2007; 13:00:06 

quote:

Orjinalden alıntı: alisan

quote:

sesli video kaydı war fakat benim ilk cektiğim video kaydı 13 saniye ile sınırlandırılı. yani istediğimiz kadar çekemiyoruz. 6600 gibi yani... radyo yok. telefon genel itibariyle qüzel. ön camının aynadan farkı yok. ayna qibi parlıyo. çok qüzel bi telefon. dokunmatik beni rahatsız eder diyosan ben 1-2 qün içinde alıştım. bence hoş bir tlf...

u700 kullanmadım ama

bende biraz kurcaladım ve anladımki mms yollanırken fazla yer kaplamasın diye o kadar kısa video cekiyomus.

ewet mms içinmiş. şimdi tüm hafıza seçeneğini tıkladım. teşekkürler alisan

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
memolix

25 Ağustos 2007; 13:10:45 

Bu tur bilgileri paylastiginiz ii oluyor tskler..

Para ve insan arasında karşılıklı ilişki şöyledir; İnsan parasının sahtesini yapar,parada insanın...
levis_mk

26 Ağustos 2007; 3:10:25 

selam memolix kardes gene cok guzel ozetlemissin olayi tebrik ederim seni...dedigin gibi yaniii....mukemmeli yaratan sadece allah,tir baska zaten olmamis olamaz da...senin de soyledigin gibi insan hep ister ister ister...muhtesem bir urun verirsin eline gene de bir kusur mutlaka ama mutlaka buluruz..neyse o kadar derin girmeyelim telefonlar gercekten cok guzel..benim u600 kim gorse bayilir mutlaka eline almak,kurcalamak ister.simdilik bu kadar umarim paylasacak cok seylerimiz olacak hadi kalin saglicakla arkadaslar ozellikle de memolix kardes...

CeEr

26 Ağustos 2007; 4:41:43 

Aarkadaşlar adamlar uzay mekiği yapsa radyosu yok bunun diyeceksiniz.Üstünde 1GB kart geliyor.Atarsın 200 adet mp3 ünü cayır cayır dinlersin.DJ leri mi çok seviyorsunuz anlamadım
Tip olarak süper olsa da tabi ki her şeyi bir arada bulunduran bir telefon değil.Öyle olduğunu iddia eden tlf'nun da fiyatı 1500ytl oluyor.Kamera olarak autofocus artı ama makrosunun olmaması eksi.Şarj süresi olarak U600'e göre 3saatten 5saate çıkmış.Az gibi gelebilir fakat %60küsürlük bir artışa tekabül eder.Şimdiki tlf'um K750i'nin de yarısı gibi bir şey oluyor bir taraftan
Koskoca samsung bir gps yada wi-fi nasıl koyamaz anlamış değilim olsa süper olurdu tabiki.Ama fiyat 4haneli olurdu.
Samsung'un bu tlf'na koyduğu herhangi bir özellik kimbilir hangi diğer modelinin satışını yüzde kaç etkiliyor.Adamlar ayarlıyor işte ince ince.
İçine girip karşılaştırdıkça uğraştıkça her tlf'dan soğudunuzu göreceksiniz.Tipi hoşuna gittiyse wifi'siz gps'siz de yapabiliyorsan alacaksın takılacaksın.Kaffaya takmayacaksın çok Saygılarımla hepinize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeEr -- 26 Ağustos 2007; 4:53:59 >

safaksaylam

26 Ağustos 2007; 13:18:22 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alisan

quote:

u700 kullanmadım ama

ewet mms içinmiş. şimdi tüm hafıza seçeneğini tıkladım. teşekkürler alisan

Ben sana bunu söyleyecektim kosovalı ama önceki muhabbetimizden sonra söylememek daha iyidir herhalde onu da denemiştir diye düşündüm

enteresavar

26 Ağustos 2007; 13:26:58 

radyo benim içinde hiç önemli değil artık kullanılmıyo çünkü;küçük bir detay ama olmasıda iyi olurdu.benim için ses kalitesi önemli mesela mp3ler için enazından sony ericsson a göre ses kalitesi nasıl acaba kıyaslarmısınız(walkman telefonlara göre)

GERİ SAYIM;Sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR !
htuna

26 Ağustos 2007; 19:34:01 

kullanan arkaşlar telefonda otofokus ve macro modu ver değil mi?
benim de şurda 2-3 günüm kaldı almak için de merak ettim.

kosovali_111

26 Ağustos 2007; 23:21:54 

quote:

Orjinalden alıntı: htuna

autofocus var ama macro yu göremedim. fakat panoromik çekim modu var ( 360 derece çekim modu )

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
htuna

26 Ağustos 2007; 23:49:55 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: htuna

autofocus var ama macro yu göremedim. fakat panoromik çekim modu var ( 360 derece çekim modu )

neyse almaya gidince bakarım artık...sağolasın yine de cevabın için. sen yine de görürsen yazarsın kosovali_111 arkadaşım.

turk922

27 Ağustos 2007; 2:11:45 

d 840 nasıl yaaaaaaaaa kimse formda bundan bahsetmemiş hediye geldi telefonhakknda bitek iyi veya kötü lafyok kafayı yicem

memolix

27 Ağustos 2007; 10:28:00 

quote:

Orjinalden alıntı: levis_mk

selam memolix kardes gene cok guzel ozetlemissin olayi tebrik ederim seni...dedigin gibi yaniii....mukemmeli yaratan sadece allah,tir baska zaten olmamis olamaz da...senin de soyledigin gibi insan hep ister ister ister...muhtesem bir urun verirsin eline gene de bir kusur mutlaka ama mutlaka buluruz..neyse o kadar derin girmeyelim telefonlar gercekten cok guzel..benim u600 kim gorse bayilir mutlaka eline almak,kurcalamak ister.simdilik bu kadar umarim paylasacak cok seylerimiz olacak hadi kalin saglicakla arkadaslar ozellikle de memolix kardes...

eyvallah kardes tsk ederim

Ewren