bu sorun gündüz ışığında olmayacaktır,gece ise hareketli cisimi çekmek son derece zordur,öncelikle diyafram değerini sonuna kadar açmalı (2.8) ve enstantaneyi de en az 100 e ayarlamalısınız,sorun olursa flaş kullanabilirsiniz ancak şunu da hatırlatayım eğer zoom yaparsanız diyafram değeri büyüyecek,yani diyarfram daha az açılacak böylelikle alınacak ışık azaldığından daha karanlık bir görüntü elde edebilirsiniz,bence zoom kullanmadan ve uygun bir flaşla istediğiniz sonucu alabilirsiniz.
Merhabalar. Yeri olmadığını biliyorum fakat belki almak isteyip de bulamayam biri vardır diye düşündüm. Ben 9 ay önce bir a630 aldım Aydınlar'dan. Büyük olduğundan falan hiç kullanamadım. Toplam 1200 foto çekmişim ve hepsi deneme amaçlıydı. Almak isteyen biri olursa benimle iletişime geçebilir. Çok uygun bir fiyata bırakacağım.
Rahatsızlık verdiysem özür dilerim. İyi günler dilerim..
@saprofit Yeniden hoşgeldin. Askerliği de bitirmişsin gözün aydın, hayırlı olsun.
En kısa sürede burada olmanı diliyorum. Ben de makinayı yeni alanlardanım ve içinden çıkamadığım bir durumla karşı karşıyayım. İnşalah bu durum sorun değildir.