Şimdi Ara

Samsung Galaxy S8'in fiyatı sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
5.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S8'in fiyatı sızdırıldı

    Samsung'un yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S8 hakkında çok sayıda söylenti ve rapor sızdırılmış durumda. Güney Koreli teknoloji devi Mobil Dünya Kongresi 2017'yi atlattıktan sonra iki Galaxy S8 modeli tanıtmayı planlıyor.

     

    Hafta başında önemli bir Çinli kaynak, şirketin 4GB RAM ve 64GB hafızalı modelin dışında Çin ve Güney Kore pazarlarına özel 6GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip bir Galaxy S8 varyantı çıkaracağını açıklamıştı. Şimdi ise cihazın fiyatı ve satın alınabilirlik durumu ortaya çıkmış durumda. 6GB RAM / 64GB depolama alanına sahip Galaxy S8'in fiyatı 885$ (bugünkü kurla 3.271 TL), 6GB RAM / 128GB hafızalı modelin ise yaklaşık 943$ (bugünkü kurla 3.485 TL) olacak.

     

    Ayrıca Bkz.Google: Pixel serisinin üretimi durmadı
    Avrupa ve dünyanın geri kalanı için üçüncü seçenek olacak 4GB RAM ve 64GB'lık versiyonun fiyatı henüz bilinmiyor. Ancak geçen hafta sızıntılarıyla ünlü önemli bir isim olan Evans Blass beklenen fiyatı paylaştı. Her iki modelin de 21 Nisan'dan itibaren satışa çıkacağını söyleyen Blass, seleflerine kıyasla 100€ (bugünkü kurla 398 TL) daha pahalı olacağını belirtti. Yani 5.8 inçlik modelin 799€ (bugünkü kurla 3.185 TL), 6.2 inçlik modelin ise yaklaşık 899€ (bugünkü kurla 3.584 TL) olarak fiyatlandırılacağını söyleyebiliriz. Türkiye'de ise uygulanacak vergilerle birlikte bu fiyat etiketleri daha da kabarık olacak.

     

    Ayrıca, Çinli haber kaynağı, 6GB'lık varyantın Çin ve Güney Kore'ye özel olacağını da belirtti. Bu bölgelerde, Samsung Galaxy S8 iki bellek seçeneği (64GB ve 128GB) ama 6GB RAM ile sunulacak. Çinli kullanıcı ayrıca Twitter'da Galaxy S8 olabileceği iddia edilen bir görüntü paylaştı. Görselin ön kısmında daha önceki sızıntılarla paralel şekilde Home butonu yer almıyor. Arka tarafta ise kamera ve lensle paralel yerleştirilen bir parmak izi sensörünün olduğunu görüyoruz. Resimde de görüldüğü gibi, cihazın sol tarafında, ses kontrol düğmeleriyle birlikte sanal asistan Bixby butonu yer alıyor. Bununla birlikte, cihazın sağ tarafında ise sadece güç düğmesi var.

     







  • 1100 lira vergiyi falan ekle, oldu mu sana bimden hisse alma parası
  • Vergiler dahil mi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3400 tl telefonun kendisi 1000 tl vergisi desek. Ha bir de kar payı var daha 1000 tl.
  • Telefonlarda vergi %54 diye biliyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Centaurus A

    3400 tl telefonun kendisi 1000 tl vergisi desek. Ha bir de kar payı var daha 1000 tl.

    Bu zaten satış fiyatı olduğu için kar payı dahil fiyat.
  • En islevsel, kullaniciya guven veren ve aninda geri bildirim aldigi home butonunu Samsung kaldirarak buyuk hata yapiyor. Umarim gorsellerden farkli bir telefon cikar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok tipsiz geldi gözüme ekran kasa oranının gayet iyi olmasına rağmen.
  • hic ugrastirmasinlar temiz 1500 tl vereyim pesin canlı para.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 302sino kullanıcısına yanıt
    Hocam burası Avrupa değil Türkiye. Burada her şeye abartı fiyatlandırma yapılır. Dolar 10 kuruş arttığında her şeye 20 kuruş zam koyan milletiz yani.
  • TR'den alınacak telefon değil bunlar artık..
  • bizde 5000 tl den aşağı olmaz.insanlarımız bi kaç ay alışveriş yapmasınlar bak fiyatlar nasıl ucuzluyor.fiyat yükseltmesini samsung yapıyor ve yakında ab de dava açılacaktır bu konuda.

  • Bundan 5 yıl önce yeni çıkan her modeli alabiliyordum, ekonomik durumumu etkilemiyordu. Şuan çok zorlarsam alabileceğim model 1000-1500tl. Amiral modeller 4000-5000tl seviyesine geldi, Allah yardımcımız olsun işimiz çok zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size beyin yakıcı birkaç soru o zaman. Kılıfı olduğu öne sürülen telefonlarda parmak izi için hiçbir boşluk yoktu ayrıca ilk sızıntı fotosunda da soldaki 3.düğme yer almıyor. Madem sızıntılar hep farklı farklı neden bu gerçekmiş gibi ısrar ediyoruz ki? Parmak izini kaldırıp sadece iris tarayıcısı ile devam etmiş olamaz mı? O parmak izi algılayıcısı sağakların baskın olduğu bir dünyada mantıksız bir yerleşim değil mi?

  • adam buna vereceği paraya gider iphone alır,hani samsung note 7 faciasindan sonraa kendini affettirmek icin fiyatı ucuz tutacaktı yeni modelinde .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En neffet ettiğim şey şu pazarda 6gb ram öbüründe 4 yok şu işlemci yok bu işlemci ayni model telefonda çeşitli donanim tam kaka

  • Ac1DBuRN kullanıcısına yanıt
    şu görüntüye inanmiyosunda s8 daha piyasaya cikmamişken tanitilmamişken neden s8 ait kilifin sizdirilmasindan eminsin..?tanitilmiyan hiç bir şeye inanmak akil işi değil tek gerceklik var 3800-4200 tl olucağidir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam senin dediğine gore bu telefonun satış fiyatı 5500 falan olur ekstra vergilerle beraber. Ben fiyatın 3899 tl olacağını düşünüyorum nasıl oluyo bu iş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elma olsun armut olsun bir telefona artık 3000 veya üzeri para VERMEM. Hiç biri hak etmez fiyatını. Hele bu samsung 2 sene önceki telefona güncelleme vermezken. 2 senede bir 3000i çöpemi atalım? Daha yeni güzelim note 7 ellerinde patladı bu fiyatla yanlış politika izliyorlar, beklenen satışı yapamayabilirler bence. Şu ayfon hayranlığınıda anlamıyorum. 5 sene önce aldığım iphone 5le şimdiki arasında bir fark yok ne hız konusunda nede iosta. Yeni telefonlara bu kadar para vermek enayilik bence. Tasarımdesen çöp ayfon 6dan beri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra yeni çıkan telefonları alıp sık sık telefon değiştirmek artık fazlasıyla lüks. 2 sene once alabiliyordum artık alamıyorum. Para pul oldu resmen ama birilerine göre hala memleket güllük gülistanlık.:(((

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.