Benim telefonumun kulaklığı halen çalışmıyor... Defalarca aradım Benq Mobil Cihazlar call centerini arıza kaydı açtılar ama halen bir geri dönüş yapmadılar ... Tiksindim artık bu adamlarla uğraşmaktan, lanet olsun ...
Master reset denemismiydin?
Master reset fabrika ayarlarına geri dönmek ise evet denedim ... :(
Benim telefonumun kulaklığı halen çalışmıyor... Defalarca aradım Benq Mobil Cihazlar call centerini arıza kaydı açtılar ama halen bir geri dönüş yapmadılar ... Tiksindim artık bu adamlarla uğraşmaktan, lanet olsun ...
evet fabrika ayarlari... eger bu sekilde de duzelmediyse donanimsal bir sorun olabilir. Aldigın donusturucuden kaynakli bisey olabilir mi? Giris de bir zedelenme falan olmasin. Girise usb kablosunu takinca calisiyor mu active sync. veya sarj.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seagleye -- 8 Mayıs 2008; 1:22:21 >
evet fabrika ayarlari... eger bu sekilde de duzelmediyse donanimsal bir sorun olabilir. Aldigın donusturucuden kaynakli bisey olabilir mi? Giris de bir zedelenme falan olmasin. Girise usb kablosunu takinca calisiyor mu active sync. veya sarj.
USB ve şarj cihazı çalışıyor ... Ancak ne aletin kendi kulaklığı ne de aldığım dönüştürücü çalışmıyor .. Yani sorun için ne tam donanımsal ne de yazılımsal diyebiliyorum ... Anlayamadım bir türlü ...
Programlar için emeği geçen herkese teşekkürler.Tüm programları indiriyorum.Sitede çok güzel olmuş. Yalnız bu benim ilk pda telefonum bu yüzden kurulumları hakkında da (nereye,nasıl kurulacağı) bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Bir sorumda flash tema ile alakalı,e72 resimlerine bakarken çince bir sitede masaüstü resimi olarak deniz kenarında bir ev seçilmiş ve zamana göre şekil alıyor (sabah güneş oluyor,akşam ay çıkıyor). Bu telefonda varmı ? yoksa eklenti bir dosyamı ? Bu temayı nerden bulabilirim ?
Programlar için emeği geçen herkese teşekkürler.Tüm programları indiriyorum.Sitede çok güzel olmuş. Yalnız bu benim ilk pda telefonum bu yüzden kurulumları hakkında da (nereye,nasıl kurulacağı) bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Bir sorumda flash tema ile alakalı,e72 resimlerine bakarken çince bir sitede masaüstü resimi olarak deniz kenarında bir ev seçilmiş ve zamana göre şekil alıyor (sabah güneş oluyor,akşam ay çıkıyor). Bu telefonda varmı ? yoksa eklenti bir dosyamı ? Bu temayı nerden bulabilirim ?
Arkadaşım programlar genelde cab dosyasi olarak upload edildi. Yani cihazdan kurulabilir şeklinde. Programın cab dosyasini sd kartinda herhangi biryere kopyalayip, cihazda dosyanin uzerine gelerek calistir dedikten sonra yukleme baslayacak sana device(cihaz memory) ve storage memory diye 2 secenek verecek. Burda storage memory yandi sd kart secmeliyiz ki telefon hafizasi hemen dolmasin. (Fakat bir ayrinti eger sd karta kurdugun bir programi kaldirdin yeniden yukleyeceksin veya yeni surum cikti update edeceksin eger kartta program files icinde programin dosyalari kalmis ise kurarken hata verebilir dolayisyla once programi kaldirman sonra programin artiklari kalmis mi bir bakmanda fayda var.) Direk exe seklinde kurulumsuz yani portable programlari kurmana gerek yok bilgisayarda ki gibi exe ye tiklayarak calistirabilirsin. Yine bu tarz progamlarin sd kartta olmasi daha iyi. Start menu'ye de kisayol atabilirsin. Imzalanmamis uygulamar ve dosyalar icin uyari verecektir. evet diyerek devam edebilirsin. Eger application (securtiy) unclock yaptiysan bu uyariyi da almayacaksin yuklerken. Tavsiyem best taskman kullan cihaz hafizasi memory hafizasini takip et arkada calisian programlar cogalirsa kapatki cihaz yavaslamasin.
Evet o tema'yi bende gordum fakat o tema turkiye de satilan e72'de yok. Internette de download edilcek sekilde bisey gormedim. Ancak cinden veya tawain dan cihazi alan birisi bu temayi cihazdan kopyalayip internette yollarsa bizde deneyebiliriz. Cihaz da hazir olara mesur facade temasi geliyor. Fakat gelismis yeni surumu(v1.4.1) de yuklenebilir.
acaba asagıdakı screenshottakı oyunları bulabılen varmı?1 saattır arıyorum bulamadım dosyaları
quote:
Orjinalden alıntı: seagleye
quote:
Orjinalden alıntı: erdemkose78
arkadaslar gba emu yukledigimde oynu akici oynayabilir miyim bir de java destekliyor mu acaba telefon?
Ben emu denemedim ama oynabilirsin bence java gayet iyi calisiyor. Ayrica uzerindeki java'dan baska diger bir java emulatoru var cok daha basarili olan. Ben suanda bunu kullaniyorum cok daha hizli calisiyor. Memory card a yukleniyor. Dosya sitemine ulasabiliyorsunuz. Opera mini burdan daha hizli calismakta.
"Esmertec Jbed 3D mod - Java with file system access, full screen mode, 3d, 8mb Heap Size!"