Şimdi Ara

Amazon’dan Apple’a büyük transfer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amazon’dan Apple’a büyük transfer


    Bu yıl iPhone konusuna daha fazla ağırlık vereceği bilinen Apple, diğer ürünlerini de geri plana atmıyor. Firma set üstü televizyon kutusu Apple TV için Amazon’dan büyük bir transfer gerçekleştirdi.


     


    Büyük deneyim


     


    Yıllarca Amazon’un Fire TV adındaki set üstü ve çubuk şeklinde televizyon ürünlerini geliştiren ekibin lideri konumunda olan Timothy D. Twerdahl, bundan böyle Apple TV’nin pazarlamasından sorumlu olarak görev alacak.


     


    Twerdahl’ın ne tür projeler yürüteceği bilinmiyor ancak ilk etapta Apple TV konseptinin marka imajı konusunda adımlar atılacağı tahmin ediliyor. Sonrasında ise pazarlama konusunda yeni girişimlerin olabileceği ifade ediliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Özgün yapım Roofbot bu hafta App Store’da ücretsiz

    Amazon’a 2013 yılında dahil olan Twerdahl, öncesinde Netflix ve Roku firmalarında da başkan yardımcılığı görevi yürütmüştü. İnternet bağlantılı televizyon kutuları konusunda Twerdahl’ın büyük bir tecrübesi bulunuyor. Bu bakımdan Apple TV marka imajı ve pazarlaması konusunda kendisinden beklentiler büyük. 


     







  • Şu apple tv ne işi yarıyor tam hala çözemedim parayla film falan mı kiralanıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle. Nasıl bir şey olduğunu hala çözemedim. Eskiden dijital uydular vardı. Sansui free tv'miz vardı. Onun gibi bir şey mi? O da decoder mi acaba? Sadece film izlemek oyun oynamak içinde gerek yok bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS ile calisan bir cihaz aslinda. App yukleyebiliyorsunuz. TV icin gelistirildiginden genelde TV'ye ozel uygulamalar olabiliyor. Hos bir kumandasi var. TV-internet karisik olarak kullananlar icin guzel bir aygit. Ayni zamanda diger iOS cihazlarinizi TV'ye baglamaya yariyor. Yani genel olarak evdeki TV'nizi daha islevsel hale getiriyor.

  • suslu76 S kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar yaygın olmasa da keşke akıllı özellikleri olmayan düz paneller satılsa da bizde istediğimiz cihazı bağlasak. Android TV nedir, donar kapanır, bir ton uğraştırıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

    Şu apple tv ne işi yarıyor tam hala çözemedim parayla film falan mı kiralanıyor?

    Apple tv ile genel olarak yapabilinecek seyler dediginiz gibi film dizi izlemek video sitelerinden video izlemek spotifydan muzik dinlemek oyun oynamak ama en onemlisi iphone veya ipadinizi kablosuz olarak tvye yansitabiliyosunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maximus8282

    Her ne kadar yaygın olmasa da keşke akıllı özellikleri olmayan düz paneller satılsa da bizde istediğimiz cihazı bağlasak. Android TV nedir, donar kapanır, bir ton uğraştırıyor.

    Ben de sahsen duz panel alma taraftariyim ama butun modellere koyuyorlar kendi akilli tv yazilimlarini sanirim. Zaten insanlarin yana yakila aradigi bir ozellik olsa top modele koyup fiyatini yuksek tutarlar, her modele koymazlardi. Bence veri hirsizligi gibi isler icin bile kullaniyor olabilirler.
  • Apple TV ile, AppStore'dan indirdiğiniz oyunları oynayabilir, müziklerinizi dinler, film satın alır veya kiralayabilirsiniz, mobil cihazınızdaki oyunları oynar, yüklü filmleri kendi tv'nizde izleyebilirsiniz. Bir çırpıda bunlar geldi aklıma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.