Şimdi Ara

Link Değişiminde Devrim - Bakın çok işinize yarayacak - Ekran görüntüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Link Değişimi Yapan Biri İseniz Lütfen Hepsini Okuyun

    Arkadaşlar burada yapmış olduğum link değişimlerinin işime ne kadar yaradığını öğrenmek ve link değişimi yaptığım diğer arkadaşı bulmama gerek kalmadan istediğim düzenlemeyi yapmamı sağlayan bir sistem yaptım. Gerçekten işe yarıyor.

    Gün gün hangi link değişiminden kaç tekil kaç çoğul hit aldığımı, iplerine varıncaya kadar kaydedip detaylı olarak listeliyor. Linkle ilgili olarak sonradan istediğim yönlendirmeyi yapabiliyorum. Oldukça işe yarar birşey oldu yani.

    Bu yüzden herkesin kullanabileceği kontrol panelli bir sistem haline getirdim. Kullanmak isteyen arkadaşlar olursa <<<BURAYA TIKLAYARAK>>> ulaşabilirler. Çok çok kısa bir üyelik gerekiyor. Aslında üye toplamak amacında da değilim ama bu sistemin başka bir çaresi yok. zaten üyelikte sadece e-posta ve nickname gerekiyor tabi bir de şifre. Aktivasyon YOK ama lütfen gerçek adreslerinizi giriniz. Sonuçta bunu webmasterları biraz tanımak bilmek için yaptım.

    ÖRNEK :www.kitapokurmusun.com adresinin en altında bulunan "VoteMySite" linki bu sistemle çalışmaktadır. <<<Buraya Tıklayarak>>> yazısıda bu sisteme dahil yarın kaç kişi tıklamış söylerim

    Tamamen İnternet sitesi olan arkadaşlarla biraz iletişim haline geçmek, çevre edinmek için yaptım. Kullanan arkadaşlar buraya görüşlerini yazarlarsa sevinirim.

    Emin Olun İşinize Yarayacak, daha da geliştireceğim.

    Screen Shot

     Link Değişiminde Devrim - Bakın çok işinize yarayacak - Ekran görüntüsü


    <<<BURAYA TIKLAYARAK>>> Linkine ait tıklama raporu

     Link Değişiminde Devrim - Bakın çok işinize yarayacak - Ekran görüntüsü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _qwerty_ -- 19 Şubat 2007; 0:14:01 >







  • Linkimi silmişin diye pm atmışsınız ekran görüntüsü aldım buyur..

    Karşı taraf silmedikçe ben kaldırmam linki..
    http://img250.imageshack.us/img250/218/ads305zgo4.jpg
  • Arkadaşım cevap verdim pm den.. özür dilerim.. 8-9 saattir bu işle uğraştığım için biraz dikkatim dağılmış farkedememişim..
  • tebrik ediyorum arkadaşım gerçekten çok faydalı bir çalışma olmuş. zaten çalışmalarının devamında gelen bir çalışma olduğunu sezinledim:) başarılarının devamını diliyorum.. kolay gelsin
  • dostum gerçekten işe yarar birşey yapmışsın. ben kendisini tanımamında etkisiyle üye oldum ve kullandım.. işe yarıyor. bu en çok aynı linki bir çok sitede vermiş olanların işine yarayacaktır. mesela 25 site ile link değişimi yapmış biri ya da birçok forumda imzasına link koyan biri linkle ilgili bir değişiklik yapmak isterse

    linkleri tek tek bulup editlemesine gerek kalmadan kontrol panelinden tek bir değişikle hepsini değiştirebilir. özellikle linkleri editleme şansınızın olmadığı yerlerde kesinlikle bunu kullanın.

    artı olarak tıklamalarıda raporluyor. ben imzamdaki linke kaç kişi tıklar merak ederdim. Şimdi istediğim tarihteki tekil ve çoğul hiti görüyorum. tebrikler..
  • @ Egguzel

    Dostum teşekkür ederim..

    "25 site ile link değişimi yapmış biri ya da birçok forumda imzasına link koyan biri linkle ilgili bir değişiklik yapmak isterse linkleri tek tek bulup editlemesine gerek kalmadan kontrol panelinden tek bir değişikle hepsini değiştirebilir"

    Tam olarak yapmak istediğim de zaten buydu.. kendim tam bu iş için kullanıyorum yaptığım tüm link değişimlerinde ve takıldığım forumlardaki imzalarımda.. örnek isteyen arkadaşlar imzamdaki linklerin herhangi birine tıklayabilirler..
  • Güzel bir çalışmaya benziyor, tebrikler..
  • link ucmus baska bir site varmi?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.