Şimdi Ara

PlayStation 4 Pro'ya Boost Modu geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PlayStation 4 Pro'ya Boost Modu geliyor 
     
    PlayStation 4 yazılımına gelecek yeni güncelleme, önemli özellkleri de beraberinde getiriyor. 4.50 versiyon numarasını taşıyan yazılım güncellemesinin beta önizlemesi, PS4 Pro sahipleri için Boost Modu özelliği ile PS4 oyunlarında performans artışı sağlanacak.
     
    Sadece PS4 Pro'da olacak bu özellik aktif edildiğinde, daha yüksek işlemci ve grafik birimi hızına çıkılarak PS4 için geliştirilen oyunlarda performans artışı sunulacak. Daha yüksek kare/saniye oranı dışında, kimi oyunlarda yükleme süreleri de kısalmış olacak. Yani uzun lafın kısası, PS4 Pro lanse edilmeden çıkanlar oyunların hepsi olmasa da bir kısmı, Boost Modu sayesinde daha hızlı ve daha akıcı oynanabilecek. 
     
    Her oyunda çalışacağı garanti edilmeyen yeni özellik, en azından 4K oyun ve HDR gibi özelliklerin dışında PS4 Pro'nun kaslı donanımından daha fazla istifade etmek isteyenlerin beğenisini kazanacak gibi duruyor. Elinde severek tuttuğu PS4 oyunu olan ve Pro konsola geçiş yapmak isteyenler için de müjdeli bir gelişme olarak yorumlanabilir.
     
    PlayStation 4 Pro'ya Boost Modu geliyor 
     
    Boost Modu özelliğinin henüz tam detayları bilinmiyor. Tüm donanımsal kaynakların yük altında girip girmeyeceği, cihazın ne seviyede ısı artışı yaşayacağı ve enerji tüketmine ektileri henüz açıklanmış değil. Ancak günün sonunda geliştirici optimize etmiş olmasa da, kimi oyunların bundan istifade edip gelişim göstermesi önemli bir hamle.
     
    4.50 yazılım güncellemesi Boost Modu dışında, harici depolama desteğini tüm PS4 modellerine getirmiş olacak. Yeniden tasarlanan menü arayüzüne ek olarak kullanıcılar 3D Blu-ray içerikleri eğer ellerinde varsa PSVR'da da izleyebilecekler.
     
     
    Eğer PS Beta programına kayıtlıysanız yen güncellemenin önizleme versiyonunu hemen şimdi kurabilirsiniz. Ancak değilseniz, resmi güncelleme dağıtımı için beklemeniz gerekecek. Kötü olansa bu dağıtımın ne zaman başlayacağı henüz açıklanmış bir bilgi değil.  
     







  • madem böyle bir kapasitesi var niye başta varsayılan olarak gelmediyse, hani konsollar pc'den farklı olarak bütün gücünü oyunları ayırıyor ya :d. zaten fpsler konsollarda sabit bu modu açınca fps kilitleri ortadan mı kalkacak ki fps artışı olsun? he fps düşüşü yaşayan oyunlarda belki bir faydası olur ama o daha çok xbox'ta olmuyor mu ya onların daha çok ihtiyacı var :p



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaq -- 4 Şubat 2017; 4:9:2 >
  • Xbox cephesinin ihtiyacı var mı yok mu bilemem ama bunlar hep laf oyunu boost modu nedir oldu olacak cihaza msi gibi oc butonu koysalardı belki evi falanda toplardı PS4 pipo hahahaha... Rezalete bak boostmuş...
  • Zaten işi sadece sözde oyun oynatmak olan cihaza oyunlar için boost modu eklemek nedir? Ne saçma bir şeydir? Bir cihazın ya gücü vardır ya da yoktur. Bakın bir tuş koyacağız buna basınca cihaz Ps5 e dönüşecek diye saçma mantık olmaz. Pc de bile çok saçma, sırf Windows10'u şirin göstermek için çıkartılan bir reklam. Sözde Win 10 çok akıllı. Özürlü olmasında uygulamaya girdiğimizi anlasın. Gücünü ona aktarsın otomatik. Gereksiz arkaplan sistem dosyalarını kapatsın. Bunun için bir tuşa basmaya gerek yok ama şekil yapacaklar işte, sözde Win10'da Turbo var gibi. Aaaa öyleyse hemen Win 10'a geçelim. :P

  • Nekadar çok boş konuşan var. Adam Pro desteği almayan oyunlar için yapabildiğimizce biz iyileştirme modu koyuyoruz demiş bundan güzel bir haber olamaz bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ccleaner da istiyoruz :D

  • Birşey bulanlara eleştirenleri anlamıyorum bunlara hiçbirşey vermeyeceksin aslında adam eski oyunları hızlandırabilsin diye seçenek koyuyor hala muhalefet oluyoruz dünyada birinciyiz zaten eleştirme konusunda siz üretinde görelim madem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersins58 -- 4 Şubat 2017; 11:40:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç ve düşündürücü. Karşılaştırmalı farkı görmeden kesin konuşamayız ama normal bir durum değil orası bana göre kesin. Bu cihaz zaten haberde bahsi geçen ve "boost" açıldığı takdirde gerçekleşicek özellikleri vaat ederek çıktı. Paylaşılan performans değerlerininde üzerine mi çıkarıcak şimdi bu "boost". Eğer çıkabiliyorsa neden piyasaya bu şekilde çıkmadı ve tanıtımlarda bu potansiyelden neden bahsedilmedi ? Misal 200 beygir gücünde bir arabayı 150 beygir olarak tanıtıp piyasaya sürmek gibi bişey kulağa çok anlamsız geliyor. Özellik gelince yapılıcak performans incelemelerinde durum netleşir.
  • Scorpio cikisina yakin pro gercek kivamina gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsollar iyice konsolluktan çıktı, saçma sapan işler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 4 Şubat 2017; 16:9:23 >
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Pro dan onceki oyunlar icin fps artisi 30 un altinada kalanlar icin faydali.zaten yeni cikan oyunlarda problem yok pro da



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 4 Şubat 2017; 15:45:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu tamamen marketing zorunluluğu. Sony pro için asla özel bir oyun versiyonu çıkarılmayacağını ve tüm ps4 oyununlarının optimum düzeyde iki cihazda da çalışacağını duyurmuştu. Peki 4k ve hdr özelliklerinden başka daha güçlü işlemci ve grafik işlemcilere sahip pro cihazındaki özellikleri nasıl kullandıracaktı. Bunun için boost seçeneği en iyi çözümdür.

  • Sony bu nesilde işi sıkı tuttu. Hiç olmadığı kadar uğraşıyorlar ve karşılığını da alıyorlar

  • okumayı mı bilmiyorsunuz gerizekalı mısınız anlamadım.
  • Haberde bir yanlış var arkadaşlar. Boost mode sadece PS4 Pro destegine sahip olmayan oyunlarda işe yarıyor. Bugune kadar ps4 için çıkmış, ama özel olarak ps4 pro yamasına sahip olmayan oyunlar için koyulmuş bir özellik. Rainbow six siege ve assassins creed unity gibi oyunlarda fps artışları var. Standart ps4 pro desteğine sahip oyunlarda bir anlamı yok. Çoğu oyunda ps4 pro desteği olmadığından getirilmiş bir özellik.

  • ee ne zaman geliyo güncelleme
  • fps artsa nolur artmasa nolur.konsolda zaten 30fps altına inmiyorki
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    sadece fps değil oyun ön yükleme hızları ve optimizasyonu da artıyor. İstemiyorsanız tabi aktif etmezsiniz.
  • PS4 Pro ve 4k + HDR özelliği yakıyor..
    Buda ekstrası olur :)
    Güzel haber, güncellemeyi beklemekteyiz :)
  • Güncelleme ne zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.