GPRS, EDGE, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantılarını destekleyen BenQ Siemens'in yeni telefonu E72, 3GSM'de görücüye çıktı. Windows Mobile 6 işletim sistemiyle çalışan telefon klasik bar tipine sahip. 260 MHz hızında, 64 MB RAM ve 1287 MB flaş hafızası olan E72, ayrıca 2 megapiksel kamera barındırıyor. Özellikleriyle ilgili daha fazla detay bilinmeyen E72'nin yıl sonuna kadar piyasaya sunulması bekleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 4 Nisan 2008; 17:35:08 >
caner bey, yanlış bilmiyorsam benq-siemens (BS)'de çalışıyorsunuz. BS Almanya iflas etti biliyorsunuz. peki yeni modeller ne zaman gelecek? bir de en büyük sıkıntı aksesuar konusunda yaşanıyor. hiçbir yerde BS aksesuarları bulunmuyor. Bunlar hakkında da çalışma var mı?
1 gram uranyumun enerji potansiyeli 2,5 ton kömüre eşittir. Nükleer enerjiye karşı çıkmadan önce sadece gercekleri araştırın... Doğal kaynakları tüketmeyin... FOREVER HWA OC TEAM
Orjinalden alıntı: omega3 caner bey, yanlış bilmiyorsam benq-siemens (BS)'de çalışıyorsunuz. BS Almanya iflas etti biliyorsunuz. peki yeni modeller ne zaman gelecek? bir de en büyük sıkıntı aksesuar konusunda yaşanıyor. hiçbir yerde BS aksesuarları bulunmuyor. Bunlar hakkında da çalışma var mı?
omega uzun süredir bu foruma girmemiştim onun için yeni gördüm yazını. şu anda BS Almanya'da üretim yok. üretimin tamamı Tayvan ve Çin e kaydırıldı. yedek parça üreten fabrika bu taşınma sürecinde bir süre üretimi kesmek durumunda kaldı. ama 1 mart itibarıyle üretim yeniden başlıyor.artık yedek parçalar, yeni ürünler, aksesuarların satışına yeniden başlanıyor. yeni modellerden p51 ve sl91 i mart içinde çıkarmayı planlıyorlar. aksesuarlar da parti parti gelmeye başlayacak. ama ondan önce anakart sıkıntımız vardı. öncelik ona verilecek. anakartlar geldikten sonra aksesuar ve yeni ürüne ağırlık verilecek. bu arada biraz sabretmeniz gerekecek.