blood955 yükleyemedim.ya boyutu ayarlayamadım (gerçi imageshack'e koymaz bu) ya da bağlantıda sorun vardı.Neyse. Şöyle bir olaya yorumlarınız nedir; A 630 ,obje(obje=3 aylık bebek) ile objektif mesafesi 1 metrenin altına düşünce ekrana sığmıyor.1 metreden faazla olursa da obje görüntü kalitesi düşüyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?Kesin mantık hatası yapıyorum.Fikirlerinizi,yorumlarınızı bekliyorum.
dostum deniz ve tepelerin dışında bulutlarında daha belirgin olması gerekmezmiydi çalışmanda ? bence 1 resimde bulutlar için çekip hdr ye eklemeliydin. saygılar...
yorumun için teşekkür ederim ancak hareketli olan bir tekneden çekildi,hdr de ayarlamaya çalıştığımda da çok fazla noise oldu.
dostum görüntü kalitesi nsl düşüyor ? ekranda bakıyorsan öyle gözükür. pc de baktığın zmn kalitenin bozulacağını zannetmiyorum. ztn 1 metredende kadraja sığmıyorsada o şekilde çekmek zorundasın. ekliceğin resimleri 640x480 e küçült bunun içinde IrfanView i kullanabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: sanzatuyum
blood955 yükleyemedim.ya boyutu ayarlayamadım (gerçi imageshack'e koymaz bu) ya da bağlantıda sorun vardı.Neyse. Şöyle bir olaya yorumlarınız nedir; A 630 ,obje(obje=3 aylık bebek) ile objektif mesafesi 1 metrenin altına düşünce ekrana sığmıyor.1 metreden faazla olursa da obje görüntü kalitesi düşüyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?Kesin mantık hatası yapıyorum.Fikirlerinizi,yorumlarınızı bekliyorum.
ztn hareketli bir ortamda hdr imkansız. noise oldu diorsun. bu hdr çalışmasında kaç kare war ? 2 kareyi bile yakalayabildiysen teknede walla bravo
Panasonic i direk eledim. Dersenki boyut önemli değil güzel fotoğraf çekmek istiyorum o zmn s6500 al derim yada kendi tercihim s9500 alabilirsin. Seytan icadı orta boy ama baya yetenekli bişi almak istiyorsan da a630 veya a640 kardeşleri öneririm
a640 la arada sadece renk ve çözünürlük farkı war. bide para o yüzden a630 u olan onu tavsiye ediyor. bunun önemli bi nedeni yok. yani korkulucak bir nedeni yok (bende 640 çıyım )
merhaba arkadaşlar fotograf bölümüne aranıza yeni katıldım sayılır. gerçekten fotograflar çok kaliteli tam bi arşivlik olmuş. forumda fotograflar olması çok ilgilimi çekti bende fotograf hobisi var. makinemi her zaman yanımda taşırım bugune kadar binlerce foto çektim . bu arada makinem CANON powershot A20 kullanıyorum 2000 yılından beri çekiyorum. makine 2.1 mp fakat görenler 5-6 mp sanıyor. çok iyidir bu canonlar. bi kaç tane resim koymak isterdim. nasıl resim konulacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. merak etmişinizdir 2000 yılında çıkan makine nasıl çektiğini çok iyi çekiyor. izmirde oturuyom fotograf meraklısı varsa tanışmak isterim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtecpower -- 11 Ekim 2007; 20:45:07 >
merhaba arkadaşlar fotograf bölümüne aranıza yeni katıldım sayılır. gerçekten fotograflar çok kaliteli tam bi arşivlik olmuş. forumda fotograflar olması çok ilgilimi çekti bende fotograf hobisi var. makinemi her zaman yanımda taşırım bugune kadar binlerce foto çektim . bu arada makinem CANON powershot A20 kullanıyorum 2000 yılından beri çekiyorum. makine 2.1 mp fakat görenler 5-6 mp sanıyor. çok iyidir bu canonlar. bi kaç tane resim koymak isterdim. nasıl resim konulacağını bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. merak etmişinizdir 2000 yılında çıkan makine nasıl çektiğini çok iyi çekiyor. izmirde oturuyom fotograf meraklısı varsa tanışmak isterim