Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: samsung u600-u700 <yepyeni telefonlar>

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: samsung u600-u700 <yepyeni telefonlar> Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sarıkanaryam

7 Haziran 2007; 0:51:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

u700 ün bi özelliğide dönebilen orta tuş takımı...
buda gelsin artık inceleyelim bakalım..
ne gibi yenilikler var...

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
sarıkanaryam

11 Haziran 2007; 13:15:47 

ne zaman gelicek nu u700 arkadaşlar??

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
sarıkanaryam

11 Haziran 2007; 13:57:38 

http://www.telpa.com/?s=gelecek
telpanın gelecek ürünelrinde yeri hazır.....

Ekteki dosya (1)

sarıkanaryam

13 Haziran 2007; 1:27:05 

şu an çok sessiz bu form ama telefon bi çıksın...

bakalım o zaman ne olacak...

lider olucakmı,diğer telefonlar susacakmı acaba?

sarıkanaryam

13 Haziran 2007; 12:31:14 

arkadaşlar bir formda u700 le ilgili yazılan yazı...

İZMİR DEN ŞULE 08.06.2007

ARKADAŞLAR MAVİSİ Nİ ALDIM DÜN FAZLA PAHALI AMA SÜPER ÇIKTI YA E900 VE U600 KULLANMIŞTIM AMA BU FELAKET BİŞEY YANLIZ ÇOOK NARİN ÇOOK DİKKAT İSTİYOR CEBİNİZE KOYMAYIN DERİM EN İYİ SAMSUNG PİYASADA OLAN

TuRaN.z

13 Haziran 2007; 12:37:33 

http://www.mobile-gadgets.net/mgc/product.php?productid=1284&cat=29&page=3

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

sarıkanaryam

13 Haziran 2007; 12:49:12 

buna neden radyo koymamışlarsa..........

ilerde bide u700i çıkarırlar kesin!!!!...........

TuRaN.z

18 Haziran 2007; 20:31:18 

http://de.samsungmobile.com/promotion/u700_raffle/index.jsp

yeni fotolar

mobilarena.hu dan alıntıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 29 Haziran 2007; 17:10:12 >

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

alumsum_89

18 Haziran 2007; 20:59:48 

u600 bana biraz kaba geliyodu ama bu gayet güzel!

Negative

Sisteme Gözat

18 Haziran 2007; 21:23:36 

3g dısında u600 daha guzel bir telefon

Turkiyede 3g uzun bi süre göremicegimize göre bence üstünlük sayılacak bir konumda degil u700, hafızası ve kamerası da daha düsük bildigim kadarıyla. Ve dokunmatik tus sayısı arttırılmıs sol click ile altına eklenen yeni tusa dokunmalarda sorunlar yaşanabilir alt alta gelen tuslarda dokunmatik çekilmez olabilir ama gelsin bir bakalım

CepHatti.Com
MaxiPDA.Com
TuRaN.z

18 Haziran 2007; 22:29:07 

Direk hafıza kartına kayıt olduğu için bence hafıza sorun değil kamera mp olarak aynı kalite olarak henüz hangisinin daha iyi olduğu belli değil malzeme kalitesinde görüntülere göre bu daha iyi gibi bu modelde radyo eksisinin dışında yazılımda yenilikler var mesela önceden profil oluşturma gibi yakında daha iyi belli olur ama bir çok yönden bu tel daha çok tutulur gibime geliyor eğer fiyatıda uygun olursa...

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

darXide

19 Haziran 2007; 8:26:37 

quote:

Orjinalden alıntı: TuĞraNz

Direk hafıza kartına kayıt olduğu için bence hafıza sorun değil kamera mp olarak aynı kalite olarak henüz hangisinin daha iyi olduğu belli değil malzeme kalitesinde görüntülere göre bu daha iyi gibi bu modelde radyo eksisinin dışında yazılımda yenilikler var mesela önceden profil oluşturma gibi yakında daha iyi belli olur ama bir çok yönden bu tel daha çok tutulur gibime geliyor eğer fiyatıda uygun olursa...

oncelikle TuGraNz arkadasimiza bir cift lafim var. bu forumu bayadir takip ediyorum. yaptigin tum yorumlarda mantikli ve bizi dogru yonlendiren tarafsiz yazilarindan dolayi seni kutlarim, umarim gereksiz ve tarafli yorum yapan (bir suru) arkadasa ornek olur, tesekkurler...

u700; "gsmarena.com" da belirtildigine gore su an satisa sunulmus, ancak turkiye`ye ne zaman gelecegine dair bir bilgim yok, gecen ay telpaya sormustum, temmuz ayinda bekliyoruz demislerdi, ilgilenen arkadaslara duyurulur...

iyi forumlar...

TODAY TOMORROW TOYOTA

2008 AURIS 1.4 D-4D Dizel Comfort (Gümüs Gri)
TuRaN.z

19 Haziran 2007; 10:38:37 

@darXide teşekkür ederim güzel sözlerin için, konulara elimden geldiği kadar önyargısız bakmaya çalışıyorum, yazdıklarımızla az çok birilerine faydamız oluyorsa ne mutlu, gerisi boş...
bu arada gsmarenada sanırım ufak tefek değişiklikler var telle ilgili 64 kanal polifonik ses bu telle 72 kanala çıkarılmış gözüküyor eğer öyleyse buda hoş bir değişiklik olur, ayrıca 40 mb dahili hafıza olduğu yazılmış gerçi bu yanlış olabilir ama doğruysa çok önemli olmasada buda iyi, birde dikkatimi çekti bu telin ilk verilen fotolarına göre telin dizaynında sanki ufak tefek değişiklikler var mesela dış hoparlör kısmı değişmiş bu durum dış ses seviyesinin yüksek olmasını sağlayabilir gibime geliyor, bana göre çok fazla önemli değil ama dış ses seviyesinin yüksek olmasını samsungtan bekleyen çok sayıda kullanıcıda var, eğer düşündüğüm gibiyse buda bir artı sayılabilir...
bu arada benim merak ettiğim bir şey video çözünürlüğü, 176*144 mü 352*288 mi
gerçi böyle bir telde 352*288 olması muhtemel ama netde değil, umarım böyledir, yoksa böyle bir tele düşük çözünürlüklü bir formatın yakışmayacağını düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuĞraNz -- 19 Haziran 2007; 10:53:32 >

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

TuRaN.z

20 Haziran 2007; 12:06:28 

telekominikasyon kurumu açıklama yapmış dün bir haber kanalında gördüm, açıklamaya göre 3G ihalesi 7 eylül de yapılacak ve bir daha ertelenmeyecekmiş, eğer aksi bir durum olmazsa ki bu sefer olmayacak gibi gözüküyor 7 eylül den sonra bu anlamda yeni bir dönem başlıyor yıl sonuna kadarda kullanıma geçileceğini düşünüyorum,
verimli kullanılır, kullanılmaz pahalı olur,pahalı olmaz belli değil ancak şu var en azından bu telde zamanlada olsa 3G nin süs gibi kalmayacağı kesin, şimdi olmasada ilerde bu tip tellere olan talebin diğerlerinden aşağı kalmayacağını düşünüyorum...

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

sarıkanaryam