Şimdi Ara

Turkcell de 10 Dk.1 kontör Reklamına DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
8.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell son zamanlarda reklamlarında kelime oyunu yaparak abonelerini kandırmaya devam etmektedir. En son ki reklamında ise kampucellliler ile 10 dk.sını 1 kontöre konuşabilirsiniz diye reklam vermektedir. Oysaki burada ilk 10 dk. 1 kontör bundan sonra dk.sı 1 kontördür. Yani abone 20 dk.konuştuğunda hattından 2 kontör düşeceğini düşünürken reklamdaki kelime oyunu nedeniyle 1 kontör + 10 toplam 11 kontör düşecektir. Konuyla ilgili reklamın kaldırılmasını ya da reklamın düzeltilmesini diliyorum.

Saygılarımla

• TURKCELL İN HER ŞEYİ ORTADA TURKCELL E LAF YOK
  • evet öyle, nolcakki kapatıp tekrar ararız,
  • EVT AYNEN ÖYLE TELEFONDA SÜRE DİYE BİŞEY VAR 10 DAKİKADA 1 TEKRAR ARA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: z5325053733

EVT AYNEN ÖYLE TELEFONDA SÜRE DİYE BİŞEY VAR 10 DAKİKADA 1 TEKRAR ARA.

evet kesinlikle
  • aslında reklamı düzeltmeleri gerekir. ilk 10 dakikası 1 kontör demek doğru olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

aslında reklamı düzeltmeleri gerekir. ilk 10 dakikası 1 kontör demek doğru olacaktır.

evet reklamdada kafa karıştıran yan var onunda düzeltilmesi şart..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şikayetlerinizi buraya yapabilirsiniz...

http://www.rok.org.tr/basvuru.asp
  • quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

aslında reklamı düzeltmeleri gerekir. ilk 10 dakikası 1 kontör demek doğru olacaktır.

Haklısınız böyle olmalı....
  • O zaman her 10 dakikadaya yaklaştıgında kapatalım bi daha arayalım çare tükenmez.avea da işkence cekeceğime turkcell de 10 dakka mis gibi konuşurum
  • yapar onlar
  • hiç dikkat etmemiştim.gerçekten tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

O zaman her 10 dakikadaya yaklaştıgında kapatalım bi daha arayalım çare tükenmez.avea da işkence cekeceğime turkcell de 10 dakka mis gibi konuşurum

• quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

O zaman her 10 dakikadaya yaklaştıgında kapatalım bi daha arayalım çare tükenmez.avea da işkence cekeceğime turkcell de 10 dakka mis gibi konuşurum

evet kesinlikle..nasıl olsa tel de dakika sayacı diye bişi var..turkcell iyi kampnya yaptı bu sefer..
  • Saçmalık yapmışlar. Bende seviniyordum bu uygulamaya! Ne demek 10 dakika olşmadan kapatır tekrar ararız!
  • quote:

avea da işkence cekeceğime turkcell de 10 dakka mis gibi konuşurum

Çok doğru bir tespit
  • Kampanyaya bi lafım yok iyidir hoştur ama gençliğin iğrenç bir geyik muhabbetiyle temsil edilmesi çok itici geldi vewww.rok.org.tr ye bu konuda ayrıntılı bir şikayet bildirmeyi doğru buldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat

Saçmalık yapmışlar. Bende seviniyordum bu uygulamaya! Ne demek 10 dakika olşmadan kapatır tekrar ararız!

Peki yaaa sınırsız internet raklamı nasıldı?...Ayrıntısına bakan oldu mu acaba? Faturalı olanlar şimdi 10 dk.sı 1 kontör diye konuşacak daha sonra kabarık bir fatura gelince ne yapacaklar acaba? İş işten geçmiş olacak o zaman. Öyle değil mi? Turkcell e kelime oyununu yakıştıramadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: obtas

quote:

Orjinalden alıntı: feat

Saçmalık yapmışlar. Bende seviniyordum bu uygulamaya! Ne demek 10 dakika olşmadan kapatır tekrar ararız!

Peki yaaa sınırsız internet raklamı nasıldı?...Ayrıntısına bakan oldu mu acaba? Faturalı olanlar şimdi 10 dk.sı 1 kontör diye konuşacak daha sonra kabarık bir fatura gelince ne yapacaklar acaba? İş işten geçmiş olacak o zaman. Öyle değil mi? Turkcell e kelime oyununu yakıştıramadım...

20 mb falandı zannedersem o sınırsız dedikleri rakam. Evet kelme oyunu yapmaları çok saçma. Türk halkını resmen salak yerine koyuyorlar. Reklam yapılsın yapılmasın demiyoruz tabi fakat bu şekilde olmamalı!

• quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Şikayetlerinizi buraya yapabilirsiniz...

http://www.rok.org.tr/basvuru.asp

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.