Şimdi Ara

LG G6'nın basın davetiyesi büyük ekran ve ince bir çerçeveye işaret ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LG G6'nın basın davetiyesi büyük ekran ve ince bir çerçeveye işaret ediyor 
    Akıllı telefon pazarının en önemli oyuncularından olan LG’nin üst segment ailesi giderek genişlemeye devam ediyor. Bir süredir hakkında sızıntı niteliğinde haberlerin yayınlandığı ve kısmen tasarım hatlarının da ortaya çıktığı G6 modeli de artık resmiyet kazanmak üzere.
     
    Ayrıca Bkz.Avrupa Birliği mobil operatörlerdeki dolaşım ücretlerini kaldırıyor
    Barselona’da gerçekleştirilecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak cihaz için basın davetiyeleri de gelmeye başladı. Görsellerde "büyük ekran" ve "sığıyor" ifadelerini kullanan Güney Koreli üreticinin ince çerçeveli bir cihaz tasarladığı belirtiliyor. Şirkete yakın kimi kaynaklar ise davetiyenin özellikle sağ tarafındaki görselin çerçevesiz telefonun habercisi olabileceği görüşünde.

    2840x1880 piksel çözünürlüğünde 5,7 inç ekran ile geleceği ifade edilen LG G6, 18:9 görüntü oranı sunacak. Sızdırılan bilgilere göre gücünü Snapdragon 821 işlemciden alacak amiral gemisinde 6 GB RAM, 12 MP ön kamera ve F/1.8 diyaframa sahip çift kamera bulunacağı biliniyor. 3000 TL bandından ülkemize giriş yapması beklenen LG G6, 26 Şubat Pazar günü Türkiye saati ile 14:00'da tanıtılacak.
     



  • LG'nin telefonlarinda halletmesi gereken ilk sey ekrani. Ekranı cok guc tuketiyor, cayır cayır yaniyor. Ayrica bana gore ekrani cok soluk. Renkleri canli degil bu da albenisini goturuyor. Misal V20.

    LG gibi televizyonlarda Samsung ile birlikte pazari domine edebilen bir firmaya yakismiyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde paylaştığınız LG G6'nın sızan resimleri ile bu davetiyedeki algının hiç benzerliği yok. Ya sızan resimler LG G6 değil yada bu davetiyeler gerçeği yansıtmıyor. O değilde 2 hafta önce 3 yıldır kullandığım LG G2'im bozuldu. Hala şıklık ve tasarım olarak onun yerine koyacak bir telefon bulamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forshire -- 7 Şubat 2017; 14:59:25 >
  • S8 4000 tl olursa g6 3000 tl cok satar

  • S8 4 bin olursa insanlar onu alacağına ya iPhone 7 plus alır benzer fiyata ya da bin tl daha az verip Sony, Lg telefonları tercih ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaza doğru 1500 tl
  • LG nin televizyonları çok iyi ama neden telefonlarının ekranı sorunlu anlamıyorum.

  • umarım hem ekran hemde pil problemini çözmüşlerdir.aslında lg g4 biraz masraf yapıp ekran pil performansı işlemci ve parmak izi ekleselerdi 2006 da satış yapardı çünkü g4 ekran kasa oarı ve elde tutması güzel kamera güzel ekran güzel ama pil performansı yerlerde birde ekran problemli.

  • Dünya kadar sızıntı çıktı hepsinde de çerçeveler dans ediyordu.. Bence bu lansman davetiyesini çok farklı yorumluyorlar.. Çerçevenin kralı var telefonda..

  • Valla LG G6'ya 3000 TL verilmez bence. Samsung s8'e 4000 TL verilmez. Galaxy s7 aldığım son üst seviye telefondu demek ki. Bundan sonra Orta seviye telefonlara bakarız artık.

  • samsung ve iphone ile aynı gitsin diye ismini g7 yapmadılar. (bkz: note 6 yerine 7)
  • S8 varken sen kimsin?
    LG G6'nın basın davetiyesi büyük ekran ve ince bir çerçeveye işaret ediyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 7 Şubat 2017; 18:11:26 >
  • Bu sene Türkiye piyasasında Huawei P10 rekor kıracak gibi geliyor.
    Kamerası işlemcisi kalitesi ve fiyatı ile çok satacaktır. Özellikle giriş seviyesi 506 dolardan gelirse tüm telefonlardan ucuz olacaktır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: forshire

    Geçenlerde paylaştığınız LG G6'nın sızan resimleri ile bu davetiyedeki algının hiç benzerliği yok. Ya sızan resimler LG G6 değil yada bu davetiyeler gerçeği yansıtmıyor. O değilde 2 hafta önce 3 yıldır kullandığım LG G2'im bozuldu. Hala şıklık ve tasarım olarak onun yerine koyacak bir telefon bulamıyorum.

    Sorma aynı dertten bende muzdaribim. G2 gibi sıfır çerçeveli, 5.2 inch ekranlı bir telefon bulamıyorum. Alayı tepsi gibi en az 5.5 inch

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz bir telefon olursa Snapdragon 821 vs bakmaz pek çok kimse ancak fiyatı 3699 TL olarak tahmin ediyorum.



    Snapdragon 835'in tek çekirdek Geekbench skorları ile Snapdragon 821'in çokta yüksek fark barındırmıyor iddialara göre. Her şey bu demek değil elbet ama en azından kendi içerisinde bir ölçüt.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklı olan LG almaz LG G5 aldım 4 aydır yaşamadığım sorun kalmadı forumlara bakıyorum genelde herkes şikayetçi..
  • Bu sefer gümbür gümbür geliyor , ama s8 varken ne olur zamanla göreceğiz...

  • Ekran üreticisi olarak bu modelde Ghost Screen sorununu çözmüş olsun bari.

    Başka kronik sorunu da olmazsa fiyatı düşünce paralel ithalat almak mantıklı olabilir.
  • bootloop & ghostscreen olmasın yeter kafi
  • 3 yıldır kullandığım ve tüm bağlantı seçenekleri (4g, bluetooth, gps, nfs, sync) açıkken dahi şarjı 1 günü rahatlıkla çıkarmaya devam eden Lg G2 gibi "ölmeyen" bir telefon yaparlarsa fiyat performaans tutkunlarının yeni gözdesi olur ve piyasayı domine eder. "G2 artık ölse de artık ben de yeni bir telefon deneyimi yaşasam" diye düşünürken telefon ısrarla ilk günkü performansında çalışmaya devam ediyor.
    Yok G2 sonrası çıkardıkları her telefon gibi fiyaskoyla sonuçlanırsa (aslında G5 iyi gibiydi ama tipten kaybetti fikrimce) G2 ile yaşamaya devam eder gönlümü çelecek telefonun çıkmasını beklerim.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.