Şimdi Ara

Samsung Galaxy TabPro S2 daha güçlü olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy TabPro S2 daha güçlü olacak


    Geçen yılın dikkat çeken modelleri arasında yerini alan Galaxy TabPro S, bu yıl itibariyle devam modeline kavuşacak. Yeni model eskiye oranla performans konusunda bir adım daha atabilir.


     


    Performansı artıyor


     


    Orijinal model normalde fansız bir yapıya sahipti ve Core M işlemcisi de 0.9 GHz dolaylarında çalışıyordu. Böylece ortaya sessiz ancak performansı düşük bir tablet çıkıyordu. Yeni modelin sızan şemalarında bir havalandırma yapısı göze çarpıyor.


     


    Sol üst kısma yerleşen havalandırma boşluğu, daha güçlü bir işlemciye işaret ediyor. Normalde Kaby Lake tabanlı Core M serisinden bir işlemci kullanılması bekleniyordu. Fan desteği ile birlikte performans bir tık artarak Intel U serisine terfi edeceği tahmin ediliyor.


     


    Ayrıca arka kapak polikarbonat yerine metal alaşımdan imal edilmiş. Sistemi soğuk tutmak adına bu bilgi de iddiaları doğrular nitelikte. Yükseltilen işlemci ile birlikte USB Tip-C üzerinden artık Thunderbolt 3 desteğinin de sunulacağı ifade ediliyor.


     


    Ayrıca Bkz.Dokunmatik klavyeli Lenovo Yoga Book ucuzladı

    Samsung görünüşe göre Windows tarafındaki tek tableti üzerinde çok ince çalışmalar yapıyor. İlk modeldeki performans ve klavyeye yönelik eleştiriler muhtemelen giderilecek. Gündelik işlere yönelik sade bir tablet modeli yerine gerektiğinde harici ekran kartı kutusu bağlanabilecek bir ofis bilgisayarı ortaya çıkacak gibi. Galaxy TabPro S2 modelinin MWC 2017 fuarında tanıtılması bekleniyor. 


     







  • Genelde bir önceki versiyondan güçlü çıkarıyorlar yeni versiyonları, ben de anlayamadım hikmetini ama, yıllardır öyle işte.
  • Samsung Galaxy TabPro S2 daha güçlü olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 8 Şubat 2017; 19:15:7 >
  • Valla Tabpro S bomba alet biraz daha gelistirdiler mi acik ara en iyi windows tablet olur, hele hele thunderboltun gelmesi harici grafik kartinin desteklenecegi anlamina geliyor ki buda cihazi daha da cazip hale getirir

  • Bu daha güçlü patlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tab pro s in uretimi durdumu hiç bir yerde bulamıyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.