Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
972
Cevap
1
Favori
151.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar,

    bir süre bu forumdaki e72 tartışmalarını takip ettikten sonra uygun fiyata 3 aylık bir e72'yi geçen hafta aldım. 1 haftalık görüşümü sorarsanız, ben daha önce pda, smartphone kullanmamış biri olarak rahatlıkla bu telefona alıştım. buradan verilen programlardan da benim için yararlı olanlarını indirdim ve kurdum, şuana kadar da ne gprs, ne mesaj boşluğu gibi hiçbir problemle karşılaşmadım. telefonun pili çok az wifi bağlantısı yaparak 3 gün gitti, bu da sanırım iyi bir süre. biraz uzattım kusura bakmayın ama benim bir türlü aşamadığım sorun telefonun açılışı ve kapanışında çıkan turkcell intro'su. buradan verilen programları denememe ve anlatıldığı gibi kurmama rağmen bir türlü turkcell'in sinir bozucu maskotundan kurtulamadım. bu konuda bilgili olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum.

    şimdiden teşekkürler.




  • bu topicte yapılanları yaparsan turkcell mesajı gıdıyor,hepimiz anlatan arkadasın dedıgını yaptık ve tcell kalmadı.
  • bende denilenleri yaptım, diğer tüm programlarda hiçbir problemle karşılaşmadım ama turkcell intro'su bir türlü kalkmadı.

    denildiği gibi e72_unlock'u indirdim, unlock dosyasını telefonun kartına attım, içindeki firsinstall klasöründeki programı çalıştırdım ve ardından da enable unlock dedim. herşey sorunsuz birşekilde oldu, telefon unlock edildi. ardından yine buradan verilen yeni on-off introlarını bilgisayara atıp windows klasörüne kopyalamak istediğimde bu klasör yazmaya uygun değil uyarısıyla karşılaştım. defalarca denememe rağmen olmadı, olmuyor. cihazın kilidi kırılmış gözükse de windows klasörü içine yazmama izin vermiyor.

    bu süreçte bir hata varsa düzeltin, ona göre yeniden deneyeyim.

    teşekkürler
  • Arkadasim checklock.exe ile cihazin gercekten unlock oldugunu kontrol ettin mi? Eger unclock tamamsa windows klasorune yazabilmen gerekir.

    Diger bir yontemde firstinsall icindeki cab'i calistirdik sonra. Enable.cab yerine

    http:// rapid share .com/files/129970983/SDA_ApplicationUnlock.rar

    sda_applicationunclock u denemektir. Bu kucuk programcikta enable.cab ile ayni isi gorecektir. Bundan sonra cihazi tekrar baslatmayi unutma.
  • arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler ama maalesef olmuyor. seagleye arkadaşın dediklerini uyguladım, tel'i kapatık açtım ama windows klasörünün içine daha önce verilen on-off intro'larını attığımda aynı adlı dosya ile değiştirilmesine izin vermiyor. acaba atladığım bir adım mı var bilemiyorum, sizleri de çok meşgul etmek istemiyorum ama neticede olmadı.

    bu topic'i daha fazla bu mevzu ile doldurmayalım, eğer her adımda tam olarak ne yapılmasını gerektiğini açıklamak isterseniz
    mailim : dekadans et gmail.com ' dur , buraya mail atarsanız sevinirim.
  • arkadaşlar bu telefonla yada başka bir(g500) windows mobile telefonlarda wifide sesli chat sitelerine girebiliyormuyuz mesela ne nerede gibi sitelere genelde sesliye takılıyorum dışarda bu tellerle giren varmı çünkü speaky chat pro istiyor sizden ricam denemeniz...ona göre seçim yapacam lütfen...
  • skype veya msn kullanabilirsin sesli chat için,fringde kullanan var ancak dedıgın programı denemedim hiç.
  • Arkdaslar sonunda bende araniza katildim.

    Bir sorum olacak.

    Wifi dan modeme her baglanisimda benden sifre istiyor. Bu sifreyi telefona kaydetmek gibi bir sansimiz yok mu?
  • ne kadra aldınız bu telefonu ve nerden aldınız?
  • Arkadaşlar bu telefonun benchmark skorunu elimdeki samsung i300 ile karşılaştırdım.

    Testi arkadaşın açtığı blog sayfasındaki dosya ile yaptım ve aynı dosya ile aynı program ile benqda yapılmış skorla karşılaştırdım.


    i300 %350 daha hızlı çıktı.%350 ne demektir yahu bu dandik benqda ne işlemcisi var.Uzak durun e72den arkadaşlar.yüksek bit oranlı bloklanmasız xvidleri oynatmaz bu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zulazalaka

    ne kadra aldınız bu telefonu ve nerden aldınız?


    460 ytl ye Istinye parkda Avea bayinden. Baska hic bir yerde yok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: burakNSX

    Arkdaslar sonunda bende araniza katildim.

    Bir sorum olacak.

    Wifi dan modeme her baglanisimda benden sifre istiyor. Bu sifreyi telefona kaydetmek gibi bir sansimiz yok mu?


    Arkadaslar bana cevap verbilcek varmi. Ya evde surekli modeme baglanmak icin sifre girmekten biktim
  • ilk baglantı tanımlarken sifreyi yazsana,ozaman o baglantı için telefon sıfreyı kaydedıyor ve bır dha sormuyor,bende enaz 30 tane yere ait şifreler hazırda beklıyor.yenıden girme geregı falan yok.
  • Arkadaslar bende aldım bir benq E72 Fakat program yada oyun kuramıyorum, bazı oyunlar var direk setup dosyasıı çalstryorum bilgisayarımdayken hemen kuruluyor. Fakat bazı oyunların setup dosyaları XML uzantılı oldgu için telefonun içine atıyorum fakat tıkladıgımda explorer sayfasını açıyor bana... Lütfen yardım edermisiniz ?
  • Ve en önemli sorun ise aksesuarlarını kesinlikle bulamıyorsunuz :) sabahtan beri istanbulda aramdıgım ve sormadgm bayi kalmadı (kulaklık için) .....
  • mobilteli ara,onlardan aksesuararını alabılırdın,kulaklık içinse hepsiburada vs internet sıtelerınde mini usb kulaklık diye arat baya var.
  • kULAKLIgı nihayet temin edebildim. İzmirde Müjdat gezen isimli bir ithalatçı dün kargoyla yolladı ve bugün ürünü aldım. Çok harika ses çıkışı var.

    Eğer Benq Aksesuarı isteyen olursa MÜjdat Bey'in Numarasını verebilirim.
  • bu telefonun sar değeri nedir ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gidakontrol

    ilk baglantı tanımlarken sifreyi yazsana,ozaman o baglantı için telefon sıfreyı kaydedıyor ve bır dha sormuyor,bende enaz 30 tane yere ait şifreler hazırda beklıyor.yenıden girme geregı falan yok.


    teskkurler 2-3 sefer girdim ama yine sifre istyor. Bir daha deniyeyim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

    bu telefonun sar değeri nedir ?


    SAR 0.7 li b
    ir deger. Sar degeri sadece kullnim klavuzunda yaziyor, nette yok
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.