Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Cevap: Canon PowerShot A630 / A640 fotoğrafları.. Sayfa: <<   < önceki  8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
apolloturk2
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Eylül 2007; 12:33:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

apolloturk2
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Eylül 2007; 12:40:26 

coban393

8 Eylül 2007; 17:11:38 

Canlı Canlı alabalıklar...

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coban393 -- 8 Eylül 2007; 17:14:21 >

HYUNDAİ ELANTRA GLS ~~~ CANON POWERSHOT A630 ~~~ MSI VR-601 ~~~ CANON MV-700 ~~~ CASİO EDIFICE EF-524D-1AV
blood955

9 Eylül 2007; 19:39:47 

üsküdar sahilinden birkaç kare.

bu kare çok şeker ya

sandal batıyordu

güzel fiyat weren biri çıkarsa a640 ımı satmayı düşünüyorum. daha üst bir modele geçmek için.
almayı düşünenler pm atarlarsa iyi olr.

88/1 Kral Tertip...
Vatan 53, Mekan 34, Görev 06, K.K.K Ulaştırma ZPT. SÜR
tyu

10 Eylül 2007; 3:40:50 

ben de d80 almayı düşünüyorum ancak a640 dan da vazgeçemem. şu ana kadar gördüğüm en iyi compact makine.

Riazor Blues

10 Eylül 2007; 5:18:39 

apolloturk2

GÜZEL ÇEKİMLERİN VAR SENİNKİ A630?A640 HANGİ MODEL

BU ARADA CANON MVX20İ MİNİ KAMERA ALMIŞTIM 1.5SENE ÖNCE 1700YTL VE PİŞMANIM ŞUANDADA KASET KOMPARTIMANI HATASI YÜZÜNDEN ERKAYALAR SERVİSİNE GİTTİ.BİDA CANON HAYATTA ALMAM DİYORUM..TABİ BU VİDİO KAMERA İÇİN GEÇERLİ DİJİTAL FOT.MAK A640 IN FİYATINA BAKTIMDA ŞİMDİ ALDIGIM KMAERA PARASININ FİYATINA 3 ADET A640 ALABİLİYORMUŞUM VAYBE ..

CANON SATTIĞI ÜRÜNLERİN ARKASINDA DURMALI GARANTİDE YAZDIKLARI YAZILARINDA ARKASINDA DURMALILAR VEDE SATAN BAYİİLERDE AYNI ŞEKİLDE PİREYİ DEVE DİYE SATIYORLAR...GARANTİSİ BİZİZ DİYORLAR BİŞİ OLUNCADA UĞRAŞMIYORLAR BURASI TR.GERÇİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre000 -- 10 Eylül 2007; 5:20:10 >

"Bizim milletimiz, vatanı için, hürriyeti ve egemenliği için fedakar bir halktır."
..Türk Tek Başına bir Kuvvettir.Azmini Ve İradesini Kanından Alır..
blood955

10 Eylül 2007; 10:40:45 

quote:

Orjinalden alıntı: tyu

ben de d80 almayı düşünüyorum ancak a640 dan da vazgeçemem. şu ana kadar gördüğüm en iyi compact makine.

aynen öyle dostum en iyi compact makina. bende şimdi elimdekileri
satabilirsem EOS 20 veya 30d almayı düşünüyorum.

88/1 Kral Tertip...
apolloturk2
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Eylül 2007; 16:35:35 

quote:

Orjinalden alıntı: emre000

apolloturk2

GÜZEL ÇEKİMLERİN VAR SENİNKİ A630?A640 HANGİ MODEL

BU ARADA CANON MVX20İ MİNİ KAMERA ALMIŞTIM 1.5SENE ÖNCE 1700YTL VE PİŞMANIM ŞUANDADA KASET KOMPARTIMANI HATASI YÜZÜNDEN ERKAYALAR SERVİSİNE GİTTİ.BİDA CANON HAYATTA ALMAM DİYORUM..TABİ BU VİDİO KAMERA İÇİN GEÇERLİ DİJİTAL FOT.MAK A640 IN FİYATINA BAKTIMDA ŞİMDİ ALDIGIM KMAERA PARASININ FİYATINA 3 ADET A640 ALABİLİYORMUŞUM VAYBE ..

CANON SATTIĞI ÜRÜNLERİN ARKASINDA DURMALI GARANTİDE YAZDIKLARI YAZILARINDA ARKASINDA DURMALILAR VEDE SATAN BAYİİLERDE AYNI ŞEKİLDE PİREYİ DEVE DİYE SATIYORLAR...GARANTİSİ BİZİZ DİYORLAR BİŞİ OLUNCADA UĞRAŞMIYORLAR BURASI TR.GERÇİ

teşekkür ederim benim makine a630.Bu arada garanti tr de maalesef pek geçerli bi şey değil kullanıcı hatası denen olaya sığınıyorlar sürekli.Ben garantili makina alma taraftarı değilim o yüzden ne alırsam spot alıyorum veya tanıdık bulursam dışarıdan getirtiyorum.
ozgur404

10 Eylül 2007; 17:01:30 

*** atamızın dogduğu oda ***

Sonunda basarabildim foruma resimleri eklemeyi. Blod955 arkadasimizn yardimlariyla :))

Aslinda daha bir cok resim var ama simdilik islerim oldugundan ancak bu kadr ekleyebiliyorum.. Cok comez halimle cektigim resimler yani otomatik mod ve gece modu ile makinayi sabitleyip cektigim gece resimi mevcut.. daha ogrenmem gereken cooook seeey var :)

Arkadaslar kullandıgım makına canon a630 ilk icerisinde cikan piller beklentilerimin uzerinde dayanikli cikti.su anda elimde 2700 gp pil var ilk doldurusumda cabuk bitti belkide ilk kullanimdan dolayidir.bakalim su anda ikinci kez doldurdum. Hafiza olayi cok iyi yani bende 2 gb var ama icine bir suru resim ve video sigdirabiliyorum. birde makinan resimleri sikistirma ozelligi gibi birsey var makina gercekden gusel. diger arkadaslarimin dedigi gibi beklemeden alabilirsiniz..

http://imageshack.us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur404 -- 11 Eylül 2007; 9:35:09 >

blood955

10 Eylül 2007; 17:25:45 

ozgur404

88/1 Kral Tertip...
Riazor Blues

10 Eylül 2007; 22:51:24 

ÖZGÜR RESİMLER ETKİLEYİCİ AMA ŞU RESİM KOYUNC AHANGİ MAKİNE İLE ÇEKİLDİNİ YAZIN BE ABİ ARAŞTIRAN ARKADAŞLAR İÇİN BENİM GİBİ YARDIMCI OLUYOR..RESİMLER OLAĞAN ÜSTÜ DAHA İYİSİ OLMAZ ..

"Bizim milletimiz, vatanı için, hürriyeti ve egemenliği için fedakar bir halktır."
..Türk Tek Başına bir Kuvvettir.Azmini Ve İradesini Kanından Alır..
blood955

11 Eylül 2007; 1:31:37 

dostum özgür arkadaşımız a630 ile çekim yapıyor we görüldüğü gibi ne kadar yenide olsa çok başarılı kareler yakalamış
sende araştırma safhasındaysan daha bekleme bile. zmn kaybı

quote:

Orjinalden alıntı: emre000

ÖZGÜR RESİMLER ETKİLEYİCİ AMA ŞU RESİM KOYUNC AHANGİ MAKİNE İLE ÇEKİLDİNİ YAZIN BE ABİ ARAŞTIRAN ARKADAŞLAR İÇİN BENİM GİBİ YARDIMCI OLUYOR..RESİMLER OLAĞAN ÜSTÜ DAHA İYİSİ OLMAZ ..

88/1 Kral Tertip...
ozgur404

11 Eylül 2007; 9:37:19 

resimlerde kadar aslinda yunanistanda cok etkileyeci :) ozellikler adalar benim ilgimi cok cekti bunlarin icinden hangisi dersen mykonos eglence santorini dinlenmek icin secilebilecek iki ada derim. diger yerlerde cok guseldi... farkli noktalardan farkli bir kac resim koydum aslinda 500 resim ve 100 ye yakin video cektim..

ozgur404

14 Eylül 2007; 14:07:21 

sirket mail kutuma gelen bir maili size aktarmaya calistim. reismleri ben cekmedim. fakat cok hosma gitti ve foruma aktardim. cok asiri tepki gelirse forumdan mesaji silebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur404 -- 14 Eylül 2007; 14:10:05 >

blood955

14 Eylül 2007; 16:55:50